Favorieten

New in: iPhone 7

Een paar weken geleden mocht ik mijn nieuwste liefde in mijn armen sluiten: mijn nieuwe iPhone 7. Mijn abonnement voor mijn iPhone 6 was afgelopen en dus besloot ik te verlengen. Ik had al een tijdje “problemen” met de weinig opslagruimte van mijn oude iPhone. Deze had 16gb en zat altijd vol.

iPhone 7

Ik ging dus voor de iPhone 7 met 128GB. Opzich hoefde ik niet persé de allernieuwste te hebben, echter scheelde het zo weinig met de 6S dat ik toch voor de 7 ging. De iPhone 7 heeft een speciale thuisknop, dit is geen echte knop meer maar je kunt zelf de “trilling” instellen waardoor je het idee hebt dat je erop klikt. Ook de vertrouwde vingerafdrukscanner zit er weer op.

Ik ging voor de roségouden uitvoering. Mijn vorige iPhone was zilver en om toch het idee te hebben dat ik iets nieuws had (ze lijken zo erg op elkaar!) ging ik voor een ander kleurtje. Ook de camera is weer heel erg verbeterd, een stuk scherper en ook van heel dichtbij en met weinig licht kun je prachtige foto’s maken. De frontcamera is, in vergelijking met de 6, wel echt heel erg verbeterd. Toch vind ik de vernieuwingen niet dat ik denk “WOW!”, het is een super fijne telefoon en van hele goede kwaliteit. Heb je een iPhone 6(S) die nog heel goed werkt? Dan zou ik niet persé voor de 7 gaan. Wél ben ik super blij met de 128 GB opslagruimte.

iPhone 7 hoesjes

Leuk, die nieuwe iPhone maar dat betekent ook dat ik nieuwe hoesjes nodig had. Ik kreeg toevallig net voordat ik mijn nieuwe telefoon aanschafte het aanbod van Hoesjes-outlet om hoesjes uit te zoeken. Wat een timing! Ik zocht 3 hoesjes uit: een gewoon doorzichtig hoesje, eentje met glitters en een die over de telefoon heen klapt.

Zelf ben ik erg fan van het hoesje met de glitters. Wellicht is hij een beetje “over the top” maar toch vind ik hem echt heel leuk. Ik krijg er dan ook veel complimenten over. Ook het gewone doorzichtige hoesje is echt top. De randjes zijn iets opstaand waardoor hij extra beschermd is. Hij ligt ook heel fijn in de hand en maakt mijn iPhone niet “dik”. Het hoesje wat eroverheen klapt gebruik ik eigenlijk niet zoveel. Ik heb namelijk ook een glazen plaatje op mijn iPhone scherm laten zetten als extra bescherming.

De iPhone 7 is dus echt een hele fijne telefoon en zeker 128GB een aanrader. Ik ben een echte iPhone lover dus zal niet snel overstappen naar Samsung (nooit!) en vind Apple gewoon heel fijn. Mocht je ook op zoek zijn naar hoesjes voor je iPhone 7 of een andere telefoon, hoesjes-outlet heeft enorm veel hoesjes en een goede service. Ik ben in ieder geval heeeel blij met mijn iPhone 7 en de hoesjes voor eromheen 🙂

Hebben jullie ook een iPhone?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  thebeautyblognl
  16 april 2017

  Dat hoesje met die glitters is zoooo leuk! Veel plezier met je nieuwe telefoon! x

 • Beantwoorden
  Christa
  16 april 2017

  Veel plezier ermee!
  Ik twijfel of ik voor de 6S ga of voor de 7….

 • Beantwoorden
  Sammie
  18 april 2017

  Mooi toestel. Ik zou niet meer zonder Iphone willen, wat mij betreft het beste toestel wat er is.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.