Short tip | Stabilo pastel markers

stabilo pastel markers

Hoe overdreven is het om een hele blogpost te wijden aan een set markeerstiften? Oké, een klein beetje overdreven misschien. maar de stabilo pastel markers die ik pas kocht zijn het écht waard. Ten eerste zijn de kleuren prachtig: mooie pastelkleuren in plaats van standaard neonkleuren. Daarnaast zijn ze gewoon leuk om te zien en ook nog buitengewoon fotogeniek. Ik zal eerlijk zeggen dat werken aan school opeens een stuk leuker is sinds ik deze markers heb. Ik ben nogal een liefhebber van to-do lijstjes en ook daar zijn ze heel geschikt voor.

Stabilo pastel markers

Al tijden had ik markeerstiften van de Hema. Van die kleine, die je makkelijk in je etui kunt doen. Helaas droogden ze heel snel uit en gooide ik ze na 2x gebruiken weg. Toen ik een bestelling bij bol.com deed en nog een paar euro moest voor gratis verzending besloot ik deze stabilo pastel markers erbij te doen. Ze zagen er zo mooi uit dat ik ze niet kon weerstaan. Inmiddels heb ik ze al een tijdje in mijn bezit en sleep ik ze overal mee naartoe. De to-do lijsten die ik maak zijn voorzien van de mooie kleurtjes en maken het studeren een stuk leuker. stabilo pastel markers En tja… Wat moet je nog meer vertellen over markeerstiften? Ze zijn mooi, stylish en hebben een speciale formule waardoor ze niet uitdrogen. Als je, net zoals ik, een zwak hebt voor mooie schrijfwaren dan moet je deze stabilo pastel markers zeker toevoegen aan je stash.

De stabilo pastel markers zijn te koop via o.a. Bol.com en kosten €7,50.

Kende jij deze markeerstiften al? En zou je ze willen kopen?

Volg:

12 Comments

 1. 28 april 2018 / 10:59 am

  Ik vind ze echt prachtig en ze werken ook nog eens heel erg prettig!
  Ik heb ze zelf nog niet zo lang en vond het best prijzig voor zulke stiften maar ben er zo blij mee.
  Het staat zo vrolijk, ik gebruik zelf zelf vooral in mijn bullet journal.

  • Marjoleine
   28 april 2018 / 2:05 pm

   Jaaa ze zijn inderdaad echt geweldig!

 2. 28 april 2018 / 6:41 pm

  Wat een leuke kleurtjes! Ik vind de markers van Stabilo altijd heel erg fijn.

  • Marjoleine
   29 april 2018 / 10:42 am

   Ja inderdaad, Stabilo is sowieso een fijn merk. En deze kleuren vind ik echt geweldig <3

 3. 29 april 2018 / 5:58 pm

  Leuke markers. Ik vind dit ook altijd fijn te gebruiken, vooral op werk<3

  • Marjoleine
   29 april 2018 / 9:56 pm

   Jaaa ik gebruik het ook vooral voor m’n studie, zo fijn.

 4. 30 april 2018 / 4:31 pm

  Hi Marjoleine, wat leuk om te lezen dat je blij bent met onze pastel markeerstiften! We wensen je nog heel veel plezier met je schoolwerk toe! 🙂 Kleurrijke groeten, Belinda, STABILO

 5. 30 april 2018 / 8:29 pm

  Ik vind de kleurtjes echt zo leuk en gaaf! Misschien toch eens aanschaffen.

  • Marjoleine
   2 mei 2018 / 4:46 pm

   Ja! Je krijgt er geen spijt van, I promiss 🙂

 6. 11 mei 2018 / 5:26 pm

  Wat een goede tip! Ik ben de laatste tijd weer meer aan het tekenen dus hier word ik super blij van!

  • Marjoleine
   12 mei 2018 / 10:51 am

   Aah leuk om te horen! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.