Diaries

DIARY week 36 | Een gebroken voet

Hi all! Welkom op mijn blog voor weer een nieuwe diary! Deze week was het op school “internationale week” en was ik heel druk met een project wat hieraan verbonden was. We moesten een onderzoek doen en uiteindelijk was het eindproduct een filmpje. Het waren hele en volle drukke dagen die uiteindelijk vrijdag afgesloten werden met een voldoende 🙂 Verder ging ik met m’n moeder mee naar het ziekenhuis, liep Nora opeens mank en ging ik met mijn beste vriendin even naar de winkels. Kijken jullie weer mee?

Ik zet al mijn oude studieboeken te koop, in de hoop er nog een redelijk bedrag voor terug te krijgen. Helaas neemt de waarde echt enorm af en krijg je er nog maar een schijntje voor. In ieder geval verkocht ik meteen al een boek voor €60, dat maakt me blij!

Kijk nou hoe schattig <3

Voor het project op de hogeschool gingen we op onderzoek in een wijk in Rotterdam. Wij deden onderzoek in de wijk Beverwaard en onze doelgroep was vluchtelingen. Hier zit een AZC wat heel erg onder vuur heeft gelegen. We spraken met bewoners, de wijkagent en het activiteitencentrum. Uiteindelijk konden we een compleet beeld schetsen van onze doelgroep in de wijk en ook een oplossing aandragen. Het was leuk om te doen.

Ik droeg weer eens mijn witte AllStars en had voor het eerst geen blaren! Eerst kreeg ik steevast blaren in AllStars maar het gaat steeds beter.

Op dinsdagmiddag ging ik met mijn moeder mee naar het ziekenhuis. Een week geleden klapte haar voet dubbel, het deed veel pijn maar ze dacht dat het wel meeviel. Echter bleef het dik, rood en pijnlijk en dus werd ze doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een foto…

En al meteen zagen ze het: gebroken! Een botje in haar voet is door midden en daarom moet ze 3 weken in het gips. Gelukkig krijgt “maar” gips tot de enkel en kan ze wel een beetje lopen. Ze moet het wel heel rustig aan doen, want wanneer ze teveel loopt gaat het gips heel strak zitten en pijn doen. Arme mama.

Nora & Noa.

Op woensdag heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s… Ik zit de hele dag op school en we werken weer keihard aan ons project.

Op donderdag gaat het opeens verkeerd met Nora, tijdens het wandelen slaakt ze een kreet en trekt haar pootje op. Ze kan er niet meer op lopen. We kijken er goed naar maar kunnen niks geks ontdekken. We gaan toch maar eventjes naar de dierenarts, misschien zit er iets in wat wij niet kunnen zien. Bij de dierenarts wordt duidelijk dat ze waarschijnlijk gestoken is door een insect en daarom pijn heeft. Ze krijgt een tegeninjectie en een paar uurtjes later is ze weer de oude. Eind goed, al goed.. Wel echt enorm schrikken als je huisdier iets heeft, het liefst zou je ze willen helpen maar dat kan niet altijd..

Op vrijdag pak ik de metro richting school en is de eindpresentatie van ons project. We sluiten het af met een voldoende en dat betekent dat ik mijn eerste twee studiepunten binnen heb, jeej!

Ik zet vaak mijn auto neer bij de metro, vooral als het slecht weer is. Normaal fiets ik altijd naar de bus maar daar heb ik als het regent niet zoveel zin in.

Mijn outfit van vrijdag! Het bloesje is van de geweldige webshop Romwe en kun je hier vinden.

Bah, wat is het opeens donker, nat en koud. Vind ik helemaal niet leuk 🙁 Nora blijkbaar ook niet want die heeft totaal geen zin om te wandelen. Ze blijft regelmatig stilstaan en weigert dan verder te lopen.

Ik maakte een foto van Nora en bewerkte hem een beetje, opeens was het dit prachtige plaatje.

Zaterdagochtend: wakker worden met YouTube filmpjes terwijl ik me opmaak. De vlogs van Nick & Simon vind ik écht heel leuk om te kijken en heb ik tot nu toe allemaal gezien. Hun manier van editten is ook heel goed. Hebben jullie ze weleens gezien?

