Diaries

DIARY week 23 | Pussy lounge festival & nieuwe schoenen

Hey! Deze diary komt iets later dan normaal online vandaag. Ik was gisteren z贸 moe dat ik geen energie meer had om hem te typen. Daarnaast heb ik ook lekker van het weer genoten en wou ik niet weer m’n laptop erbij pakken. Nu met de laatste deadlines voor m’n studie zit ik namelijk al half vastgeplakt aan dat ding. In ieder geval heb ik weer leuke foto’s klaarstaan! Ik ging voor het eerst dit jaar naar een festival, at heel erg gezond (uhum) en kreeg mijn nieuwe bril binnen! Kijk je mee?

Maandagochtend, het begin van een nieuwe week! Ik heb avonddienst en start dus lekker rustig op. Normaal eet ik altijd met fruit en kwark maar ik zie dat de aardbeien langzaam aan het vergaan zijn. Ik haal de goede er tussenuit en eet die lekker als ontbijt met wat dubbelvla eroverheen.

Dinsdag is het weer mijn schooldag! Ik kom vanaf de metro gelopen en zie dat de hele weg is afgezet. Mijn school zit vlakbij het Erasmus MC en het gebeurt regelmatig dat er een donororgaan vervoerd moet worden. Alles wordt dan afgezet zodat de ambulance zo snel mogelijk bij het ziekenhuis kan zijn en het orgaan getransplanteerd kan worden. Bizar he? Het duurde even maar toen kwam de ambulance met zwaaiende lichten aan. Daarna konden we weer doorlopen.

Ook maakte ik dinsdag “omslagfoto’s” voor m’n highlights op Instagram. Ik stelde het heel lang uit maar vond het t贸ch wel heel leuk staan. Heb je ze al gezien? Ik maakte ze met de app Unfold, hele leuke app om ook mooie stories te maken.

Woensdag had ik weer stage! Ik ben tegenwoordig aan het letten op mijn vleesconsumptie en probeer geen vlees meer op brood te eten. Ik ben gek op Filet Americain en cervelaat maar ben toch aan het denken gezet. Ook ’s avonds probeer ik af en toe vega te eten. Ik neem nu weleens salade mee naar het werk en dat vind ik echt lekker! Toch merk ik dat het iets te weinig vult en ik snel daarna nog honger heb. Hebben jullie tips om salade vullender te maken? Zonder vlees graag 馃檪

Ik kocht weer eens deze Prince mini stars koekjes. Ik had ze vroeger weleens mee naar school en kan me nog heeeel goed de reclame op tv herinneren. Moet zeggen dat ik ze nog steeds erg lekker vind 馃檪

Die middag ging ik mijn moeder ophalen (we werken in dezelfde plaats en hebben ongeveer dezelfde tijden) en aten we lekker een ijsje op het terras. Jummie!

’s Avonds ging ik even langs bij mijn beste vriendinnetje. Ik had haar al een tijdje niet meer gezien dus het werd weer hoog tijd! Ze had nog een cadeautje voor m’n verjaardag en haar vader ging het wel “even” inpakken. Super lief toch? En dat met een gewone kruidvatfolder :p Het was weer heel gezellig!

Donderdag chillde Nora lekker op de bank en kreeg ik mijn stageplek voor het komende halfjaar te horen! Ik ga naar het ziekenhuis op de short stay en dagbehandeling. Iets heel anders dan wat ik nu doe maar het lijkt me heeeel leuk. Van september tot februari zal ik hier stagelopen en dan weer naar een andere plek. Daarna begint het 4e jaar en het afstuderen, wow! Ik wil in mijn 4e jaar nog graag een minor in het buitenland doen dus dat zal volgend jaar september zijn.

Ik koop niet zo heel vaak schoenen maar twee paar gingen opeens in korte tijd kapot. M’n belastinggeld was ook gestort en dat vond ik wel een goede reden om nieuwe te kopen, haha. Ik kocht deze Puma sneakers in het grijs. Helaas waren ze net te klein en moest ik een maatje groter. Tot mijn grote verbazing waren ze opeens 15 euro duurder geworden… Van 59,99 naar 74,99. Ik belde naar Wehkamp maar ze vertelde me dat ik ze niet meer voor die prijs kon krijgen en ze dan gewoon voor 74,99 moest kopen. Dat vond ik belachelijk en dus stuurde ik ze terug. Uiteindelijk heb ik ze alsnog gekocht via een andere webshop, iets goedkoper dan bij Wehkamp. Stomme winkel.

’s Middags nog lekker spekkoek eten die we van de TongTong fair meenamen. Ik ben nog bezig met het maken van een aparte blog hierover, over wat ik ervan vond en wat je er zoal kunt doen. Stay tuned!

