Bloggen Lifestyle

Dit zijn de visitekaartjes voor mijn blog

visitekaartjes voor mijn blog

Al een hele tijd had ik de wens om visitekaartjes voor mijn blog te hebben. Het leek me zó handig: niet steeds de naam van je site spellen en vertellen en waar ik dan precies over schrijf. Nee, gewoon een simpel kaartje wat ik aan iedereen kan uitdelen. Een tijdje geleden besloot ik een ontwerp te maken en bestelde ik er meteen een heleboel. Je kunt er maar niet genoeg van hebben, toch?

Visitekaartjes voor mijn blog

Ik had geen flauw idee hoe ik visitekaartjes voor mijn blog moest maken. Eerst dacht ik aan een liggend kaartje maar toen ik door de ontwerpen scrollde, trok deze meteen mijn aandacht. Omdat mijn logo ook blaadjes heeft in een groene kleur vond ik dit er tof bij passen. Deze kaartjes bestelde ik via de site van Vistaprint (en nee dit is niet gesponsord). Ze hadden enorm veel ontwerpen en deze kon je zelf nog customizen. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten papier, ik koos voor “standaard” en dat is prima. Achteraf had ik misschien wel voor een duurdere papiersoort gekozen, bijvoorbeeld eentje met reliëf, omdat dat toch net wat chiquer is.

visitekaartjes voor mijn blog

Wat zet je op een blog visitekaartje?

Toen ik het visitekaartje ging maken, wist ik eigenlijk niet precies wat ik erop moest zetten. Bij een bedrijf zet je het adres erop en het telefoonnummer, maar in het geval van een blog is dat nogal anders. Ik besloot op de voorkant mijn logo te zetten en mijn volledige naam. Aan de achterkant heb ik de url gezet en de categorieën waarover ik schrijf, zo weten mensen een beetje wat ze kunnen verwachten. Verder heb ik mijn e-mailadres erop gezet om contact op te nemen. Handig voor zowel bedrijven als bezoekers 🙂 Achteraf had ik wellicht ook nog mijn Instagram en Facebook erop willen zetten, ook al denk ik dat het dan wel weer erg veel zou worden. Hopelijk gaan mensen naar mijn blog na het ontvangen van dit kaartje en dan zien ze daar ook mijn social media kanalen.

Ik heb inmiddels al een aantal visitekaartjes uitgedeeld (al blijf ik dat toch een beetje awkward vinden) en ben er super blij mee!  Ben nog steeds heel gelukkig met het ontwerp, soms pak ik een kaartje en kijk ik er even naar. Gewoon, omdat ik ze zo mooi vind.

Heb jij visitekaartjes voor je blog?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  4 juni 2018

  Ze zien er super goed uit zeg!

 • Beantwoorden
  Chelsey
  4 juni 2018

  Oh die zijn mooi! Ik moet ook nog steeds visitekaartjes laten maken voor mijn blog. Kom er gewoon telkens niet aan toe haha.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   4 juni 2018

   Als er eenmaal aan begint is het écht leuk! En dankjewel 🙂 X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.