Diaries

Best of.. #14 April

Dat was dan weer april! Tot en met 7 april was ik nog op vakantie in Holten waar ik hier al een apart blogje over schreef. Toen ik thuiskwam viel ik meteen met mijn neus in de boter: weer heel veel leuke dingen doen! Ik heb niet van alles foto’s gemaakt maar geef jullie vandaag wel een compleet beeld van mijn maand april.

Deze foto is nog gemaakt op vakantie. Op de foto zie je mijn vader en natuurlijk Nora. We hebben echt een super fijne week gehad met elkaar. Het grappige is dat ik, toen we er net waren, het nogal saai vond. Ik vroeg me oprecht af hoe ik de hele week met mijn ouders in een huisje ging overleven. Ik vatte het plan om het weekend naar huis te gaan om wat leuke dingen te doen met vriendinnen en daarna terug te komen. Toen ik echter mijn spullen ging pakken en de sippe gezichten van mijn ouders zag besloot ik toch maar te blijven.

Ik kocht deze nieuwe schoenen in Enschede bij de Men@work. Ik vind ze echt enorm leuk! Ze zijn net iets minder sportief dan gympen maar toch heel goed te dragen. Het merk is Selected Femme.

My girls <3 Hahahaha. Hier zie je Nora en Noa. Lekker verwarrend he, die namen? Nora heette al zo toen we haar uit Spanje adopteerde en om nou een hond van 4 opeens een andere naam te geven… Dat ging hem niet worden. Dus we hebben het maar zo gehouden. Wat trouwens wel grappig is, is dat als je een van de twee roept ze vaak allebei komen… Ik kocht voor Nora de octopus die op je op de foto ziet. Ze is er echt heel blij mee en het is haar nieuwe lievelingsspeeltje. Er zit een piepje in en de tentakels ritselen, een schot in de roos! Ik bestel altijd bij Zooplus, daar is het super voordelig. (no spon)

Ik ging met een oud-studiegenootje eten. We gingen lekker pizza’s eten bij Gusto. Ik was er nog nooit geweest maar deze pizza’s waren zoooooo lekker. Net iets aparter dan bij bijvoorbeeld Happy Italy of een gewone italiaan. Aanradertje dus! Uiteindelijk dronken we een paar wijntjes en zette ze me daarna af bij Dr. Rotterdam: een cocktailbar. Deze cocktailbar maakt cocktails die je “genezen” en zogenaamd bestel je ze op recept. Het was echt heel grappig maar wel prijzig!

De dag daarna was het 1e paasdag! Ik ging (met een beetje een kater van de wijn en cocktails) op bezoek bij oma samen met mijn ouders. Oma woont op een prachtige plek: vlakbij de Erasmusbrug en dichtbij het centrum van Rotterdam. Nora ging ook mee en die moest even uitgelaten worden, even een rondje Rotterdam dus! We aten op deze dag trouwens de eerste keer asperges dit jaar. Ik vind asperges echt heerlijk en vind het zo jammer dat je ze maar zo kort kunt krijgen πŸ™ Zijn er nog meer asperge-lovers onder mijn lezers?!

Ik weet niet of ik het al gedeeld had, maar wij hebben een moestuin. Het is een groot stuk grond met (nu nog) heel veel gras, boompjes en een schuur. Het is een heerlijke rustgevende plek om te zijn en mijn vader en ik zijn druk bezig met het verbouwen van groente. Heel leuk om te doen en heerlijk om je hoofd leeg te maken! Ook Nora vind het heerlijk om er lekker te rennen en spelen.

Ennnn toen was het weer weekend en dat betekent: leuke dingen doen! Ik ging met vriendinnen naar een Silent Disco in de Aloha Bar. De Aloha Bar is gevestigd in het oude Tropicana zwembad in Rotterdam. Dit betekent dat we gewoon stonden te dansen tussen de oude wildwaterbanen. We kregen allemaal een koptelefoon met daarop 3 zenders. Het was echt heeeeel leuk! Zeker niet de laatste keer dat ik dit gedaan heb.

