Fashion&Beauty

Mini shoplog – H&M, Mango & Douglas

mini shoplog

Gisteren ging ik sinds hele lange tijd weer eens winkelen. Ik wou graag nieuwe jeans kopen (waar ik niet voor slaagde overigens) maar wel kwam ik met deze super fijne items thuis. Kijken jullie mee?

DSC_2861 (2)

Douglas

Bij Douglas kocht ik 2 setjes invisibobbles, ik reviewde ze al en mijn mening is nog steeds niet veranderd: ze zijn top. Ik kocht deze keer roze genaamd ‘flamingo pink’ en donkerbruine. De roze vind ik super leuk voor de zomer in mijn donkere haar.

mango blouse en shirt

Mango

Bij Mango kocht ik een super leuk shirt. Het is basic maar daarom echt overal mee te combineren. Het viel me op dat ze bij Mango sowieso heel veel leuke shirts hadden voor een mooi prijsje (variërend van €9,99 tot €19,99). Ik zocht deze uit omdat zwart lekker basic is en overal mee te combineren. Ze hadden ook grijs, ik hou erg van grijs maar als je even rent voor de bus zie je gelijk zweetplekken. Wat ik een super leuk detail vind is de tekst ‘friday’ in de gouden letters, als je trouwens goed kijkt zie je dat de Y een cocktail is.

Ook kocht ik bij de Mango dit super leuke blousje. Het is een soort paisley print met donkerrood en felrood. Het is een doorschijnend blousje en daarom nu nog een beetje koud maar wél heel leuk voor het voorjaar. Ik moest er in eerste instantie een beetje aan wennen maar hij is heel tof.

DSC_2848 (2)

H&M

Bij H&M kocht ik iets wat wij vrouwen allemaal weleens nodig hebben, namelijk BH’s. Ik vind de ‘2pack’ bh’s altijd erg fijn. Ze zijn maar €14,99, zitten goed, gaan lang mee en ze hebben een mooi kantje aan de zijkant. Ik vind dit een heel leuk detail, als je bijvoorbeeld in de zomer een shirtje aan hebt met laag uitgesneden armsgaten zie je dit mooie kantje erbovenuit piepen. En de kleuren, die zijn toch ook tof?

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

signature

 

 

 

Volg mij via Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Eva
  23 februari 2016

  Heerlijk weer eens winkelen! Ik heb overigens altijd, ‘waar ik voor ga’ vind ik niet.
  Wel moet ik zeggen, met krullen zijn die invisibobbles niet heel handig. Mijn haar legt dan vanzelf vaak knoopjes!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   23 februari 2016

   Haha dat probleem heb ik ook heel vaak! Jammer dat de invisibobbles voor jou niet werken zeg 🙁

 • Beantwoorden
  Naomi
  24 februari 2016

  Dat blousje van de mango is echt heel erg leuk! Ik vind de bh’s van de h&m ook altijd mooi, maar ze hebben mijn maat niet bij de h&m, dus moet altijd naar de hunkemuller.

  xx

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 februari 2016

   Ah jammer dat ze je maat niet hebben, maar Hunkemoller is ook een fijne winkel! En thanks, ik vind het blousje ook super leuk.

 • Beantwoorden
  Sabrina
  26 februari 2016

  Leuke items! Ik ga eens een keer kijken naar die bh’s, koop bijna alles bij H&M!

  -x- Sabrina

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.