Persoonlijk

Hoe gaat het nu met mij? | Persoonlijke update

Hoi lieve allemaal! De laatste weken had ik veel behoefte aan rust en ruimte en daardoor zijn er even wat minder blogposts online gekomen. Ik heb al heel lang niet verteld hoe het nu eigenlijk met me gaat en het leek me wel fijn om jullie even een update te geven. Jullie leven altijd heel erg met mij mee dat is enorm fijn! Ik wil dan ook even zeggen dat ik alle reacties, zowel hier als op Instagram, enorm waardeer ♥

Een nieuwe baan

Dat gezegd hebbende: hoe gaat het nu dan? Eigenlijk gaat het best goed. Ik heb me goed weten te herpakken en heb heel veel plezier in mijn nieuwe baan. Ik werk nu in de thuiszorg (vorig jaar heb ik bij dit bedrijf stage gelopen maar dan op een andere locatie) en dat gaat heel erg goed. Ik heb het super naar mijn zin, heb hele leuke collega’s en de clienten zijn ook enorm leuk. Ik ben dus geswitcht van voltijd studeren naar duaal studeren en dat houdt in dat ik maar een dag per week naar school ga. Als ik over 1,5 jaar klaar ben zal ik wijkverpleegkundige zijn, een hele toffe uitdagende functie waar ik nu al naar aan het groeien ben. Bij mijn werk heb ik een contract voor in ieder geval de periode dat ik nog studeer en ook daarna is het de bedoeling dat ik blijf.

Persoonlijk

Persoonlijk was het best even moeilijk, vooral door mijn relatie die uitging. Het gaat met ups en downs maar ik merk wel dat, als ik genoeg afleiding heb, het eigenlijk best goed gaat. Het blijft soms kut en moeilijk maar het is te doen. Ik richt me nu vooral heel erg op mezelf, leuke dingen, mijn vriendinnen en mijn werk en geniet van alle kleine dingen. En eigenlijk bevalt dat me heel erg goed. Ik zie wel wat er op mijn pad komt en ik vermaak me prima. Verder probeer ik momenteel een beetje bewuster met mijn tijd om te gaan door bijvoorbeeld minder op mijn telefoon te zitten. Binnenkort wil ik ook de yoga weer oppakken en met mijn moeder gaan sporten.

En verder…

Een paar weken geleden heb ik met mijn moeder een heerlijke vakantie geboekt! We gaan eind april/begin mei een weekje naar Kreta om heerlijk te ontspannen. Al zie ik het zelf niet persé zo, de afgelopen maanden waren toch wel heftig. We verblijven in een “boutique hotel” wat er echt prachtig uitziet en ik kan echt niet wachten om te gaan. In de zomer weet ik nog niet of ik op vakantie ga, misschien een stedentripje met vriendinnen en in het najaar wil ik waarschijnlijk een vriendin opzoeken die dan op Curacao is. Zulke plannen maken me ZO blij! Verder heb ik vorige week een nieuwe piercing in mijn oor laten zetten samen met een vriendin. We waren  bij Classic Glamour in Rotterdam, een hele toffe piercingshop waar ze ook hele mooie sieraden hebben om erin te doen. Ik ging voor een triangle met drie kleine steentjes en voor mijn andere oorpiercing heb ik ook een nieuw sieraad uitgekozen, ik had het laatste jaar een hele goedkope piercing van de Kruidvat :’).

Qua blog wil ik me niet teveel vastpinnen op een vast aantal blogs per week. Ik kijk gewoon wat ik kan, waar ik zin in heb en wat mogelijk is. Blijf dus zeker mijn blog regelmatig bezoeken als je benieuwd bent naar nieuwe blogposts. Voor komende dinsdag wil ik in ieder geval een diary van de afgelopen twee weken online zetten en er komt ook nog een samenwerking aan. Bedankt voor het lezen en tot heel snel!

Hoe gaat het met jou?

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Adel
  31 maart 2019

  Fijn dat het al wat beter met je gaat!

 • Beantwoorden
  Irene
  31 maart 2019

  Wat jammer om te lezen dat je relatie voorbij is! Kan me wel inbeelden dat het dan helpt om je gedachten te verzetten. Wel fijn om te lezen dat het beetje bij beetje beter gaat. Je komt er wel! Trouwens ook leuk om te lezen dat je zo op je plek zit op je werk!
  Ik vind je piercing super mooi! Soms wil ik er zelf ook wel een maar ik durf niet. Haha :p

  Trouwens, het viel me al een paar keer op maar je commentluv dingetje werkt niet. Weet niet of het alleen bij mij is maar elke keer als ik een reactie achter laat, geeft ie geen linkje van m’n blog.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 april 2019

   Dankjewel voor je reactie <3 Gedachten verzetten is inderdaad wel het allerbeste om te doen en helpt gelukkig heel erg. Ik had al gekeken naar dat commentluv dingetje maar ik kan het niet fixen 🙁 Ga het nog eens proberen!

 • Beantwoorden
  Anna
  9 april 2019

  Die vakantie lijkt me een heerlijk vooruitzicht! Fijn dat je wat afleiding hebt en dat het stapje voor stapje beter met je gaat <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.