Budget Favorieten

NEW IN | MacBook cover van AliExpress

macbook cover van AliExpress

Sinds ik mijn MacBookheb, heb ik hem altijd beschermd met een cover. Ik had al twee jaar een aquakleurige met marmerprint, maar deze is zo intensief gebruikt dat hij laatst bijna uit elkaar viel. Het begon met de onderkant die eraf viel, en toen ook de bovenkant gebarsten was besloot ik maar eens een nieuwe te bestellen. Ik kocht mijn oude cover ooit voor €40, maar was benieuwd of er nog goedkopere alternatieven waren. Ik bestelde een MacBook cover van AliExpress en vandaag vertel ik jullie of hij bevalt, kijk je mee?

MacBook cover van AliExpress

Ik besloot AliExpress af te struinen en vond enorm veel toffe MacBook covers. Heel veel covers hadden een marmerprint, wat ik leuk vind, maar wat je nu heel veel ziet. Ik besloot dus nog even verder te kijken en vond uiteindelijk deze, waar ik meteen verliefd op werd. Het is een print met roze en blauw en de kleuren lopen super mooi in elkaar over. Ik wou eerste een hele roze cover kopen met een zelfde soort print, maar de combi van deze twee kleuren vond ik toch het mooiste. Wat ik ook heeeel erg leuk vind, is dat het Apple logo eruit “gesneden” is en deze dus gewoon zichtbaar is. Bij veel covers zitten ze gewoon over het logo heen en dat vond ik toch net iets minder leuk. Hij kwam redelijk snel binnen, na ongeveer twee weekjes. Hij was heel makkelijk te bevestigen om mijn MacBook en voelt precies zo als de duurdere die ik eerst had. Inmiddels gebruik ik hem al eventjes en heb ik er al een aantal complimenten over gehad. Stiekem denk ik er zelfs aan om er nog eentje te bestellen in een andere kleur….

Ik kocht de cover via dit linkje voor ongeveer €13. Daar kun je nog eens een Macbook cover voor bestellen toch? 🙂

Hebben jullie weleens een MacBook cover van AliExpress gehad? En wat vind je van deze?

 

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Nicole
  12 oktober 2018

  Oeh deze hoes is zoooo gaaf! Ik heb zelf echt zo’n foeilelijke half doorzichtige roze hoes die ik er met geen mogelijkheid vanaf krijg. Toe aan vervanging!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   20 oktober 2018

   Aah dankjewel! Misschien ook zo eentje bestellen dan? 😀

 • Beantwoorden
  Rachel
  13 oktober 2018

  Yes! hier word je toch helemaal vrolijk van! ik ga vanmiddag ook weer eens kijken naar een nieuwe cover.
  Op aliexpress kosten ze niet veel dus dan is het ook leuk om eens in de zoveel tijd een keer te wisselen

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   20 oktober 2018

   Ja inderdaad! Ik zat ook al te kijken om er nog eentje te bestellen, leuk om af te wisselen 🙂

 • Beantwoorden
  Mei Qi
  13 oktober 2018

  Wauw! Super leuk!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.