Budget Lifestyle

Super snel belastingaangifte doen

DSC_3039 (2)

It’s that time of the year again, tijd om de belastingaangifte te doen. Ik had het nog nooit zelf gedaan, ik dacht altijd dat het ontzettend veel tijd in beslag zou nemen. Mijn ouders gaan altijd naar iemand toe die dit voor ze doet, en dan gaf ik vaak mijn jaaropgaaf ook mee. Maar dit jaar is het anders. Ik ontdekte dankzij vriendinnen namelijk de “Aangifte 2015” app. In 5 minuten had ik zélf mijn aangifte gedaan. Zo ontzettend makkelijk en het bespaart ook nog geld.

De app heet “Aangifte 2015”, het enige wat je nodig hebt is je DigiD. Je logt in en dan zie je waar je gewerkt hebt en in welke belastingbox je zit en dergelijke. Als dit allemaal klopt klik je verder, en heb je zo voilá je aangifte gedaan. Je kunt hem gelijk insturen en als je iets terugkrijgt staat dit in juli op je rekening. Zo makkelijk!

Mijn ouders gingen dus altijd naar een belastingadviseur om hun aangifte te laten doen, ik vertelde ze over deze app en ook zij waren enthousiast. Uiteindelijk heb ik voor mijn ouders ook de belastingaangifte gedaan, en hebben we weer wat geld bespaard!

De aangifte 2015 app is op je smartphone te downloaden en het enige wat je nodig hebt is je DigiD. Succes!

Hebben jullie al belastingaangifte gedaan? En zouden jullie overwegen het met deze app te doen?

signature

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Mariska
  10 maart 2016

  Die app is zo handig! Ik heb geen oproep gekregen dus ga ook lekker niet invullen 😛

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   10 maart 2016

   Haha weet je het zeker? Je kunt er veel geld mee terug krijgen he, wat anders de overheid allemaal zelf houdt! Als je de mogelijkheid hebt zou ik wel echt aangifte doen 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.