Favorieten Lifestyle

Short tip | Stabilo pastel markers

stabilo pastel markers

Hoe overdreven is het om een hele blogpost te wijden aan een set markeerstiften? Oké, een klein beetje overdreven misschien. maar de stabilo pastel markers die ik pas kocht zijn het écht waard. Ten eerste zijn de kleuren prachtig: mooie pastelkleuren in plaats van standaard neonkleuren. Daarnaast zijn ze gewoon leuk om te zien en ook nog buitengewoon fotogeniek. Ik zal eerlijk zeggen dat werken aan school opeens een stuk leuker is sinds ik deze markers heb. Ik ben nogal een liefhebber van to-do lijstjes en ook daar zijn ze heel geschikt voor.

Stabilo pastel markers

Al tijden had ik markeerstiften van de Hema. Van die kleine, die je makkelijk in je etui kunt doen. Helaas droogden ze heel snel uit en gooide ik ze na 2x gebruiken weg. Toen ik een bestelling bij bol.com deed en nog een paar euro moest voor gratis verzending besloot ik deze stabilo pastel markers erbij te doen. Ze zagen er zo mooi uit dat ik ze niet kon weerstaan. Inmiddels heb ik ze al een tijdje in mijn bezit en sleep ik ze overal mee naartoe. De to-do lijsten die ik maak zijn voorzien van de mooie kleurtjes en maken het studeren een stuk leuker. stabilo pastel markers En tja… Wat moet je nog meer vertellen over markeerstiften? Ze zijn mooi, stylish en hebben een speciale formule waardoor ze niet uitdrogen. Als je, net zoals ik, een zwak hebt voor mooie schrijfwaren dan moet je deze stabilo pastel markers zeker toevoegen aan je stash.

De stabilo pastel markers zijn te koop via o.a. Bol.com en kosten €7,50.

Kende jij deze markeerstiften al? En zou je ze willen kopen?

Ook leuk

12 reacties

 • Beantwoorden
  allaboutbertina
  28 april 2018

  Ik vind ze echt prachtig en ze werken ook nog eens heel erg prettig!
  Ik heb ze zelf nog niet zo lang en vond het best prijzig voor zulke stiften maar ben er zo blij mee.
  Het staat zo vrolijk, ik gebruik zelf zelf vooral in mijn bullet journal.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   28 april 2018

   Jaaa ze zijn inderdaad echt geweldig!

 • Beantwoorden
  Lieke van Veen
  28 april 2018

  Wat een leuke kleurtjes! Ik vind de markers van Stabilo altijd heel erg fijn.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 april 2018

   Ja inderdaad, Stabilo is sowieso een fijn merk. En deze kleuren vind ik echt geweldig <3

 • Beantwoorden
  Saskia
  29 april 2018

  Leuke markers. Ik vind dit ook altijd fijn te gebruiken, vooral op werk<3

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   29 april 2018

   Jaaa ik gebruik het ook vooral voor m’n studie, zo fijn.

 • Beantwoorden
  Belinda
  30 april 2018

  Hi Marjoleine, wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze pastel markeerstiften! We wensen je nog heel veel plezier met je schoolwerk toe! 🙂 Kleurrijke groeten, Belinda, STABILO

 • Beantwoorden
  R J
  30 april 2018

  Whaa deze zijn zo fijn!

 • Beantwoorden
  Danielle
  30 april 2018

  Ik vind de kleurtjes echt zo leuk en gaaf! Misschien toch eens aanschaffen.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 mei 2018

   Ja! Je krijgt er geen spijt van, I promiss 🙂

 • Beantwoorden
  anna
  11 mei 2018

  Wat een goede tip! Ik ben de laatste tijd weer meer aan het tekenen dus hier word ik super blij van!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 mei 2018

   Aah leuk om te horen! X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.