Persoonlijk

Ik leef nog hoor!

Hoi lieve allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een blog van mij konden lezen. Zo net voor de kerstdagen begon het weer te kriebelen om iets met jullie te delen. De afgelopen tijd stond mijn hoofd helemaal niet naar bloggen, ik weet niet precies hoe het komt.. Om iets te schrijven moet je echt in de goede “vibe” zitten en die vond ik gewoon niet. Gelukkig nu dus wel om jullie weer bij te praten en lekker mijn gedachten op papier te zetten!

Hectiek

Vanaf september kwam ik eigenlijk in een rollercoaster terecht. Ik begon aan mijn minor (het eerste deel van het afstuderen) en de daarbij horende projecten en opdrachten. Dit eiste best wat tijd van me op en daarnaast werk ik natuurlijk ook nog. Ook daar kwam ik in een rollercoaster want we kregen te horen dat mijn werkgever de thuiszorg niet meer succesvol (winstgevend) kon uitvoeren. Na een tijd onzekerheid hebben we te horen gekregen dat we worden overgenomen door een nieuwe organisatie. Daarbij hoorden weer extra bijeenkomsten, scholingen naast mijn normale werk en mijn school. Heel erg druk dus! In de tijd die ik dan over had wilde ik mezelf niet nog meer extra druk opleggen door blogs te schrijven.

Jezelf tegenkomen

Uiteindelijk kwam ik mezelf wel tegen toen ik 2 weken geleden flink ziek werd. Eigenlijk ben ik nooit echt meer grieperig of verkouden maar toen was ik echt flink ziek. Ik moest me ziek melden, wat ook weer rot voelde omdat we kampen met een gigantisch personeelstekort. Ik was mezelf wel even flink tegen gekomen en nu ik er zo over schrijf voel ik de stress weer opkomen van heel veel moeten doen, beoordelingen, extra scholingen, de afronding van mijn minor en dan ook nog ziek worden. Alles was me even teveel geworden, denk ik. Daarnaast ben ik soms ook nog gewoon heel onzeker en stress ik gigantisch over school en mijn beoordelingen. Het laatste waar ik dan zin in heb is social media of bloggen.

Maar eerst kerst!

Ik probeer de dingen nu allemaal af te ronden en het in januari weer fris en fruitig op te pakken. Ik ga eerst lekker op vakantie naar Curaçao en daarna zal het adviesgesprek en de presentaties van mijn minor volgen. Heel spannend maar er is geen reden om te twijfelen want eigenlijk gaat het gewoon goed 🙂 Vorig jaar schreef ik nog over kerst met mijn vriend, dat is nu natuurlijk alweer een tijdje uit en dus vier ik kerst dit jaar gezellig met familie. Eerste kerstdag gaan we uit eten, tweede kerstdag ook maar moet ik in de ochtend nog even werken. Is ook leuk, want met werken tijdens kerst hangt er echt een speciale sfeer. Verder wil ik heel graag binnenkort weer een diary online zetten, die kunnen jullie dus dit jaar nog verwachten! Ik ben heel erg benieuwd hoe het met jullie gaat, laat je het weten in de comments?

Wat zijn jouw plannen met kerst?

 

Ook leuk

2 reacties

  • Beantwoorden
    Anna
    23 december 2019

    Fijn dat er weer een blogpost online komt en dat het goed met je gaat! Hopelijk kan je de drukte achter je laten, de vakantie is in ieder geval een goed vooruitzicht! Heel veel succes met de afronding van je minor!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.