Fashion&Beauty

Short tip: Zomerse & kleurrijke shorts

Hey guys! Met dit heerlijke, warme weer is het heel fijn om luchtige shorts te dragen. Laatst zag ik in de shoplog van KittehsCupcakes dat ze hele toffe shortjes hadden gekocht in Bali. Ik vond ze meteen heel leuk, maarja helemaal vanuit Bali is wel een beetje ver. Die middag liep ik in de H&M en kwam ik vergelijkbare shorts tegen. YAY!

shorts hm

Dit is het exemplaar wat ik kocht en ik vind hem echt ontzettend tof! Met warm weer ben ik niet zo’n fan van shorts van spijkerstof, ik vind dit altijd zo warm en strak zitten. Daarom draag ik graag broekjes als deze: lekker los en luchtig. Ze zien er ook nog eens heel leuk uit met de bolletjes aan de randen en leuke kleuren.

hm shorts2

Ik heb wel een grotere maat genomen dan ik normaal heb, ik vind het fijn als deze shorts lekker los zitten. Ik draag ze dan een beetje high-waist, zoals je op de foto kunt zien. Gisteren was het heerlijk warm weer en heb ik hem meteen gedragen! Ook ging ik ermee naar de supermarkt. Normaal gaan spijkershorts weleens een beetje omhoog maar deze bedekt alles gelukkig goed. Wel is het even uitkijken op de fiets: door de wind waaien de buitenste stukken soms een beetje omhoog (oeps! haha)

zomerse shorts

Omdat deze short zó lekker zat en ook nog eens heel leuk is, besloot ik er gelijk nog maar twee te bestellen. De twee meest linkse bestelde ik en worden als het goed is deze week bezorgd. De rechter vind ik ook heel leuk maar was helaas uitverkocht 🙁

Mocht je ook enthousiast zijn geworden over deze leuke shorts, je kunt ze hier vinden. Laat de zomer maar komen!

Wat vinden jullie van deze shorts?

signature

 

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  8 mei 2016

  Ik draag ook het liefst van dit soort shorts in de zomer!

  x

 • Beantwoorden
  Mai
  8 mei 2016

  ah hij is echt leuk! ik ga in de zomer naar vietnam, dus zulke broekjes komen echt goed van pas!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   10 mei 2016

   Tof dat je naar Vietnam gaat! Ik ben jaloers!

 • Beantwoorden
  Linda
  10 mei 2016

  Wat leuk! Inderdaad lekker vrolijk voor in de zomer, zeker voor een stranddagje bijvoorbeeld!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   11 mei 2016

   Thanks! Voor een stranddag zijn ze inderdaad ook heerlijk, lekker luchtig 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.