’s Avonds mocht Nora lekker in bad en dat vond ze geweldig. Ik weet niet of het normaal is dat honden in bad gaan lekker vinden? Nora vind het in ieder geval heel erg leuk.

Vrijdagochtend ga ik met mijn moeder eventjes naar de winkels. Ze wil nog wat zomerkleding kopen en dus ga ik gezellig even mee! Ik draag dit nieuwe blouseje wat ik een tijdje geleden bij Zara kocht voor maar 12,99! De stof is echt heel mooi (wat dikker dan normaal) en aan de voorkant zit een soort knoop.

’s Avonds liep ik weer stage en bestelden we PIZZA. We hebben altijd om 18;30 pauze en opeens belde de bezorger dat ze er al waren… Gelukkig kwamen ze een halfuurtje later weer terug. Verder had ik eigenlijk ook nog champignons op m’n pizza maar die waren ze blijkbaar ook vergeten.

Ken je dat? Dat je bij de benzinepomp staat en dat je niet meer weet aan welke kant je tankdop zit? In elke auto zie je op het dashboard een benzinepompje en blijkbaar staat er altijd een pijltje of ander figuurtje aan de kant waar je tankdop zit. Ik had geen idee maar iemand bij het benzinestation zei het een keertje.

Zaterdagochtend kwam mijn nieuwe bril binnen van Ace&Tate! Toen ik vorige week in de stad was paste ik hem en was meteen verkocht. Ik was eigenlijk helemaal niet van plan een bril te kopen maar ik vond deze z贸 leuk. Ik wou al een tijdje een lichte bril en deze voldeed helemaal aan mijn eisen. Ik zeg dit al een tijdje maar binnenkort ga ik echt een blogpost schrijven over mijn brillen van Ace&Tate. Inmiddels heb ik er namelijk twee 馃檪

Tussen de middag at ik sinds een hele lange tijd weer eens tosti! Mama maakte ze omdat ik naar een festival ging en ze vond dat ik een goede ondergrond moest hebben. Ik maakte weleens een tosti met bruin brood sinds ik begon met afvallen omdat dat gezonder is en meer vult maar stiekem vind ik dit echt het lekkerste.

Die ondergrond was nodig omdat ik naar Pussy Lounge ging! Het was echt super lekker weer en dat maakt zo’n festival nog extra fijn. Het was z贸’n leuke dag.

Ondergaande zon, lekker drankje en leuke muziek: heerlijk! Pussy lounge is een hardste festival en daar moet je van houden, maar ik vind het heel erg leuk.

En met deze leuke meiden was ik!

Zondag was het ook nog heerlijk weer en merkte ik dat ik best brak was. De hele dag dansen is toch best wel een beetje vermoeiend, haha. Ik zat lekker buiten en Nora vergezelde me. Kijk nou hoeveel haar ze heeft! Ik had even een depri momentje omdat ik nu in de afronding van mijn schooljaar zit. Ik was opeens heel erg bang dat ik het niet zou halen en niet genoeg mijn best zou hebben gedaan. Om dat tegen te gaan maakte ik maar even een precieze planning met dingen die ik nog moest doen. Voor mij helpt dat heel erg goed, ik heb dan overzicht in m’n hoofd en weet wat ik moet doen. Als ik een “taak” af heb streep ik het af met m’n mooie markers van Stabilo. 馃槈

Zondagavond aten we asperges! Waarschijnlijk de laatste keer dat we het thuis aten want de aspergetijd is nu een beetje voorbij. Gelukkig ga ik donderdag nog lekker uit eten en eet ik voor de laatste keer het aspergemenu. Verheug me er nu al helemaal op.

Zondagavond even wandelen met Nora. Opeens viel m’n oog op dit fotogenieke plekje en maakte ik een aantal foto’s. Je zou zo denken dat ik op vakantie ben he?

Zo, wat was ‘m weer voor deze week! Deze week loop ik weer stage, nog 3 weken en dan heb ik ZOMERVAKANTIE! Alhoewel ik het heel erg naar m’n zin heb, merk ik wel dat ik er echt aan toe ben. Verder ga ik nog lekker asperges eten en ga ik naar een vriendinnetje in Leiden. Verder laat ik me verrassen 馃檪

Hoe was jullie week?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Lieke van Veen
  15 juni 2018

  Die laatste foto is echt mooi.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   16 juni 2018

   Dankjewel! Vond hem zelf ook wel goed gelukt haha 馃檪

 • Beantwoorden
  Sammie
  19 juni 2018

  Leuke schoenen maar wat irritant van wehkamp, kan me voorstellen dat je ze daarna ergens anders kocht. Pussy lounge At the park heb ik 2 x bezocht en vond het beide keren een erg gaaf festival met lekkere muziek en goede sfeer.

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   21 juni 2018

   Ja he, ik vond het ook echt een tof festival met een hele fijne sfeer 馃檪

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.