Fashion&Beauty

New in: MAC D for Danger

mac d for danger

Voor mijn verjaardag kreeg ik een paar Douglas bonnen en wat ik daarvan wou kopen was natuurlijk wel duidelijk: een nieuwe MAC lipstick! Ik ben gek op deze lipsticks: ze zijn er in de mooiste kleuren, blijven heeel goed zitten en zijn er in allerlei verschillende finishes. Pas schreef ik al een blogje dat ik de trap had beklommen, daarna gingen we shoppen en kocht ik deze lipstick. Ik ben zelf het meest fan van de matte lipsticks en besloot gewoon naar de Douglas te gaan en eens te kijken. Ik wou eigenlijk een lipstick die ik elke dag kon dragen maar uiteindelijk liep ik de deur uit met MAC D for danger: een prachtige dieprode kleur met roze ondertoon.

mac d for danger1

De linkerfoto is gemaakt met de camera van mijn iPhone. Rechts is gemaakt met mijn Nikon camera. Je ziet dat de kleur iets anders lijkt, de linkerfoto is zoals hij er in het echt het meest uitziet. Love it!

Over D for danger

Ik vind de kleur van D for danger nogal lastig te omschrijven, aan de ene kant zou ik zeggen een dieprode kleur maar in bepaald licht is hij juist ook fel. Hij is in ieder geval prachtig! De ondertoon is een beetje roze en ik denk dan ook dat deze lipstick iedereen staat, ongeacht je haar- of huidskleur. D for danger heeft een matte finish, ondanks dat brengt hij gelukkig helemaal niet stroef aan. Hij voelt zelfs romig aan op mijn lippen, toen ik hem eraf haalde waren mijn lippen wel een beetje droog. Aanrader is dan ook om je lippen lekker in te smeren met een laag vaseline. Ook een maaltijd overleeft hij makkelijk, zelfs een na een vette kapsalon zat hij er nog goed op (Haha!)

mac d for danger vs diva

MAC D for Danger vs. Diva

In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld toen ik thuiskwam met D for danger: hij leek wel érg veel op Diva. Ik besloot om ze eens naast elkaar te leggen en kwam toen tot de conclusie dat ze gelukkig toch heel verschillend zijn. Links zie je Diva: een hele donkere kleur met een echte bruine ondertoon. Deze lipstick droeg ik veel in het najaar en als ik zin heb in een aparte, donkere lipstick draag ik deze. Daarnaast Mac D for danger: een klassieke dieprode kleur met roze ondertoon. Geschikt voor iedere gelegenheid: een etentje, verjaardag, trouwerij of gewoon als je de stad in gaat. Ook doet hij me een beetje denken aan kersenrood. Hij is zó mooi.mac d for danger4

Ik ben heel erg blij dat ik deze lipstick aan mijn collectie kon toevoegen, een tijdloze rode kleur had ik nog niet en in D for danger heb ik hem gevonden. Mac D for danger is te koop voor €19,50 bij o.a. Douglas en de Bijenkorf.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Wies | Nature of Happiness
  10 juni 2016

  Wat een mooi kleurtje! Staat je ook echt goed 🙂

 • Beantwoorden
  Sandra
  10 juni 2016

  Oh wauw, wat een toffe kleur! Deze heb ik nog nooit eerder gezienaar. Leuk! Het is inderdaad echt een tijdloze rode kleur. Heel mooi!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   10 juni 2016

   Dankjewel! Vind hem zelf ook heel mooi en tijdloos inderdaad!

 • Beantwoorden
  Milotte
  16 november 2016

  Ik heb ‘m vandaag gekocht. Diva vond ik ook mooi, maar ik vind ‘m geschikter voor ’s avonds. En ik wil liever lipsticks die ik ook gewoon overdag kan pakken.
  Eigenlijk was ik van plan om met een amplified lipstick thuis te komen, maar ik wilde bij de counter toch iets donkers. Dat vind ik eerlijk gezegd wel het mooiste van de matte lijn.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.