Even 2 plaatjes van Pinterest. Op 22 april was mijn beste vriendin jarig en stuurde ik haar dit plaatje. Het gaat nu even niet zo top met haar maar ik weet zeker dat ze er bovenop gaat komen. We werden vriendinnen in groep 7, in eerste instantie hadden we ontzettend veel lol samen. Ik vind het heel bijzonder dat onze vriendschap door de jaren heen is gebleven en zo verdiept is. Waar we eerst vooral lol hadden, bleken we ook dezelfde karakters te hebben en enorm goed over diepere dingen te kunnen praten. Ze helpt me als ik ergens mee zit en geeft altijd het beste advies. Ik weet bijna zeker dat je dit leest, dus bij deze: LOVE YOU.

Ik kreeg het opeens in mijn bol en vatte het idee om mijn haar kort te laten knippen. Een tijd geleden heb ik een balayage laten doen in mijn haar, echter is deze nu een beetje uitgegroeid. Mijn haar werd droog aan de onderkant en ik had heel veel last van klitten. Ik besloot een afspraak bij de kapper te maken en vond bovenstaand plaatje heeeel leuk. Inmiddels ben ik naar de kapper geweest maar zo’n groot stuk er vanaf vond ik toch nog een beetje eng. Het is dus nog iets langer maar wel weer helemaal gezond πŸ™‚

En het was weer weekend! Drankjes in de stad! Op deze foto zie je 2 van mijn vriendinnen. Ook wij zijn al jaren vriendinnen en groeien steeds meer naar elkaar toe. Zoveel zelfs dat we over een tijdje willen gaan samenwonen. Ik koester al mijn vriendinnen zo erg en besef me steeds meer hoe bijzonder ze zijn <3

Ik ging met mijn moeder naar de stad en ging even naar Urban Outfitters. Daar zag ik deze jurk die ik ook zag bij Serena van Beautylab. Ik paste hem en vond hem heel mooi. Echter twijfelde ik toch te erg en heb ik hem niet gekocht. De lengte vond ik lastig en ook betwijfelde ik of ik hem wel echt zou gaan dragen. Voor die prijs (€72!) moet je wel zeker zijn van je zaak, vind ik. Gelukkig nam ik nog een ander jurkje mee (je ziet hem links in het pashokje hangen) en deze zat als gegoten. Ik voelde me er meteen zo mooi in en hij paste perfect bij mijn figuur. Ik twijfelde geen moment en kocht hem πŸ™‚ Binnenkort meer foto’s!

Best of blogposts:

De best of begon oorspronkelijk als een maandoverzicht Γ©n de best gelezen blogs van de maand. Echter verslofte dit de afgelopen maanden een beetje en waren het vaak alleen foto’s. Omdat ik de blogjes toch wel leuk vind om te vermelden ga ik dit weer meenemen in de “Best of”.

 1. Waarom en hoe ik begon met afvallen – Een heel persoonlijk artikel over hoe en waarom ik begon met afvallen. Ik vond het best spannend om te delen (zeker de voor- en na foto) maar hij is heel positief ontvangen. Dank!
 2. Wees alert: oplichting met festivalkaartjes – Wow, deze blog is al oud. Ik schreef deze vorig jaar na Concert at Sea. Hij doet het goed in Google en wordt ook nu nog heel veel gelezen…
 3. Een balans tussen werk en ontspanning – Afgelopen maanden raakte ik de balans een beetje kwijt tussen mijn werk en ontspanning. Ik vond het zo lastig om dingen los te laten en ging steeds meer “malen”. Gelukkig kwam ik er op tijd achter en ging het na een paar weekjes rustig aan weer veel beter.

Zo, dat was dan weer de maand april. In deze maand zat ik weer een stuk beter in mijn vel en voelde ik me eigenlijk (sinds best een tijdje) heel erg gelukkig. Ik heb het idee dat ik mezelf steeds meer vind en heb heel veel plezier in alles wat ik doe. Heel fijn! 21 mei word ik 21 en dit wil ik zeker gaan vieren met een feestje.

Wat was jullie hoogtepunt vanΒ april?

Volg op Bloglovin

 

Ook leuk

2 reacties

 • Beantwoorden
  Rebecca
  8 mei 2017

  Ah wat lief dat je toch in het huisje gebleven bent. Ik zou ook niet tegen die gezichten kunnen van mijn ouders.
  Fijn dat het uiteindelijk toch nog erg gezellig was!

 • Beantwoorden
  Sammie
  8 mei 2017

  Die pizza ziet er heerlijk uit! Nu wil ik ook pizza πŸ™‚
  Het jurkje staat je ook erg leuk! Kan me voorstellen dat je er blij mee bent πŸ™‚

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.