Diaries

DIARY | Dorpsfeest, Concert at Sea en deadlines

Hoi lieve allemaal! Ik ben weer terug met een diary van de afgelopen weken. Ik was heel druk met de laatste dingen afronden voor school maar kan nu eindelijk zeggen dat dat allemaal klaar is. Ik heb mijn opdrachten ingeleverd en mijn stage/werk afgerond met een 8! Het was allemaal even pittig waardoor ik weinig aan bloggen toekwam, maar ben wel heel blij met de resultaten 🙂 De cijfers van mijn opdrachten moet ik nog krijgen en hopelijk is dat ook allemaal goed. Verder heb ik een nieuwe lay-out en is dit de eerste blogpost sinds hij online is! Ik ben mega blij met de nieuwe look van mijn website. Ben ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Goed, kijk je mee naar mijn afgelopen weken?

Diary juni en juli 2019

We nemen een sprongetje terug in de tijd, namelijk naar het Pinksterweekend. Met Pinksteren is er in mijn geboortedorp altijd een heel groot feest. Ik kijk er altijd erg naar uit omdat het heel erg gezellig is en ik veel vrienden van vroeger weer zie. Daarnaast is hier eigenlijk nooit iets spannends te beleven en dan is het opeens een hele gezellige boel. Vind ik leuk! Voordat alles begon liep ik nog even een rondje met Nora en ondanks dat ze het wel spannend vond, liep ze toch stoer over de kermis heen.

Op vrijdagavond begon alles en daarvoor moest ik nog werken. Op de markt in de plaats waar ik werk zag ik een súper leuke flamingo en ik besloot hem mee te nemen voor Nora. Hij is bijna net zo groot als zijzelf maar ze is er helemaal gek mee! En… Nu een maand later heeft ze hem nog niet kapot gemaakt.

Een van mijn beste vriendinnen kwam iedere avond langs om een feestje te vieren en dat was super gezellig! Op de laatste avond maakten we nog even een polaroid foto als herinnering aan dit weekend en ook omdat ze in augustus voor een halfjaar naar Curacao gaat. Gonna miss you!

Ik bestelde een paar maanden geleden deze Adidas falcon schoenen, ze zitten mega lekker maar opeens gingen ze stuk 🙁 De hele flap was losgegaan, waarschijnlijk een productiefout. Ik stuurde een berichtje naar de webshop waar ik ze kocht en kon ze terugsturen, alleen zijn ze nu overal uitverkocht… Heb maar besloten ze toch te houden omdat ik ze heel tof vind en dan te laten maken.

Op een zonnige vrijdagavond ging ik uit eten met mijn ouders. Ze hadden restaurantbonnen en wouden die graag besteden dus ik ging natuurlijk met alle liefde mee! We konden lekker buiten zitten en deze carpaccio was super lekker. Verder namen we een menu, wat ook lekker was, maar de service was niet zo goed. Ik bestelde een Aperol spritz (wou ik een keer proberen) die na heeeel lang wachten en 3x vragen eindelijk kwam, maar niet te drinken was. Verder waren ze vergeten ons bestelde brood te geven en duurde het een beetje lang voor alles kwam. De mensen achter ons hadden wel eten gekregen maar geen bestek…

Oh my god, wat een weer was het in Nederland! Ik moest wel werken en dingen voor school doen maar zat ondertussen ook lekker veel buiten. Ik gebruik mijn nieuwe e-reader heel veel, ik kreeg hem voor mijn verjaardag en hij is echt geweldig! Verder genoot Nora ook lekker van het zonnetje. Je merkt echt dat ze uit Spanje komt: ze is gek op de zon.

En op kroelen met ons! Eindelijk waren het van die lekkere zomeravonden waarbij je lang buiten kunt zitten. Op 1 juli had ik mijn laatste deadline voor mijn schoolopdrachten, maar goed ook want ik kon geen opdracht meer zien…. Na het Pinksterweekend (wat een groot feestweekend is) kwam ik er opeens achter dat ik een opdracht moest inleveren. Ik moest dus volop aan de bak en ik heb inmiddels gehoord dat ik die opdracht gehaald heb. ZO blij, ik vond het helemaal geen leuke opdracht namelijk.

