Bloggen

Best gelezen blogposts augustus + september 2017

En toen was de zomer weer voorbij… Ik laat jullie vandaag weer de best gelezen blogposts zien van augustus én september. Het waren twee heerlijke maanden waarin er vooral veel diary’s en ook een aantal andere blogs online komen. Kijken jullie mee?

Best gelezen blogposts

Geen succes: de menstruatiecup en een spiraal – Deze blog stond al eventjes in concept en besloot ik nu eindelijk eens af te maken. Hij werd het allerbeste gelezen in de afgelopen twee maanden, bizar toch? Ik merk sowieso dat persoonlijke artikelen het altijd heel erg goed doen. Ik schreef over de onsuccesvolle combinatie van de menstruatiecup en de koperspiraal en kreeg er ook heel veel reacties op.

Leven met een eetstoornis – Yes, de gastblog heeft het ook super goed gedaan en staat als tweede op het lijstje van “best gelezen blogposts”. Super bijzonder om te zien dat het zo goed ontvangen is. De blogs over de eetstoornis zullen een serie worden en ik verwacht dat er over een week of 3 weer een nieuw deel online komt.

DIARY week 36 | Een gebroken voet – Grappig dat deze diary het zo goed heeft gedaan! In deze week brak mijn moeder haar voet en dat werd dan ook de titel van de diary. Misschien was de titel een beetje een cliffhanger waar iedereen nieuwsgierig van werd?

Op vakantie (en een nieuw logo!) – Net voor mijn vakantie was mijn nieuwe logo klaar, waar ik nog steeds ZO blij mee ben. Ik schreef een blogje over het op vakantie gaan en dat ik een nieuw logo had. Grappig dat deze ze goed gelezen is, het was eigenlijke een relatief simpele blog.

Deze festivals bezocht ik deze zomer (en dit vond ik ervan!) – I love festivals, en blijkbaar houden mijn lezers er ook van! Ik schreef een artikel over de festivals die ik bezocht en wat ik ervan vond. Zoals jullie misschien hebben gelezen was er één duidelijke winnaar…

Verder waren juli en augustus heerlijke zomermaanden waarin ik vooral heel veel leuke dingen deed en de tijd had om op te laden. Ik kwam erachter dat het afgelopen jaar best pittig voor me is geweest en ik nu weer heel erg blij ben. In oktober heb ik weer een paar leuke samenwerkingen staan voor mijn blog en heb ik ook weer een weekje herfstvakantie. (yes!)

Hadden jullie al deze blogposts al gelezen? 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.