Bloggen Lifestyle

Best gelezen blogposts juli 2017

Wat gaat de tijd snel… Juli is alweer bijna voorbij. Eerst deelde ik altijd een “Best of” van de maand met mijn best gelezen blogposts en foto’s van de maand. Inmiddels heb ik besloten om deze te vervangen door een wekelijkse diary. Toch miste ik wel een blogje om de maand mee af te sluiten en even terug te kijken. Dus vanaf nu aan het eind van de maand: de best gelezen blogposts op een rijtje!

Best gelezen blogposts

Juli was een compleet andere maand dan voorheen: ik stopte met werken waardoor ik veel meer tijd had om te bloggen. Er kwamen deze maand dus ook een stuk meer blogjes online dan voorheen!

Wees alert: oplichting met festivalkaartjes – Het is bizar dat deze blog nog steeds zo goed wordt gelezen. Hij doet het blijkbaar erg goed in Google waardoor hij nog dagelijks gevonden wordt. Omdat het nu weer festivalseizoen is laat ik hem nog even terugkomen, kijk uit voor oplichters!

Lunchen bij Blushing Rotterdam – Ik ging met een vriendin lunchen bij Blushing, je weet wel: de koffiezaak van Gordon. Ik schreef een review over mijn ervaring. Merk dat ik het heel erg leuk vind om te schrijven over hotspots, dat wil ik dus zeker vaker gaan doen!

Ik ga weer voltijd studeren – Deze beslissing maakte ik al in juni maar in juli schreef ik er een uitgebreid blogje over. Ben erg blij met de keuze die ik gemaakt heb. Werken was leuk, maar vooral de combi werken+leren was heel pittig. En je hebt meteen zóveel verantwoordelijkheid en verwachtingen waar je aan moet voldoen, voorlopig nog even niet hoor.

Diary week 27 – blaasontsteking & barbecuen – Nieuw op mijn blog: de wekelijkse diary’s. Ze worden erg goed gelezen, dank daarvoor 🙂 Morgen komt er weer een nieuwe online!

7x Corfu tips – Ook deze blog is van vorig jaar en doet het goed in Google. Omdat het nu zomervakantie is en er wellicht wel iemand die dit leest naar Corfu gaat: 7x corfu tips!

Dit moet je weten voor je naar Egypte gaat – Dit jaar reizen mijn moeder en ik af naar Egypte. Omdat Egypte buiten Europa ligt zijn er best wat dingen waar je rekening mee moet houden: een paspoort, visum, ander geld enz. Over al die dingetjes schreef ik een blogje.

Zo, dat waren de best gelezen blogs van juli. In augustus ga ik lekker op vakantie en hoop ik dat het wel weer een beetje mooier zomerweer gaat worden, ik ben er in ieder geval klaar voor 🙂

Volg op Bloglovin

– Foto via Unsplash –

Ook leuk

2 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.