Fashion&Beauty

REVIEW | Neusstrips van de Action

neusstrips van de action

Weet je wat voor mij een perfecte zondag is? Geen make-up op mijn gezicht, geen lenzen in, een heerlijke chille outfit én een maskertje op mijn gezicht. Dat maskertje kan ook weleens vervangen worden door een neusstrip: deze plak je op je neus en laat hem opdrogen, wanneer je hem eraf trekt trekt hij de viezigheid uit je poriën mee. Ontzettend satisfying als je het mij vraagt. Laatst kwam ik neusstrips van de Action tegen en besloot ik ze mee te nemen. Vandaag test ik ze en vertel ik of ze de moeite waard zijn.

neusstrips van de action

Wat zijn neusstrips en hoe werkt het?

Ik zag ooit bij Mascha van Beautygloss voor het eerst iets over neusstrips. Daarna kocht ik ze bij de Etos en gebruikte ik ze zo af en toe. Een neusstrip plak je op je neus, je laat hem 15 minuutjes zitten en daarna trek je hem eraf en zijn je poriën schoon. Omdat op de neus de poriën vaak wat groter zijn dan op andere plekken in het gezicht, werkt dit super goed. Daarna zijn ze aanzienlijk schoner en minder zichtbaar. Voor je een neusstrip gebruikt moet je je gezicht goed schoonmaken en je neus nat maken. Daarna droog je je handen en plak je de strip op je neus. Om een extra goed resultaat te bereiken maak je de strip nog even nat als hij op je neus zit. Je laat hem 15 tot 20 minuutjes zitten en dan is hij hard geworden en haal je hem eraf. Als het goed is zie je allemaal viezigheid op de strip en dat is dus afkomstig uit jouw poriën. Lekker he..?

neusstrips van de action

Neusstrips van de action: yay or nay?!

Er zitten 6 neusstrips in een verpakking en deze kost €0,99. De kant die op je neus plakt is zwart en als ik de verpakking moet geloven is dat houtskool. Ik plakte de strip op mijn neus en liet hem even opdrogen. Toen ik hem eraf wou halen merkte ik dat ‘ie best wel goed vastgeplakt zat, dat is een goed teken. Het resultaat viel me ook niet tegen: mijn neus voelde zacht aan en de poriën waren schoner. Om nou te zeggen geweldig, nee dat nou ook weer niet. Ik heb een tijdje geleden neusstrips van Etos gehad en die maakten mijn neus toch echt wel schoner. Maar wat kun je verwachten voor €0,99? Wil je dus een keertje neusstrips proberen of zoek je een goedkope variant, dan kan ik de neusstrips van de Action van harte aanbevelen. Verwacht geen mega resultaat want daar kunnen deze neusstrips niet aan voldoen.

 

Ook leuk

2 reacties

  • Beantwoorden
    anna
    22 juni 2018

    Fijne review! Ik heb deze zelf ook getest, maar ik ben er toch niet zo enthousiast over. Die van het Kruidvat vind ik veel fijner!

    • Beantwoorden
      Marjoleine
      22 juni 2018

      Oeh daar ben ik ook benieuwd naar, ga ze een keertje kopen :)! Ik vond ze ook niet super, maar voor de prijs vond ik het dan wel weer oké.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.