Diaries

DIARY april | Genieten van de lente, nieuwe kleding en eindelijk een eettafel

Hoi lieve allemaal! Wat gaat de tijd toch snel, het is alweer bijna mei. Ik kijk er erg naar uit omdat ik gek ben op de lente en ervan geniet als de dagen weer langer worden, de lammetjes geboren worden en de natuur weer tot bloei komt. Heerlijk! Ik neem jullie nog even mee naar mijn maand april, het was geweldig weer en het was een fijne maand.

Begin april gingen mijn ouders, oma en ik uit eten bij Granny’s in Rotterdam. Hier hebben ze echt heerlijk eten en grillen ze alles op een steenkoolgrill. Zo lekker! Ik krijg meteen weer trek als ik het weer zie. Het was nog voor mijn oma’s verjaardag, ze was in februari jarig maar op die dag stormde het zo hard dat het code rood was. We hebben toen besloten niet te gaan. Nu dus alsnog 🙂

Ook kwam eindelijk mijn eettafel! Ik ben er zo blij mee! De stoelen had ik al maar een tafel nog niet omdat dat toch best een investering is. Gelukkig kon ik hem nu kopen. Het is een ronde tafel van mangohout met een stalen poot. Een ronde tafel is echt super gezellig en ook heel gezellig om aan te eten. Ik ging voor 1.30 meter en de maat is ook perfect. Je kunt er prima met 4 personen aan zitten maar ook met 6 zou lukken.

Mijn lieve vrienden kwamen de week daarna langs om het huis en de tafel in te wijden! Het was echt zo gezellig. We deden spelletjes, dronken wijn en ze bleven gezellig slapen. Gauw weer! Binnenkort is het jaarlijkse feest in ons dorp dus daar kijken we allemaal heel erg naar uit.

Dat weekend moest ik nog wel een beetje bijkomen, ik ben het niet meer gewend om laat naar bed te gaan, haha. Ik lag op de bank met Nora en de katjes en Cas kwam helemaal met zijn voetjes tegen Noor aan liggen. Zo lief is hij!

Cas en Coco zijn helemaal gek op het balkon en hier zaten ze te kijken alsof ze buitengesloten waren.. Maar dat waren ze niet hoor! Ik heb pas mijn balkon “catproof” gemaakt met kippengaas, het werkt goed maar ze hebben nog weleens de neiging erin te klimmen. Ik moet ze dus nog wel goed in de gaten houden 🙂

Die middag werd Noor een beetje ziek, ze moest opeens overgeven. Zo zielig. Ik merk dat, sinds ze ziek is geweest, ik banger ben dat haar iets overkomt. Gelukkig knapte ze heel snel weer op en had ze waarschijnlijk gewoon een beetje last van haar maag. Een paar uurtjes later was ze weer helemaal fit. Ik heb trouwens haar oortjes op mijn arm getatoeëerd, ik weet eigenlijk niet of ik dat al had verteld?

Lekker balkonnetje! <3 Zo blij mee! De stoeltjes zijn even tijdelijk en inmiddels heb ik ook bloembakken. Stapje voor stapje.

Met mijn beste vriendinnetje gingen we uit eten bij ons aller favorietste restaurant; de Smaeck van Brielle. Het was nog voor mijn verjaardag maar had door alle lockdowns en onze agenda’s wat vertraging opgelopen. Nu gingen we en het was heeeerlijk! Ik krijg honger van al het lekkere eten in deze blog.

Genieten van de zonnige dagen! Ik draag een super leuke top van MyJewellery. Ik mocht van hen kleding uitzoeken en dit is één van de items die ik koos. Ben er helemaal weg van, de mouwen zijn zo leuk. Ik zag dat ze hem ook nog in heel veel andere kleuren hebben, misschien bestel ik die ook nog weleens.

Ik koos ook de linker blouse, het geweldige t-shirt met strepen, een cropped shirt en een bloemenrokje. Helemaal blij mee! Bij MyJewellery hebben ze nu heel veel geweldige Tshirts en ook heel veel heerlijke zomerse jurkjes en rokjes. Aanrader!

Noor kwam deze maand veel logeren en ook zij genoot van de zon op het balkon, samen met de katjes. Het gaat super goed met hen allemaal.

Ik pakte mijn schilderhobby weer op! Omdat ik een tijdje geen eettafel had, kon ik ook niet echt schilderen. Ook heb ik het heel erg druk op mijn werk waardoor ik soms geen tijd en energie had om creatief bezig te zijn. Toch merk ik dat het heel goed is om even je hoofd leeg te maken. Dit is vooralsnog het enige schilderijtje wat ik maakte, maar ik vind hem wel heel leuk!

Verder ging ik deze maand weer bootcampen en merkte ik dat mijn conditie heel snel weer op peil is, zo fijn om te merken! Ik geniet van de lente, ben nog regelmatig bij mijn ouders te vinden en ontvang voor het eerst familie en vrienden in mijn huis voor een hapje en drankje. Ik voel me heel erg thuis en kijk uit naar de maanden die komen.

Hoe was jouw april?

 

 

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Vaya
  29 april 2022

  Zo’n leuke blog weer en voel me vereerd dat ik erin sta schattie! Heerlijk om alles weer even terug te zien en na te genieten 😉

 • Beantwoorden
  Simone
  29 april 2022

  Wat leuk om zo je maand terug te kunnen zien. En wat kun je leuk schilderen en tekenen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.