Hotspots&Reizen

Nog even terug naar de zomervakantie

dsc_4290De zomer is inmiddels echt voorbij. Ik werk al een aantal weekjes in de GGZ en op dinsdag is mijn vaste schooldag. Ik heb het enorm naar mijn zin en merk dat ik veel meer energie heb dan eerst, ookal heb ik nu “minder” tijd. Maar soms droom ik echt nog even weg en denk ik aan die heerlijke vakantie op Corfu. Ik heb jullie al een aantal foto’s laten zien maar de foto’s van mijn camera eigenlijk nog niet. Het leek me leuk een zonnig throwbackje te doen naar die heerlijke dagen in Griekenland… Kijken jullie mee?

dsc_4342

Hoe schattig zijn deze tasjes/portemonneetjes?! Ik vond ze zo lief en wou ze bijna kopen. Later bedacht ik me dat ik geen idee had wanneer ik het zou gebruiken en dus liet ik ze toch maar hangen.dsc_4280

Uitzicht vanaf ons appartement <3 we zaten heel dichtbij het zwembad en de appartementen stonden in een prachtige tuin.

dsc_4357

Liefde voor de oude steegjes van Corfu-stad.

dsc_4413

En liefde voor de heerlijke Griekse zee.

dsc_4441

Strand bij Sidari, het Noorden van Corfu.

dsc_4468

Er liepen zulke lieve katjes rond bij ons appartement! De mensen waar de appartementen van zijn zamelden geld in om alle dieren te eten te kunnen geven. Dat stelde me toch wel enigzins gerust, anders had ik ze misschien wel meegenomen. Haha.

dsc_4483

dsc_4464

Deze 2 tassen kocht ik. Ik vind ze ZO leuk! Ik gebruik ze voor bijvoorbeeld boodschappen en om m’n laptop in te doen als ik naar school ga. Wat vinden jullie ervan?dsc_4459

<3

Hopelijk vonden jullie het leuk om nog even met mij in Griekse sferen te komen 🙂 Ik zou volgend jaar graag weer naar Corfu gaan. Uit ervaring weet ik dat Kos ook super leuk is en bijvoorbeeld Zakynthos lijkt me ook tof.
Zijn jullie weleens in Griekenland geweest?signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Anouk
  21 september 2016

  Oeh die tassen zijn zo leuk! En ik smelt helemaal weg van dat katje 🙂

 • Beantwoorden
  sammie
  22 september 2016

  Oh Griekenland blijft mooi! Leuke foto’s, hebben echt het zomer vakantie gevoel 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.