Hotspots&Reizen Persoonlijk

PLOG: Utrecht & Douwe Bob

Afgelopen weekend was zo enorm leuk. Ik kreeg op mijn verjaardag (21 mei) van mijn beste vriendin een heel tof cadeau: kaartjes voor het concert van Douwe Bob in TivoliVredenburg. Afgelopen weekend was het zover en reisden we af naar Utrecht. Ik heb enorm genoten <3 Kijken jullie mee?

Wakker worden met Nora. Ze slaapt altijd beneden maar soms mag ze ’s ochtends even boven komen om te kroelen op bed. Ze gaat dan altijd heel lief liggen en ik vind het altijd heel gezellig als ze bij me ligt.Rond een uur 4 arriveerden Vaya & ik in Utrecht.

Het was een hele grijze dag wat het eigenlijk heel gezellig maakte. Het was al een tijdje geleden dat ik in Utrecht was geweest en ik vond het super leuk om de stad eens in kerstsfeer mee te maken. Kijk hoe gezellig al die versiering is!

Natuurlijk moesten we even kijken bij de Bijenkorf. Het is daar altijd zo mooi versierd en de kerstsfeer is daar volop aanwezig. Ik durfde voorheen nooit echt jurkjes te dragen maar sinds ik veel afgevallen ben durf ik het steeds meer. Ik ben dan ook nog op zoek naar een mooi jurkje voor oud&nieuw (met kerst moet ik werken). Ik zag dit prachtige exemplaar van het merk Ted Baker. ZO mooi maar de prijs….. €250. Als iemand een donatie voor me over heeft?

In de straatjes van Utrecht zagen we echt de mooiste huizen en bij sommige stond er een hele mooie kerstboom binnen. Hallo extra kerstgevoel! Zo jaloers op mensen die hier wonen, wat een droomhuis…

Struinend door de smalle straten van Utrecht kwamen we terecht op een kerstmarktje op het (of is het de?) Neude. Er stonden vuurkorven, verschillende standjes met drankjes & eten en er was hele gezellig muziek. Het was zo leuk daar en het zorgde ervoor dat we héél erg in de kerstsfeer kwamen en heel vrolijk werden. Utrecht is echt sprookjesachtig met al die mooie lichtjes en gezellige sfeer.

Na een tijdje rondgestruind te hebben kregen we honger en zin in een wijntje. We streken neer bij een café/restaurant genaamd “Le journal”. Het was hier zo enorm gezellig, het leek wel of we in een soort winter sprookje beland waren. Misschien een beetje zweverig gezegd maar zo voelde het echt! Ik ging voor een droge witte wijn en Vaya voor een rosé.

Food is ready! Ik had een tournedos, dat vind ik in een restaurant altijd zo lekker. Het is wel iets prijziger dan bijvoorbeeld een saté met friet maar het wel helemaal waard. Vaya ging voor een rode curry met pompoen die ook heel lekker was. Ondertussen ging er nog een wijntje doorheen en waren we mentaal helemaal klaar voor Douwe Bob!

Na het heerlijke eten en met een paar wijntjes achter de kiezen liepen we naar TivoliVredenburg. Douwe Bob trad hier op in de zaal “Ronda”, een hele leuke intieme zaal. Sinds het songfestival in mei dit jaar vinden we Douwe Bob allebei enorm leuk. Ik weet niet wat het is… Hij heeft gewoon “iets” en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel een beetje een crush op hem heb. En jeetje, wat kan hij zingen! Hij is zo enorm goed live: we hebben gedanst, gezongen en bovendien enorm genoten. Z’n band is super goed maar ook zong hij alleen met gitaar een paar songs en ook dit was ZO mooi. Zeker niet de laatste keer dat we naar een concert van hem zijn geweest. Na de show ging hij nog signeren en kon je met hem op de foto. Helaas was dit zo bizar druk dat we er niet doorheen konden komen 🙁

Wat deze dag me deed beseffen is dat ik veel vaker dit soort dingen moet doen. Je leeft nu, voor je het weet is het voorbij. Als je kan, doe dan alles wat je graag wil. Better an oops than a what if 😉

Hopelijk voelen jullie door deze foto’s een beetje de sfeer van deze heerlijke dag <3 

Volg op Bloglovin

 

 

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Chelsey
  14 december 2016

  Wat een leuke en gezellige plog! Wat betreft het prachtige, maar oh zo dure jurkje, plaats een oproepje op Facebook met de vraag of mensen wat wilt doneren. Is bij mij wel gelukt met kaartjes voor Guns N’ Roses, hahaha!

 • Beantwoorden
  Rebecca
  15 december 2016

  Aaah tournedos vind ik ook altijd zo lekker in restaurants. Thuis neem ik de moeite niet om dit te bereiden. Dat jurkje is prachtig! Maar de prijs….

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.