Diaries

DIARY week 46+47 | Oppassen en black friday shoppen

Welkom bij weer een nieuwe diary op deze dinsdag! Ik zet de diary nu eens in de twee weken online. Dit geeft meer rust voor mezelf en ik heb genoeg foto’s om jullie te laten zien. Ook merk ik dat het online zetten van mijn foto’s nu niet meer voelt als moeten maar gewoon als heel erg leuk. Een goede keuze dus! Kijk je weer mee naar mijn afgelopen twee weken?

Ik maakte het begin van de week echt heeeel weinig foto’s. Ik had een lesweek met allemaal verplichte lessen en zat dus veel op school. Pittig, maar ik voelde me ook erg voldaan moet ik zeggen. Op maandagavond krijg ik opeens erge krampen in mijn blaas/baarmoeder waardoor ik niet kan slapen. Ik neem een zware pijnstiller en leg een kruik op mijn buik en val uiteindelijk toch in slaap. Het voelde als heftige menstruatiekrampen, alleen de menstruatie was er op dat moment niet eens. De dag erna gaat het weer iets beter maar lever ik toch urine in bij de huisarts. Daar is niks in te zien en dus is er geen verklaring voor de pijn, hopen dat het snel over gaat dan maar? Ook begon er afgelopen week een nieuw blok op school en heb ik nu 2 keuzevakken, die echt heel leuk zijn.

Op donderdagavond ga ik naar Culemborg waar ik ga logeren bij mijn “zus”. Vaak ga ik voor de gezelligheid maar deze keer ga ik om op te passen op de kindjes. Super leuk! Ik ben helemaal gek met ze en zij met mij dus het was een feestje om er te zijn. Om half 7 zijn ze wakker (slik) en ga ik naar beneden om te ontbijten. Om half 9 breng ik de oudste naar school en wandel ik met de jongste weer naar huis.

Eenmaal thuis sluit ik ook hier weer vriendschap met de kat 😀 Net als in mijn vorige diary met de kat van een vriendin.

Kijk nou even hoe lief <3 Op vrijdag pas ik op en doen we niet veel bijzonders, maar op zaterdag komt Sinterklaas aan en gaan we natuurlijk naar de intocht.

Daar is ‘ie dan! Ik voelde me weer helemaal alsof ik nog een klein meisje was. Sinterklaas is sowieso een van mijn favoriete feestdagen en vroeger was ik er helemaal gek van. Ook later vierden we nog altijd Sinterklaas thuis. Voor mij staat het voor gezelligheid met familie en vrienden.

Op zondag was ik weer thuis van het oppassen en als dank voor het kreeg ik nog dit heerlijke luchtje! Ik heb al de “normale” geur van Jimmy Choo en inmiddels is het derde flesje daar bijna van op. Dit luchtje is ook echt heeeel lekker en ik kreeg er al een aantal complimenten over. Hij is fris en bloemig maar ook zoet. Precies waar ik van hou <3

Voor het eerst sinds een lange tijd eten we weer eens zuurkoolstamppot. Ik vind zuurkool echt zoooo lekker, nu ik erover nadenk denk ik dat zuurkool wel een beetje mijn lievelingseten is. Naast Italiaans en Indisch eten natuurlijk 😉

Bij Albert Heijn spotte ik dit Blond servies! Ik wou misschien een groot bord kopen voor het avondeten maar vond het helaas een beetje tegenvallen. Het bord wat voor avondeten diende was niet zo kleurrijk en er stond bloemkool op (ik hou niet van bloemkool). Ik vind het zelf ook een beetje gek om brood te eten van een bordje waar allemaal groenten opstaan of koffie te drinken uit een kopje met groenten. Koop dan toch liever iets anders van Blond wat ik wel helemaal leuk vind.

Op woensdag ging ik met Nora even naar mijn oma. Oma voelde zich helemaal niet lekker en dus waren we allemaal wel een beetje bezorgd, ze is namelijk nooit ziek. Ik had wat boodschappen gedaan en ging deze even brengen om haar een beetje op te vrolijken. Nora is helemaal gek op mijn oma en gaat altijd meteen bij haar op schoot zitten. Oma was in ieder geval wel weer opgevrolijkt en voelt zich op het moment dat ik dit schrijf (een week later) gelukkig alweer een stuk beter.

Op donderdag had ik keuzevak op school. Het gaat over kunst als medicijn in de zorg en we kregen les van een creatief therapeut, het was zo interessant! We moesten ook kleien terwijl ze een verhaal vertelde en zo ervaarden we dat creatief bezig zijn echt super ontspannend en therapeutisch kan werken.

Op vrijdag was het black friday! Ik ging met mijn mams naar de stad (dat was al zó lang geleden) om lekker te winkelen. Ik kocht een nieuwe winterjas bij Zara en ook een heel tof basic shirtje. Mijn moeder kocht een hele leuke jurk. Ik had al via Instagram gezien dat je, als je €100 uitgaf, dit leuke tasje zou krijgen. Nu was ik niet persé van plan om dat bedrag uit te geven maar met een jas, shirtje en jurk kwamen we er al snel aan.

Haha, love this!

Zondagochtend ging ik werken in de thuiszorg en stond ik om 5:30 op. Daarna chillde ik thuis en deed ik niet zo heel veel bijzondere dingen. Ik merk trouwens dat ik het nog best lastig vind om foto’s maken van mijn belevenissen en vervolgens te kiezen welke je dan wel en niet plaatst. Heb vaak het idee dat mijn diary’s niet zo boeiend zijn, maar aan de statistieken te zien valt dat reuze mee. In ieder geval hoop ik dat jullie deze diary leuk vonden en tot over twee weken!

Wat gaan jullie komende week doen? En hebben jullie nog geshopt op Black Friday?Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  28 november 2017

  Ik herken je struggle zo!!! Ik vergeet soms ook foto’s te msken van de dingen die ik aan het doen ben terwijl die dan juist leuk zijn voor op de blog! Ik lees je overzicht met veel plezier iig! En dat kleien heb ik ook is gedaan op school; dat is zoooooo relaxed!!! Haha

  Ben benieuwd naar je nieuwe jas en shirtje( ook ik heb geshopt op black friday! Oeps )

  Liefs

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   3 december 2017

   Haha! Gelukkig dat ik niet de enige ben met deze struggle!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.