Budget Favorieten Lifestyle

Mijn nieuwe schoolspullen van HEMA (agenda van €2!)

Dat ik een groot fan ben van Hema, dat wisten jullie misschien al. Ook heb ik een tic als het om notitieboekjes en pennen gaat en daar is Hema natuurlijk de perfecte winkel voor. Eigenlijk hou ik gewoon van álles wat ze er verkopen, van de notitieboekjes tot de USB sticks en de pennen tot de cactussen.

schoolspullen van HEMA

USB sticks & notitieboekje

Ben ik de enige die, telkens wanneer ik bij de HEMA kom, alle notitieboekjes wil kopen?! Zo had ik dat ook bij bovenstaand notitieboekje. De print, de kleur: ik moést hem gewoon hebben. Waarvoor ik hem ga gebruiken weet ik nog niet maar hij komt vast wel ergens bij van pas. En mocht dat niet zo zijn, dan staat hij ook gewoon heel erg leuk op foto’s voor mijn blog. Dat is trouwens een heel goed excuus: ik koop het gewoon als achtergrond voor blogfoto’s… 🙂

En dan even over die USB sticks van Hema, ook daar ben ik héél erg fan van. Het begon ooit met de rookworst en de tompouce, die ik overigens nog steeds heb. Daarna, toen ik naar mijn 2e jaar HBO-V ging, kocht ik de Takkie. Je kunt de super leuke USB-sticks van Hema hier vinden.

schoolspullen van HEMA

Schoolspullen van HEMA

Als het om schoolspullen gaat is Hema daar natuurlijk de perfecte winkel voor. Al zolang als ik me kan herinneren, koop ik mijn schoolspullen bij de Hema. Vroeger kocht ik nog weleens een agenda van een merk, zo was ik bijvoorbeeld fan van de agenda’s van Blond Amsterdam. Inmiddels vind ik €15 voor een agenda toch écht wel een beetje duur en koop ik alles bij de Hema. Ik was een beetje laat met het kopen van mijn agenda, ik besloot namelijk opeens toch maar een andere te kopen. Tot mijn grote vreugde waren álle agenda’s in de sale en kocht ik bovenstaande, super leuke, agenda voor maar €2,-!!! Ik had op de site al gekeken en zag daar sale, maar in de winkel stond er geen sale bij. Gelukkig kreeg ik hem toch met korting.

Eerder had ik altijd agenda’s met een overzicht van de hele week. Deze agenda heeft per dag een pagina, en dat is echt heel fijn. Ik schrijf er alles in, ook de dingen die eigenlijk niet zo boeiend zijn. Het zorgt voor rust in mijn hoofd omdat ik een duidelijk overzicht heb van mijn dagen en weken. Ik zag dat de agenda’s nu al grotendeels uitverkocht zijn, dus mocht je er nog een willen scoren: ren dan heel snel naar de Hema. Wat vinden jullie trouwens van mijn Pilea plant? Ik kocht hem in Drenthe en hij groeit ontzettend goed. Hij begint ook al baby’s te krijgen (kleine uitlopertjes onderaan de plant) dus binnenkort heb ik een Pilea familie 🙂

Hebben jullie ook schoolspullen van Hema? Of andere fijne items van Hema?

 

Volg op Bloglovin

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Simone
  8 september 2017

  Die USB-sticks! nog nooit gezien, maar heel erg leuk! Lekker voordelig ook allemaal!

 • Beantwoorden
  Sammie
  11 september 2017

  Leuke spulletjes, de Hema heeft altijd zoveel leuks!

 • Beantwoorden
  Saskia
  17 september 2017

  Hema heeft altijd zoveel leuke hebbedingetjes. Veel plezier met je schoolspullen 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.