Diaries

DIARY week 18 | High tea, logeren en jurkjes aan

Hey! Leuk dat je weer deze nieuwe diary bekijkt. Iets later dan gepland maar toch weer met heel veel leuke foto’s. Officieel was het deze week meivakantie, maar ik liep nog 2 dagen stage om wat extra dagen te sparen. Deze dagen kan ik dan tussendoor of aan het einde van de stageperiode opnemen. Ik deed o.a. een heerlijke high tea en logeerde een paar nachtjes in Culemborg. Kijk je weer mee?

Maandag loop ik stage en gebeuren er niet zoveel bijzondere dingen. Ik heb ook eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt, behalve de bovenstaande. Ik had een mug in mijn kamer (nu al!) en heb daar zo slecht van geslapen. Telkens zoemde hij in m’n oor en als ik m’n licht aandeed om hem te vangen was hij weg…. Ik ben wel een keer of 5 wakker geweest maar heb de mug niet dood kunnen maken. Flink slecht geslapen had ik wel in ieder geval.

Dinsdagochtend kan ik mijn nieuwe paspoort ophalen! Het heeft enorm lang geduurd, de eerste keer werd ik weggestuurd omdat ik mijn (verlopen) identiteitskaart niet bij me had en voor de afspraak daarna was pas een paar weken later plek. Gelukkig heb ik inmiddels een nieuw paspoort en zijn de gegevens doorgegeven aan onze reisorganisatie voor Indonesië. We kunnen dus officieel gaan!

Daarna had ik een high tea met mijn moeder en oma. Het was nog voor oma’s verjaardag (in februari!) maar het lukte steeds niet om eerder een goede datum te vinden. Desalniettemin was het heerlijk! Op deze foto zie je de hartige gang, er lagen ook nog hartige cupcakes bij maar die hadden we al opgegeten voordat ik de foto nam.

Een foto van ons drieën mocht natuurlijk niet ontbreken. De mevrouw die er werkte maakte deze en ik vind dat we er allemaal wel leuk op staan. Op tafel zie je scones (die zijn zoooo lekker) en we konden kiezen uit meer dan 300 soorten thee. De trui die ik draag heb ik trouwens gekocht in de sale voor €4,90.

En toen kwam de zoete gang! Dit was ook zó lekker allemaal. Uiteindelijk namen we een paar dingetjes mee naar huis omdat het wel erg veel was. Ik heb ook mijn camera meegenomen en over de plek waar we deze high tea deden komt binnenkort een blogje online. Ik vond het best spannend om daar random foto’s te maken maar het was echt leuk om te doen.

Toen we weer terug waren moest Nora nog even uitgelaten worden. Ze is wel sociaal maar wil nooit spelen met andere hondjes. Als we een andere hond tegenkomen snuffelt ze even en loopt ze weer verder. Met dit lieve hondje maakte ze wel wat uitgebreider kennis maar veel meer dan een beetje om elkaar heen lopen zat er niet in.

Oma bracht deze prachtige bloemen mee, so pretty <3

Ik weet niet meer precies van wanneer deze foto is maar denk van woensdagmiddag. ’s Ochtends liep ik stage en ’s middags ging ik richting Culemborg. Voor ik ging at ik nog even een appel en pakte ik mijn koffer in. Ik had super veel kleding bij me omdat het, toen ik ging, nog best koud was maar het de dagen daarna heel warm zou worden.

Op donderdag werd mijn auto APK gekeurd en hij is gelukkig in één keer goedgekeurd! Ik paste op de kindjes en we gingen lekker verven en kleien. Tussen de middag maakte ik tosti’s en verder bleven we gewoon lekker thuis. Het was toen nog een beetje fris buiten dus ook in de tuin zaten we niet echt.

Selfie! Wat vinden jullie van de combinatie spijkerstof op spijkerstof? Ik vond eerst altijd dat ik een donkere broek moest dragen maar vind het dat dit eigenlijk ook best kan.

Op vrijdag gingen we lekker ijsjes eten in de stad! Het was lekker warm en ik droeg een jurkje. Ik ging voor citroen en Oreo ijs en die waren allebei zooo lekker.

De liefste kindjes <3

Op zaterdag gingen we met zijn allen weer richting Zuid-Holland om te barbecuen. Eerst gingen we nog even naar de stad en zagen we super veel vlaggen hangen ivm bevrijdingsdag. We aten nog een softijsje bij Hema en stapten daarna in de auto. Het was een beetje krap met twee kindjes op de achterbank in mijn C1 maar het ging eigenlijk prima 🙂

Barbecuen met z’n allen bij mijn peetouders! Het was super lekker en gezellig. Rond 21 uur was ik weer thuis en een paar uurtjes later viel ik als een blok in slaap.

Zondag was het ook weer heerlijk weer en trok ik dit jurkje uit de kast. Ook deed ik m’n haarbandeau in die ook op de Swan Market kocht. Ben er echt fan van!

Ik zat lekker in de tuin, keek wat ik deze week voor school moest doen en deed verder niet zoveel. Ik had in m’n mail nog een kortingscode van Thuisbezorgd en haalde iedereen over om kapsalon te bestellen. Die was goddelijk! (Wel veel eten in deze diary he? Ik word gewoon zo blij van lekker eten).

Mooie tulpen in de tuin <3 Toen de zon onderging scheen de zon er zo prachtig doorheen. Het vogeltje is gemaakt van allemaal kleine kraaltjes en komt uit Zuid-Afrika, tof he?

Deze week is het Hemelvaartsdag en ben ik daarom een paar dagen vrij. Deze week moet ik een onderzoek afronden, het onderwerp wat ik heb gekozen is ethische dilemma’s binnen de thuiszorg en het is zó interessant. Verder ga ik lunchen met een vriendin en verder weet ik nog niet wat de plannen zijn. Bedankt voor het lezen en een fijne week gewenst!

Wat was jouw hoogtepunt van deze week?

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rachel
  11 mei 2018

  Yes, jurkjes tijd weer inderdaad, al moet ik wel weer altijd wennen om in een korte broek te lopen of een kort jurkje!
  Heerlijk overzicht heb je weer gedeeld trouwens

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   12 mei 2018

   Ja het is altijd weer even wennen inderdaad! Dankjewel girl! X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.