Diaries

Best of.. #7 Augustus

best of aug header

Augustus was een ontzettend leuke maand! Ik genoot volop van de zomer en rolde van het ene logeerpartijtje in het andere. Als klap op de vuurpijl ging ik ook nog eens op vakantie naar het prachtige Griekenland. Vandaag deel ik de foto’s met jullie van deze super leuke maand. Kijken & genieten jullie mee?best of augustus1

Aan het begin van augustus ging ik naar een festival in het Vroesenpark in Rotterdam. Het was er niet zo groot maar wel super gezellig! Er stonden verschillende foodtrucks en de zon scheen heerlijk. Een heerlijke zomernacht die we afsloten in Biergarten. / Ik had jullie al verteld over mijn kleine SuitSuit koffer maaar ik heb er daarna nog een aangeschaft! Het was een rib uit mijn lijf (gelukkig had ik gespaard!) maar ik had helemaal geen eigen koffer. Wanneer ik op vakantie ging leende ik die van mijn oma of gebruikte ik een tas. Met het oog op hopelijk veel mooie reizen in de toekomst heb ik toch besloten om ook een eigen grote koffer aan te schaffen.

best of aug2

Nog een foto’tje van het festival in het park. Highlighter on fleeeek! Haha. Dit is de highlighter uit het palettte van Serena “The glow must go on” / Gezelligheid!best of aug3

Tijd om bloedplasma te geven! Ik ging ’s ochtends om een uur of 10 en dit is me heel goed bevallen. In een vorige “Best of” vertelde ik dat het niet zo goed ging en ik me naar ging voelen, gelukkig ging het nu super! Binnen een halfuur was ik klaar en had ik 600ml plasma gedoneerd. Ik heb alweer een volgende afspraak gemaakt, kleine moeite voor mij en ik kan er iemand heel erg mee helpen. / Noa <3 Ze heeft hier een geel bandje om van AliExpress. Ik heb ze besteld in allerlei kleuren en zowel Noa als Vix hebben ze nu al maanden om. En dat voor nog geen €2!

best of aug4

Mijn vader en ik gaan waarschijnlijk een eigen moestuin beginnen. Ik heb nu al een aantal jaren achter elkaar planten gekweekt in potten in onze achtertuin maar dit gaat toch niet zo goed. Vlakbij ons huis is een complex met volkstuinen en gingen we kijken bij de tuin van een vriend van ons. We zijn allebei enthousiast en over niet al te lange tijd komt er een tuin vrij! / Vix genoot enorm van het zonnetje. Kijk nou hoe fluffy!

best of aug5

Het was tijd voor Vix & Noa om naar de dierenarts te gaan. Ze gingen allebei voor de jaarlijkse controle en vaccinaties. Bij onze vorige katten moet ik eerlijk zeggen dat we hier niet zo trouw in waren maar toch vind ik het wel belangrijk. Ze worden dan ook meteen even nagekeken en bij allebei was het gelukkig helemaal goed. Noa was trouwens heel relaxt maar Vix…. Die heeft alles bij elkaar geschreeuwd! Toen we aankwamen bij de dierenarts was hij zo overstuur dat hij zweetpootjes had en helemaal benauwd was.

best of aug6

Mijn laatste werkdag bij mijn oude werk! Ik heb er ruim 3 jaar gewerkt en nam roze koeken mee om te trakteren. Ik kreeg van de bewoners zoenen en knuffels en heb het met een goed gevoel kunnen afsluiten. / Toen was het tijd om een weekendje bij mijn oom en tante te gaan logeren. Ik pakte mijn kleine koffertje in en Noa keek toe.

best of aug7

Ik moet eerlijk zeggen dat er dit weekend heel wat wijn doorheen is gegaan, moet kunnen toch? Het was prachtig weer en we pakten een terrasje in Rotterdam. Daarna hebben we gebarbecued en tot laat buiten gezeten. Een heerlijke zomeravond! De dag erna hebben we gewinkeld in Breda, wat trouwens echt een super leuke stad is. Het was zo gezellig!

best of aug8

En toeeeen gingen we op vakantie! Ik ging dus samen met mijn moeder naar Corfu. Ik had dit appartement gezien en geboekt maar wist natuurlijk niet hoe het in het echt zou zijn. Gelukkig viel het niet tegen en was het helemaal naar onze wensen. Het zwembad was prachtig, ook ons appartement was heel netjes en we zaten op loopafstand van zowel het strand als het centrum. We hebben het geweldig gehad! / In Corfu lopen (helaas) ontzettend veel katten. Deze katjes zaten bij het appartement en kregen gelukkig gewoon te eten. Wel heb ik een aantal moederpoezen gezien die weer zwanger waren.. Zo erg vind ik dat om te zien, het liefst zou ik ze allemaal mee naar huis nemen.

best of aug9

Maar thuis hebben we al 3 katten wonen.. Waaronder mijn lieve Noa. Ze slaapt altijd bij mij op bed maar ik had meer dan 2 weken niet thuis geslapen. Ik had haar best gemist. / Afgelopen zondag ging ik met mijn BFF naar het Spijkenisse festival. Hier trad Douwe Bob op en we vinden hem allebei erg leuk. Het was heeel tof om het te zien optreden!

Inmiddels ben ik begonnen met werken in de psychiatrie en ik vind het helemaal geweldig. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en heb er totaaal geen spijt van dat ik gestopt ben met mijn studie en mijn hart heb gevolgd. <3

Hoe was jullie maand?

signature 2.0

Volg op Bloglovin

PS: Ik heb besloten om mijn best gelezen blogposts in een apart artikeltje te gaan posten. De best of zal dus voortaan bestaan uit alleen maar foto’s.

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.