Het onweerde buiten en er is iemand die daar écht heel bang voor is, en dat is Nora. Zodra ze onweer hoort begint ze helemaal te trillen en kruipt ze het liefst weg onder bijvoorbeeld mijn bureau. Ze vind het ZO eng.

Zaterdagmiddag eventjes gezellig met mijn beste vriendinnetje winkelen <3 Ik kocht een nieuwe trui en een top. Ook zag ik bij Kruidvat de huidverzorging met houtskool van Bioré, ik kocht de cleanser en gebruik hem nu elke avond. Ik vertel jullie snel over het resultaat!

Zondagochtend ging ik weer met Nora naar hondentraining. Zoals je ziet vond ze het super interessant (not!). Op sommige momenten vind ze het super leuk maar soms is ze opeens afgeleid en weigert ze iets te doen… Daar sta je dan met je goede gedrag en een hond die niet luistert hahaha.

Zondagmiddag eventjes wat aan school doen. De USB stick heb je misschien hier al gezien in mijn blog over mijn Hema schoolspullen.

Zoals je ziet is mijn huid echt verschrikkelijk op dit moment. Het lijkt wel een maanlandschap 🙁 Ik heb nu de producten van Bioré, crème van “La roche posay” en ga vandaag bietensap kopen bij de AH. Hopelijk is dat genoeg om mijn huid weer een beetje normaal te krijgen. Hebben jullie nog tips?

Het is maandag en het regent. Nora blijft vandaag lekker in bed. Ik moet er wel uit want ik heb college. Ik had geen zin in het 2e college en ga iets eerder naar huis. Ik voelde me niet zo tof en dus rij ik langs de McDonalds voor een lekkere lunch. Niet gezond maar af en toe wel lekker 🙂

Ik krijg dit boek binnen voor mijn studie, wat zijn die krengen toch duur… Weer €85 armer.

En dat was het weer voor deze week! Ik moet iedere dag naar school, zaterdag ga ik voor het eerst werken bij mijn nieuwe baan en zondag ga ik naar de sauna met vriendinnen. Ik moet nog heel erg wennen aan het studeren en ben ’s avonds vaak best heel moe. Verder heb ik nog geen spannende plannen deze week en zie ik wel hoe alles loopt. Bedankt voor het lezen en tot de volgende diary!

Hoe was jullie week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

9 reacties

 • Beantwoorden
  Daisy
  12 september 2017

  Wat vervelend dat je moeder haar voet heeft gebroken! succes alvast met je eerste werkdag zaterdag! Waar ga je werken ?

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 september 2017

   Ik werk in de zorg en ben nu begonnen in een flexpool. Mag dus mijn eigen diensten bepalen dus werk alleen wanneer het me uitkomt 🙂 Heel chill!

 • Beantwoorden
  naomi
  12 september 2017

  Dat blousje is echt onwijs leuk! Mijn hond is ook heel bang voor onweer, altijd zo zielig. Ik heb vandaag het groene klei masker van de tuinen gekocht, want die moet ook goed zijn tegen pukkeltjes.

  xx

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 september 2017

   Oeh ben benieuwd! Ga je hem reviewen?

 • Beantwoorden
  Simone
  12 september 2017

  Ik vind je Romwe blouse en de sleutelhanger aan je autosleutel beide heeel leuk! Wat balen voor je mama, hopelijk geneest het snel én goed!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 september 2017

   Dankjewel Simone!

 • Beantwoorden
  Chelsey
  12 september 2017

  Sterkte voor je mamsie! Studieboeken verkopen is erg lastig ja. Heb nog al mijn boeken liggen van mijn MBO studie…

 • Beantwoorden
  gea
  12 september 2017

  Ik vind jouw hond onwijs schattig! Wat zielig dat ze opeens last van haar pootje had, dat kan soms zo op komen helaas. Je nieuwe blouse vind ik ook prachtig! Ik ben je gaan volgen via Bloglovin, liefs gea.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   13 september 2017

   Hihi dankjewel! Leuk dat je me nu volgt 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.