Diaries

Best of.. #2 Maart

best of maart header

Weer het einde van de maand, en dus weer tijd voor een nieuwe “Best of..” Ik deel mijn leukste foto’s, favoriete momenten en best gelezen blogposts. Zijn jullie ook benieuwd? Kijk dan mee!

best of maart 1Aan het begin van de maand liep ik nog stage, ik was elke dag zó blij als ik weer thuis was. Ik vond het zo zwaar en het werd me op een moment echt teveel. Zo erg zelfs, dat ik het idee had er zelf bijna aan onderdoor te gaan. Na heel veel wikken en wegen besloot ik te stoppen met mijn stage om zo even tijd voor mezelf te hebben en na te kunnen denken wat ik écht wil. De quote rechts vond ik erg toepasselijk. Aan de buitenkant was ik een succesvolle student die stageliep en het naar haar zin had, maar van binnen voelde ik me niet gelukkig. Dus.. Create a life that feels good on the inside! Ik schreef er trouwens hier nog een blogje over.

best of maart 2

Vix eet alles. Echt alles. Ik had brood uit de vriezer gehaald en moest nog even boven iets pakken. Ik dacht dat hij het toch niet zou eten, er zat immers geen boter/vlees/kaas op. Niet bleek minder waar.. Ik kwam beneden en hij had er een heel gat uit gegeten! Ik kon eigenlijk niet echt boos op hem zijn, ik vond het eerder grappig haha!

Ook ging ik lekker uit eten met een vriendin, we aten bij restaurant “Humphreys” in Rotterdam. We waren eigenlijk van plan om naar Happy Italy te gaan maar hier stond een enorme rij buiten, we hadden weinig zin om in de kou te wachten en dus weken we uit naar de overkant. We hebben echt heerlijk gegeten en net wat aparter dan bij echte budget restaurants. Voor 3 gangen betaalden we €25,95, zeker een aanrader! Wat je hier op de foto ziet is trouwens varkenshaas. Als toetje namen we een chocoladetaartje (met zachte chocola van binnen, goddelijk!) met ijs en warme kersen.

best of maart 3

Ik kreeg deze maand het eerste pakketje voor mijn blog binnen. Zo ontzettend leuk om de naam van je site erop te zien staan. Ik was best een beetje trots 🙂

Ook kwam ik deze oude foto tegen van mij met Vix. Deze is afgelopen zomer gemaakt en hij was toen nog heel klein. Ik gok zo’n 9 weken oud ongeveer. Zo kleinnnn en lief.

best of maart 7

In het 2e weekend van maart zou mijn oma jarig zijn geweest, en dus kwamen we met de hele familie bij elkaar. We aten Indisch en als ‘snack’ was er natuurlijk spekkoek. Jummm! Een tijd geleden heb ik zelf spekkoek gebakken en dat vond ik heel leuk om te doen, ik ben van plan het binnenkort weer te maken.

Tegenwoordig is het een strijd wie er bij mij op bed mag slapen. Tot een tijdje terug was het standaard Noa maar nu komt Vix ook steeds vaker, wat dan weer resulteert in een ruzie terwijl ik half lig te slapen. Thanks kittehs!

best of maart 4Nieuwe hobby van de laatste maanden: puzzels maken van 1000 stukjes. Ik ‘erfde’ deze puzzels van mijn oma, ze puzzelde altijd veel en na haar dood stonden deze puzzels te verstoffen in de kast. Mijn vader nam ze voor me mee en sindsdien doe ik ze. Ik ben al aan de 2e bezig!

Ik maakte deze heerlijk burger met cheddarkaas, augurken, ketchup & uitjes. Hij was echt goddelijk. Om het toch nog een beetje ‘gezond’ te houden deed ik er een bruin broodje bij.

best of maart 5

Links zie je mijn oma & ik, we gingen naar de Mattheus Passion. Klassieke muziek van Bach, het vertelt het lijdensverhaal van Jezus. Het was de eerste keer voor mij, mijn moeder & oma zijn al vaker geweest. Ik vond het echt ontzettend mooi, ondanks dat we geen van allen echt kerkelijk zijn.

Ook ging ik met het kindje van mijn “zus” (niet echt mijn zus maar zo voelt het wel) erop uit, we gingen bij de lammetjes kijken en toen mochten we de stal in. We zagen lammetjes die gaan moeder meer hadden en met de fles worden gevoed. We mochten ze ook de fles geven en aaien. Zo lief!

best of maart 6

Vix wordt steeds rustiger naarmate hij ouder wordt, hij gaat steeds meer kroelen en komt lekker op schoot liggen.

Ook ben ik nog steeds druk bezig met m’n moestuintjes, inmiddels moet ik de sla gaan verpotten. Verder is er nog niks opgekomen. Deze week is het trouwens alweer de laatste week dat je ze bij AH krijgt, ik zou graag nog de watermeloen willen hebben. Het lijkt me heel tof om m’n eigen watermeloenen te kweken.

Tot slot duik ik nog even mijn statistieken in en zet ik de 3 best gelezen artikelen op een rijtje:

3. Een nieuwe lens voor mijn Nikon 1
Op nummer 3 staat het artikel waarin ik vertel dat ik een nieuwe lens voor mijn Nikon camera heb gekocht. En natuurlijk een aantal foto’s die ik ermee maakte. Ik ben nog steeds heel blij met deze lens en gebruik hem met veel plezier. Lees hem hier.

2. Enig kind zijn
Op 2 staat ‘Enig kind zijn’. Hier vertel ik hoe ik het vind om enig kind te zijn en hoe ik opgroeide. Ook vertel ik over de vooroordelen die mensen soms hebben en ontkracht ik de gedachte dat enig kinderen zielig zouden zijn.

1. New in: zomers iPhone hoesje + winactie
Pas online verschenen en toch al de best gelezen blogpost! Ik ontving een heel leuk zomers iPhone hoesje en mag €25,- shoptegoed weggeven. Meedoen kan hier.

En dat was alweer maart! Het was een maand waarin ik een moeilijke beslissing maakte, maar ook veel leuke dingen deed en door deze beslissing weer een stuk beter in mijn vel kwam te zitten. In april is het alweer Koningsdag en ga ik naar het eerste festival van dit jaar. Ik heb er zin in!

Wat was jullie favoriete moment van maart?

signature

 

 

 

Volg op Bloglovin

 

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Sandra
  31 maart 2016

  Wat super tof dat je naar Matheus Passion bent geweest! Ahhh en wat een lieve foto van jou en Vix toen hij nog zo klein was. Ik heb echt een zwak voor kittens, haha. Goed trouwens dat je de keuze hebt gemaakt om te stoppen met je stage. Ik vind die quote ook erg toepasselijk en mooi! Je moet van binnen en buiten gelukkig zijn. 🙂

 • Beantwoorden
  Sabrina
  31 maart 2016

  Leuk zo’n artikel! Goed van je, dat je voor je innerlijke zelf gekozen hebt en zo hoort het ook! -x-

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.