Alles liep even anders

Hoi! Zoals je misschien wel merkte zat ik in januari in een hele goede blogflow. Iedere week kwamen er 3 blogs online, ik had bakken inspiratie en kreeg zelfs een paar aanbiedingen voor samenwerkingen. Ik was zo trots dat ik deze flow had gevonden en hem wist vast te houden. Toen gebeurde er iets naars in mijn privéleven en poef… Weg was de blogflow.

Maar….

… ik ben weer terug! Ik heb even goed naar mezelf geluisterd en geen dingen gedaan die ik nog niet zag zitten. Inmiddels heb ik mijn blog weer even geopend en had ik zelfs zin om dit blogje te schrijven. Het voelde voor mij goed om even niets te forceren en dat heb ik dus ook maar niet gedaan. Inmiddels ben ik begonnen bij mijn nieuwe baan (heel erg leuk!) en pak ik het bloggen weer een beetje op. Ik weet niet of er strikt drie artikelen per week online komen maar je kunt in ieder geval weer nieuwe content verwachten. Ik heb o.a. wat concepten geschreven over productiviteit, wat er gebeurde met mijn blog toen ik regelmatig postte en er komt een nieuwe “short tip” aan. Ik luister nu maar vooral heel erg naar mijn lichaam en mijn geest en kijk gewoon wanneer ik iets online zet. Als ik iets online zet zal het wel op een van mijn vaste uploaddagen zijn: dinsdag, donderdag en zaterdag of zondag.

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer ♥

Hoe gaat het met jullie?

Volg:

6 Comments

 1. 10 februari 2019 / 5:32 pm

  Succes met je nieuwe baan! Ben heel benieuwd naar al je blogposts over productiviteit. Ik ben zelf bezig met afstuderen (en werk ook al als docent), waardoor op mijn blog ook even niks is verschenen. Vanaf morgen ga ik de draad weer proberen op te pakken, maar ik wil ook niks forceren. Mijn studie komt nu boven mijn blog qua prioriteiten en daar is gewoon niks aan te doen.

  Liefs,
  Marloes

  • Marjoleine
   10 februari 2019 / 9:44 pm

   Jeetje, wat een pittige combi lijkt me dat: afstuderen en werken. Forceren moet je inderdaad echt niet doen, als er niets online komt so be it. Het komt dan wel weer 🙂 Veel succes met afstuderen! X

 2. 11 februari 2019 / 11:37 am

  Fijn dat je weer terug bent! Heel veel succes met je nieuwe baan en ik kijk uit naar je nieuwe blogposts! <3

  • Marjoleine
   11 februari 2019 / 12:18 pm

   Aw lief! Dankjewel <3

 3. 12 februari 2019 / 9:32 am

  Oh fijn dat je een leuke nieuwe job hebt! Veel succes! En ik kijk ook al uit naar je nieuwe schrijfsels 🙂

  • Marjoleine
   12 februari 2019 / 3:26 pm

   Aw dankjewel <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.