Koken&voeding

NEW IN | Blond Amsterdam blondelicious dinerborden

blondelicious dinerborden

Blond Amsterdam: ik hoú van dit merk! Al een aantal jaar ben ik fan en in die jaren heb ik al heel veel verschillende items verzameld. Mokken (zoals deze blijdorp mok), yoghurtbakjes, ontbijtborden en gebaksschaaltjes heb ik o.a. al in mijn collectie. Alleen een dinerbord ontbrak nog. Het vorige bord wat ik had was kapot gegaan en het lukte me maar niet om een leuke opvolger te vinden. Totdat ik deze blondelicious dinerborden zag… Wat een cuties! Ik wilde er in eerste instantie een of twee bestellen maar omdat ik niet kon kiezen besloot ik ze alledrie te nemen. Ik ben er zo blij mee!

Blond Amsterdam Blondelicious

De “Blondelicious” lijn is iets anders dan de andere, meer bekende, Blond items. In plaats van veel bonte tekeningen staat hier maar één tekeningetje op met een tekst erbij. Daarnaast zijn de pastelkleuren die gebruikt worden geïnspireerd op de jaren ’50. Naast deze borden heb je ook nog heel veel andere items zoals: theekoppen, espressokopjes, ontbijtborden en yoghurtschaaltjes.

blondelicious dinerborden

Blondelicious dinerborden

De blondelicious dinerborden bestaan eigenlijk uit vier verschillenden. Helaas is de vierde, met een roze rand, telkens uitverkocht en heb ik die nog niet kunnen scoren. Desalniettemin ben ik heel blij met de items die ik wél heb gescoord. Ik bestelde ze via bol.com en had ze meteen de volgende dag al in huis. Ze waren heel stevig ingepakt in bubbeltjesplastic en karton waardoor ze gelukkig heelhuids aankwamen 🙂 Ik vind zelf de groene met de kersen heel erg leuk maar ook de anderen kon ik niet laten liggen. Stiekem hoop ik dat de roze ook nog bijgevuld wordt, dan heb ik er vier en dat vind ik toch nét een iets mooier aantal dan drie.

blondelicious dinerborden

Mocht je ze ook willen kopen, dan kun je dat doen via onderstaande linkjes*:

Wat vinden jullie van mijn blondelicious dinerborden? En houden jullie ook zo van Blond Amsterdam?

*Dit is een affiliate link. Meer informatie daarover vind je in de disclaimer.

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.