Fashion&Beauty

New in: Zara bomberjack met camouflageprint

leger bomberjack1 Al een tijdje stond een bomberjack op mijn verlanglijstje: een bomberjack kun je overal mee combineren, altijd even snel aan doen en zelfs over een casual jurkje dragen. Ik vind het ook echt een super leuk model, beetje stoer maar gewoon ZO tof. Ik was er niet persé naar op zoek maar per toeval liep ik tegen dit geweldige bomberjack aan in de Zara. Ik paste hem en was verkocht: die ging met mij mee naar huis. Vandaag laat ik hem aan jullie zien.

leger bomberjack2

Zoals jullie zien is dit een bomberjack met camouflageprint wat ik echt super leuk vind! Eerst heb ik ook dit bomberjack met bloemetjes gepast, maar uiteindelijk zwichtte ik toch voor de camouflageprint.

Ik heb een maat M genomen, normaal heb ik maat S/M, hij valt dus wel iets kleiner zoals eigenlijk alles bij Zara kleiner valt. Hij zit heel soepel en ik heb hem al een paar keer gedragen. Hij is gewoon van katoen en zit daarom heel erg lekker. Het liefst combineer ik het bomberjack met een jeans en een wat vrouwelijker topje. Slippertjes of gympen eronder en good to go!

bomberjack details

Wat mij ook een beetje verliefd maakte op dit jack zijn de details die er rechtsboven op zitten. Ik ben echt super blij met dit bomberjack en weet zeker dat ik hem heeeel vaak ga dragen. Jullie zullen hem dan ook nog vaak terugzien op mijn blog gok ik! Mocht je hem net zo tof vinden als ik? Je kunt hem hier vinden. De lipstick die ik op deze foto’s draag is trouwens D for danger van MAC.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe bomberjack?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.