Diaries

Best of.. #11 Januari

Zo, januari is alweer voorbij. Ik verwachtte dat ik wellicht in een dip zou komen omdat de feestdagen voorbij zouden zijn maar gelukkig gebeurde dat niet! Januari was eigenlijk een hele leuke maand met heel veel leuke dingen. Ik moest natuurlijk werken maar gelukkig bleef er genoeg tijd over voor gezellig momenten. Kijken jullie mee? PS: In december kwam er geen Best Of online omdat ik toen al een aantal dingen had gedeeld en niet meer zoveel foto’s had voor Best of. Deze is dus extra goed gevuld!

Nog een klein throwbackje naar Oud&Nieuw. Links zie je mijn outfit waar ik me ontzettend fijn in voelde. Voordat ik begon met afvallen zou ik dit nooit gedragen hebben maar nu vind ik rokjes en jurkjes heel erg leuk. En het belangrijkste: ik voel me er fijn in! Ik pakte in de winkel een rokje in maat M en hij zakte gewoon af. Ik pak ook nog heel vaak een grotere maat dan ik werkelijk heb. Afgelopen week ging ik naar de stad en kocht ik een broek in maat 38. Toen ik hem pakte dacht ik “Wat een kleine broek” maar guess what? Hij past perfect. Van tops pakte ik heel voorzichtig een maat 36 maar ook die paste ik.

Rechts zie je Jahra en ik toen we nog redelijk nuchter waren. Laten we het er maar op houden dat de alcohol rijkelijk heeft gevloeid die avond… Haha.

Dit shirt kocht ik laatst bij de Only. Er staat een tekst op en van die “patches”. Leuk alvast voor het voorjaar.

Mijn kleine Nora en ik wachtend bij de Albert Heijn. Ze mag daar niet naar binnen en een van ons blijft dan buiten staan. Je ziet ook regelmatig dat honden vastgebonden worden aan een lantaarnpaal bij de winkel maar ik durf dat niet. Lees weleens verhalen dat honden worden meegenomen en dat zou ik toch echt niet op mijn geweten willen hebben. Ik tilde haar trouwens even op omdat ze het koud krijgt als we stilstaan.

Een week of 2 geleden ging ik samen met mijn ouders naar het Indisch monument. Zoals jullie misschien wel weten is mijn oma Indisch. Ze is eind 2015 overleden en we zoeken nog een bestemming voor de as. Het liefst zouden we deze uitstrooien op een bijzondere plek en het Indisch monument was het eerste wat in onze hoofden opkwam. Niemand van de familie was er ooit geweest en dus gingen we “op onderzoek uit” om te kijken of er überhaupt een mogelijkheid zou zijn de as uit te strooien. Dit was er en dus gaat dit waarschijnlijk de plek worden. Alle bloemen zijn daar neergelegd ter nagedachtenis aan overleden Indische mensen. Op een of andere manier vond ik het heel indrukwekkend en ook heel fijn om er te zijn.

Het Indisch monument is in Den Haag en wat is er dan leuker dan nog even in de omgeving rondkijken? Nora was ook mee en dus besloten we het strand op te zoeken. Het was super mooi weer en Nora was nog nooit op het strand geweest. Ze vond het echt geweldig.

We hebben in Kijkduin ook een hapje gegeten en Nora mocht mee het restaurant in. Ik heb mijn sjaal op een stoel gelegd en zo kon ze lekker zitten en rondkijken. Ze heeft zich zo braaf gedragen en geen moment hebben we last van haar gehad. Braaf hondje <3

Toen ik op de Facebook van Stichting Dierenbemiddeling Europa keek (hier hebben we Nora vandaan) zag ik opeens deze foto. Dit is Nora in het asiel in Spanje. Ze ziet er hier echt een stuk ongelukkiger uit dan nu. Toen ik beter keek zag ik ook dat haar nageltjes heel lang waren en ach, ik ben gewoon zo blij dat we haar hebben geadopteerd!!

Zie de rechter foto voor het verschil 🙂 Lijkt me duidelijk toch?

Mijn “guilty pleasure”: kroten met spek zoals we dat hier noemen. Oftewel bietjes met een speklapje. ZO lekker. En ohja, ook als je op dieet bent mag je af en toe gewoon speklapjes eten.

Nora wou ook graag mee eten… Haha.

Toen werd het opeens koud en was heel het dorp gehuld onder een deken van mist. Ik ging lekker wandelen met Nora en zag dit bevroren weiland waar ik wel een foto van moest maken. Wat is het trouwens heerlijk om lekker buiten te zijn, het doet me echt goed.

Tussen alle leuke dingen door werd er natuurlijk ook nog gewerkt! Even snel een selfie gemaakt in het toilet. Telefoonhoesje is trouwens van MyInteriorMusthaves en ben ik nog steeds heeeel blij mee.

My happy place. Dit is mijn slaapkamer en ook de plek waar ik mijn blogs typ, werk voor school enz. Ik hou heel erg van gezelligheid en steek dan ook graag kaarsen en knusse lampjes aan. Merk dat ik dan voor mezelf echt even een rustmomentje kan creëren.

Laatst ging ik dus naar de stad (ik kocht veel te veel kleding) en kocht ik deze “autoparfum” van Rituals. Ik had al een tijdje in mijn hoofd dat ik deze graag wou hebben en nu kwam het er eindelijk van hem te kopen. Ik bevestigde hem meteen in mijn auto en het ruikt ZO lekker. De geur is subtiel maar echt goddelijk. Sowieso zijn alle producten van Rituals echt heel fijn.

En toen was het weer weekend. Ik heb net 3 nachtdiensten gehad en op zaterdagavond was het tijd om iets leuks te doen met vriendinnen. We gingen lekker de stad in om cocktails te drinken bij Noah. Ik had de auto bij de metro geparkeerd en dus kon ik geen alcohol drinken. Wat ik helemaal niet erg vind want ik was eigenlijk ook best moe. Hierboven zie je trouwens twee keer de “Pornstar Martini” die echt heerlijk was.

Nora had het best koud toen het vroor. Mijn buurvrouw is super creatief en is sinds kort begonnen met het maken van jasjes voor honden. Ik vroeg haar dus om een jasje te maken en tada: daar is het! Mooi he? Nora vond het nog een beetje raar om hem aan te trekken maar volgens mij is ze er wel blij mee. En anders ben ik dat wel, super schattig vind ik het. Mocht je nou ook zo’n mooi jasje willen, stuur me gerust een mailtje dan stuur ik je door 🙂 (info@imarjoleine.nl)

Zo, meer dan 1000 woorden verder was dat dan weer de Best of van januari. Een hele leuke en zeker geen saaie maand. Ik heb ervan genoten. Ook februari wordt zeker niet saai met heel veel feestjes en leuke dingen op de planning.

Hoe was jullie maand?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Naomi
  30 januari 2017

  Je zag er echt heel erg leuk uit met oud&nieuw!

  x

 • Beantwoorden
  Joyce - LemonyLifeNL
  30 januari 2017

  Leuk overzicht! Wat een mooi idee om de as bij het Indisch monument uit te strooien 🙂

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   31 januari 2017

   Dankjewel Joyce! Wij vinden het idd ook een heel mooi idee 🙂

 • Beantwoorden
  Rowan
  7 februari 2017

  Wat een leuke maand! Zo fijn om je goed te voelen in de kleding die je draagt! Het staat je ook echt heel erg goed!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.