En nu zijn we aangekomen bij vorige week vrijdag, 28 juni. Ik ging best onverwacht naar Concert at Sea, ik had geen kaarten maar iemand stuurde een berichtje of ik interesse had om kaarten over te nemen. Daar voelde ik best wat voor en samen met een vriendin gingen we naar de Brouwersdam. Ik moest op de dag nog werken tot 15.30 en daarna racede ik snel naar huis om me om te kleden en spullen te pakken.

Eenmaal daar aangekomen stonden we ergens achterop de dam geparkeerd en maakte ik maar even een foto om te onthouden waar het ongeveer was. ’s Avonds kan het nog weleens moeilijk zijn om de auto terug te vinden en het is fijn als je dan een aanknopingspunt hebt.

Na best een stuk lopen kwamen we bij de ingang aan! Ik kan me herinneren van twee jaar geleden dat er DJ’s stonden, maar dit jaar waren die er helaas niet. Herken je het “ik ben blij dat je hier bent” uit een liedje van Bløf?

GENIETEN! Het was super mooi weer maar ook weer niet té warm. De sfeer bij Concert at Sea vind ik altijd super leuk en gezellig, zo aan het strand.

Los gezelligitos, donde esta genietos! We zagen het optreden van de Jeugd van Tegenwoordig en die waren echt heel goed en leuk! Dat was eigenlijk meteen ook het hoogtepunt van de avond want de andere optredens vielen een beetje tegen. Hierna kwamen er wat bands die we niet kenden en die eigenlijk meer voor de wat ‘oudere’ mensen leken… Wat ook jammer was, was dat er maar op één podium tegelijk een optreden was en dat er op sommige podia zelfs een uur niks was.

Altijd fijn! Zittend op de Dam een beetje mensen kijken met een drankje in je hand. Het was trouwens echt bizar druk!

Nadat we wat gegeten hadden en weer op de Dam zaten maakten we nog even foto’s met de ondergaande zon. Het licht was ook echt perfect!

Met dat licht wilden we ook nog wat foto’s maken met de vuurtoren op de achtergrond. Ik “poseerde” en opeens stonden er 2 jongens naast me :’) Vind het stiekem wel jammer want ik sta wel leuk op die foto vind ik…

Daarna ook nog even samen poseren, leuke foto toch?! De Vans kocht ik vorig jaar in Londen en toen kreeg ik meteen mega erge blaren. Nu kon ik ze zelfs aan naar een festival, dat had ik vorig jaar nooit gedacht.

Op zaterdag werd het 32 graden en ging ik met mijn mams even lunchen. Onze favoriete zaak is “De Smaeck van Brielle” hier kun je echt de alleralleraller lekkerste broodjes carpaccio eten. Vaak zijn we van plan om ergens anders heen te gaan maar dan toch belanden we uiteindelijk weer hier. Trouwens niet alleen met mijn moeder, maar ook met mijn beste vriendin.

Zo, dat was ‘m voor deze keer! Ik ga proberen wat meer foto’s te maken en weer wat regelmatiger een diary online te zetten. Verder heb ik komende week lekker een week vrij en de week daarna ga ik naar Budapest! Verder heb ik nu alles afgerond voor school en ga ik naar jaar 4. Ik ben blij! En nu heb ik eeeeindelijk tijd om weer wat meer te gaan bloggen.

Hoe was jouw afgelopen maand? En wat vind je van mijn lay-out?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Anna
  8 juli 2019

  Wat een leuke foto’s! Concert at sea ziet er super gezellig uit. En wat leuk dat je naar Boedapest gaat, veel plezier alvast!

 • Beantwoorden
  Rachel
  10 juli 2019

  Ik heb best wel geduld, maar wanneer ik flinke trek heb totaal niet haha! Maar wat leuk dat je naar Boedapest gaat wauw, veel plezier alvast wijfie!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   11 juli 2019

   Haha nee ik ook niet hoor, als ik honger heb wil ik NU eten! En dankjewel <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.