Terug van Kreta!

Hoi lieve allemaal! Ja, je ziet het goed: een nieuwe blogpost van mij. Ik ben afgelopen zaterdag weer veilig geland op Nederlandse bodem en sindsdien weer aan het wennen aan het normale leven. We zijn dus weer terug van Kreta en het was zo ontzettend fijn daar. Toen we weggingen was ik écht aan vakantie toe en even niets doen, en ik ben er inderdaad heel erg van opgeknapt.

Terug van Kreta

Ten eerste: Kreta is een enorm leuk eiland! Op TV zie je vaak alleen Chersonissos en Malia, deze plekken staan bekend om het uitgaan en feesten. Wij zaten dichtbij deze plaatsjes, namelijk in Stalis, maar hebben hier helemaal niets van gemerkt. Ook huurden we een auto waarmee we het eiland verkenden en ons appartement was prachtig. Ik zou niet snel voor een tweede keer naar een hotel of appartement gaan, maar hier naartoe wel! De aankleding was zo tof en door de hele tuin waren heerlijke zitjes. Als je echt 100% wil relaxen is dit een aanrader. Het heet Iridachic Boutique hotel. Ik wil nog een uitgebreide blogposts maken over wat te doen op Kreta en welke plekken leuk zijn, hierin zal ik nog uitgebreider vertellen.

Weer aan het werk!

Afgelopen dinsdag stond mijn eerste dienst weer gepland en op maandag had ik mijn tussenbeoordeling. Die ging super goed en als ik zo doorga, ga ik het allemaal glansrijk halen. Ook het bloggen wil ik nu weer een beetje gaan oppakken, de afgelopen periode stond mijn hoofd er niet naar maar inmiddels wel weer. Langzaamaan zullen er dus zeker weer blogposts gaan verschijnen. Daarnaast ben ik over 1,5 week jarig en mag ik 23 kaarsjes uitblazen, kan het niet geloven! Bedankt voor het lezen van deze update en tot de volgende keer!

Ben jij weleens op Kreta geweest?

Volg:

8 Comments

 1. Adel
  10 mei 2019 / 6:39 am

  Tof dat het zo goed meegevallen is en dat het je gelukt is om je gedachten te verzetten!

  • 13 mei 2019 / 9:31 pm

   Dankjewel! Ben er ook heel blij mee dat het zo goed gelukt is.

 2. 10 mei 2019 / 10:09 am

  Welkom terug! Je foto’s zien er heerlijk uit :D. Fijn dat je een positieve beoordeling hebt gehad!

 3. 10 mei 2019 / 2:31 pm

  Je foto’s hier en op Instagram zien er echt fijn uit! 😉 Fijn dat je tussenbeoordeling positief was, dat scheelt weer.
  Ik ben nog nooit op Kreta geweest. Wel een stuk of 20 keer op Lesbos, want daar woont mijn vader en die familiekant.

  Liefs,
  Marloes

  • 13 mei 2019 / 9:30 pm

   Aw dankjewel! Lesbos lijkt me ook heel mooi, wat tof dat je daar al zo vaak geweest bent! Altijd handig familie op een mooie locatie 🙂 X

 4. 13 mei 2019 / 10:14 pm

  Fijn dat jullie zo’n leuke vakantie hebben gehad! Ik ben twee keer op Kreta geweest: een keer in Chersonissos en een keer in een plaatsje verderop met mijn familie. Mooi en gezellig eiland. Jullie hotel klinkt ook top!

  • 17 mei 2019 / 3:56 pm

   Zeker een heel erg leuk eiland! Zou er graag nog een keertje teruggaan 🙂 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.