Fashion&Beauty Favorieten

New in: Adidas Stan Smith

adidas stan smith

Laatst kocht ik deze ontzettend toffe Adidas Stan Smith sneakers. Ik had ze al een tijdje op het oog en toen ik ze pas tegenkwam bij MenatWork besloot ik ze gewoon te kopen (Lang leve het salaris :-)). Zo blij mee!

adidas stan smith

Adidas Stan Smith

Deze sneakers stonden al een tijdje op mijn verlanglijst, vooral omdat je ze overal bij kunt dragen. Ze staan werkelijk bij elke outfit en zelfs onder een rokje of jurkje staan ze tof. Wat ideaal is aan Adidas zijn de maten: zo hebben ze ook 1/3 maten. Ik paste eerst maat 40 maar deze waren net te groot, uiteindelijk kocht ik maat 39 1/3 en deze zaten perfect! Helaas bleek na even dragen dat de linker nog iets te groot was waardoor ik een blaar kreeg. Gelukkig was dit met een inlegzooltje helemaal opgelost 🙂

Het achterkantje is donkerblauw. Eerst viel ik bijna voor de hele witte maar uiteindelijk vond ik deze toch leuker. Ook de rode en groene vond ik wel leuk maar wat lastiger te combineren. Ik bestel trouwens geen schoenen meer via internet, de schoenen die ik weleens kocht bleken dan tóch niet lekker te zitten en uiteindelijk droeg ik ze niet. Deze sneakers heb ik dan ook gewoon in de winkel gekocht bij Menatwork. Veel fijner om ze even te kunnen passen!

Wat vinden jullie van mijn Adidas Stan Smith sneakers?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

PS: Vandaag en morgen is het Glamourday en kan je bij heel veel winkels waaronder Menatwork 20% korting krijgen. Mocht je dus ook nog nieuwe schoenen willen…. (Niet gesponsord natuurlijk :-))

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.