Diaries

DIARY week 44+45 | Naar Douwe Bob en heel veel eten

Hello! Welkom bij weer een gloednieuwe diary! Misschien is het jullie opgevallen dat er vorige week geen diary online is gekomen. Ik heb namelijk besloten om hem eens in de twee weken te gaan plaatsen. Dit scheelt voor mij wekelijkse “druk” om op dinsdag een post online te hebben en zo kan ik jullie toch laten meegenieten van mijn belevenissen. Ik ben nu eenmaal gewoon een student en mijn leven bestaat sommige weken gewoon uit niet veel spannende dingen. Om de diary’s niet te eentonig te laten worden leek dit me een goede middenweg ๐Ÿ™‚ Kijk je weer mee?

Ik begin dus met de foto’s van (op het moment dat deze diary online komt) twee weken geleden. Op maandag heb ik mijn tentamen waar ik thuis voor heb geleerd. Het was weer mijn eerste tentamen en het was dus eventjes spannend hoe de vragen opgebouwd zouden zijn. Gelukkig bleek ik het nog niet verleerd en ging het tentamen best goed. Inmiddels heb ik ook de uitslag: een 7! 72% van de studenten had een onvoldoende en dus ben ik best een beetje trots op mijn mooie cijfer.

Op dinsdag ga ik op bezoek bij een vriendin in Oud-Beijerland, ze woont sinds kort in een prachtig nieuwbouwhuis. Ik sloot meteen vriendschap met een van haar katten, ze kwam helemaal bij me op schoot ๐Ÿ™‚ Wat een cutie he?

Op donderdag ging ik met mijn beste vriendin eventjes winkelen en lunchen. We gingen naar de Delifrance waar ik dit broodje met carpaccio bestelde. Hij was lekker, maar ik zou hem niet nog een keer nemen. Zoals je ziet zit er heel veel saus overheen en dit vond ik helaas een beetje te overheersend.

Ook kreeg ik deze week een pakketje van Hunkemoller binnen. Ik werd door hen benaderd voor een samenwerking (zo tof!) en mocht iets moois uitzoeken in de webshop. Binnenkort een blogje over wat ik precies uitzocht ๐Ÿ™‚

Blogjes lezen, YouTube filmpjes kijken en gewoon chillen. Noa wil dan zo graag bij me liggen dat ze het zelfs goed vindt om onder mijn laptop te liggen. Echt een gekkie. In het weekend werkte ik twee ochtenden en deed ik verder niet heel veel bijzondere dingen.

Op maandag ging ik weer naar school! Ik moest samen met een klasgenootje wat werk doen voor een project en daar spraken we op school voor af. Het was eigenlijk een vrije dag maar thuis werkt het nou eenmaal niet zo handig. Onze concentratie was eventjes heel goed maar al snel dwaalden we af naar het vouwen van servetten.

En kwamen we erachter dat je zulke leuke kerstboompjes kunt vouwen van servetten. Hoe cute is dit voor kerst?

Ook kocht ik last-minute kaartjes voor het concert van Douwe Bob in de Rotterdamse schouwburg. Mijn beste vriendinnetje en ik gingen afgelopen jaar ook naar Douwe Bob in Utrecht en hadden hier super goede herinneringen aan. We besloten dus weer zo’n mooi avondje te gaan beleven.

M’n vriendin bleef voorafgaand aan het concert bij mij eten en ook oma bleef eten. Ik besloot dus om ’s ochtends een grote pan pastasaus te maken uit het “grote zonder pakjes en zakjes kookboek”. Deze bolognesesaus is echt heeeel lekker.

Op dinsdagavond was het dus zo ver en reden we naar de Schouwburg voor het concert. Het was een zittend concert wat inhield dat iedereen rustig op zijn stoeltjes zat. Je had geen vaste plekken en dus was het gewoon “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. We zaten gelukkig redelijk goed en konden het goed zien. Het concert zelf was echt mooi, maar toch mistten we een beetje sfeer. Misschien was onze ervaring in Utrecht zo geweldig dat niks er nog aan kon tippen…

Na afloop kon je in de foyer met hem op de foto. Vorig jaar kon dit ook maar toen was het sรบper druk, nu gelukkig minder. Helaas vonden we hem in het echt niet zo aardig en kon er, behalve deze foto, ook geen lachje of praatje van af. Deze foto ziet er heel gezellig uit maar daarna dropen we gedesillusioneerd af.

Op woensdag deed ik niks bijzonder, en op donderdag ging ik met mijn moeder eventjes naar de winkels. Ze moest kleding kopen voor een bewoner van haar werk en ik ging gezellig mee. Nadat we de hele C&A hadden leeg gekocht, gingen we even een kopje muntthee drinken met appeltaart.

Op vrijdag ging ik weer met oma mee naar de tandarts. Aansluitend zou ik misschien een afspraak hebben in de stad maar die ging helaas niet door. Ik bleef dus bij oma eten en ze nam me gezellig mee uit eten. Ik ging voor deze heerlijke ossenhaas, krijg weer honger als ik het zie…..

Ik vind het zo leuk om af en toe de Sims 4 te spelen. Met de uitbreidingen heb ik niet heel veel, maar honden en katten moรฉst ik gewoon hebben. En hij is leuk! Ik weet nog niet of ik het het geld echt waard vindt, 40 euro is tenslotte best duur. Tot nu toe vind ik hem wel echt leuk om te spelen, ik zal nog een blogpost delen met mijn mening ๐Ÿ™‚ Dat deed ik trouwens ook toen ik net de Sims 4 had.

Zaterdagavond ging ik even met een vriendin naar de stad voor een wijntje. Na mijn alcoholvrije maand mocht het weer ๐Ÿ˜‰ De lipstick die ik droeg was MAC Diva, ik moest er weer even aan wennen maar vind hem toch wel mooi. We dronken gezellig twee wijntjes bij Cornelis op het stadhuisplein (het was bij andere dingen zรณ druk dat we nergens konden zitten) en rond 00:00 gingen we weer naar huis.

Op zondag was het zulk donker en slecht weer. Op die dagen haat ik de herfst en winter echt. Tussen de buien door liep ik even met Nora en regenden we vervolgens kletsnat. Daarna chillde ik gewoon lekker thuis en maakte ik me klaar om op maandag weer naar school te gaan.

De afgelopen dagen zat ik veel op school en op donderdag ga ik weer naar Culemborg. Verder weet ik nog niet precies wat de plannen zijn, maar het zal ongetwijfeld weer leuk worden! Bedankt voor het lezen en tot over 2 weken ๐Ÿ™‚

Wat zijn jullie plannenย voor deze week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  16 november 2017

  Wat jammer dat Douwe Bob in het echt dus nogal een kwal is; jammer is dat he! Haha En wat leuk dat je een samenwerking hebt met de hunkemoller! Super bijzonder! Ik heb de sims 4 ook gelijk gespeeld en heb er al iets over geplaatst op mijn blog! SOOOOOO EXCITED!

  Fijne week!

 • Beantwoorden
  naomi
  16 november 2017

  Wat jammer dat Douwe Bob in het echt helemaal niet zo leuk is! Ik vind de sims ook echt geweldig, maar vind het zo duuur ๐Ÿ™

  x

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.