Diaries

DIARY week 8 | Naar het strand, museum en een mini alpaca

Hoi lieve lezers! Op het moment dat dit online komt, lig ik lekker te slapen in een hotelbed in Domburg waar ik met twee van mijn beste vriendinnen een nachtje ben. Afgelopen week had ik de hele week school en hoefde ik daarom niet te werken. Ik maakte kennis met mijn nieuwe klas, ging met Nora naar het strand en had een leuke middag in Rotterdam waar ik met een vriendin naar het Boijmans van Beuningen museum ging.

Monday morning! Ik hoef niet zo vroeg naar school en slaap samen met Nora een beetje uit. Kijk nou hoe lief ze ligt <3 Het klinkt zo cliché maar ik ben zó gek op haar, zeker nu ik het soms best een beetje moeilijk heb is het zo fijn als ze bij me komt liggen en me aankijkt met die lieve oogjes. Ze is echt een geschenk!

Ik ga ’s middags naar school en parkeer mijn auto bij de metro. Super fijn, dan hoef ik niet helemaal met de bus. Ik ben pas laat klaar en rij terug door de polder, waar ik dit mooie zonnetje zie.

Dinsdag kom ik bij mijn auto en zie ik dit….. Dat werd meteen een ritje naar de wasstraat.

Woensdag heb ik de middag lekker vrij en haal ik mijn moeder op van haar werk. Het is heerlijk weer en we gaan lekker lunchen. Nora is er ook bij en na de lunch rijden we naar het strand, echt genieten! We zaten achter een soort glazen wand op een terras en dat was echt heeerlijk. Ik ben zo blij dat het zonnetje weer schijnt en het voorjaar eraan komt.

Ik ga voor een broodje hamburger en mijn moeder voor een broodje met warme brie.

Na de heerlijke lunch rijden we door naar het strand! Het is alweer een hele tijd geleden dat we daar met Nora zijn geweest en dus leek het ons wel leuk. Ze is echt mega blij en vind het heerlijk op het strand. Ze rent lekker door het zand, gaat achter vogels aan en geniet echt heel erg. Zo leuk om haar zo te zien genieten <3 Er zijn niet zo heel veel andere honden maar de honden die er zijn, zijn best groot. Dat vindt ze nog een beetje te spannend.

Eenmaal thuis is ze stiekem wel een beetje moe en komt ze lekker knuffelen.

Vrijdag maak ik op school deze foto. Ik wilde even mijn nieuwe hoesje showen en maakte een foto in deze wc’s :’) Ik ontving het hoesje en een super toffe goodiebag van Smartphonehoesjes.nl met wie ik een leuke samenwerking had! De blogpost kun je hier terugvinden.

Ik had de hele dag les en haalde lekker een grote kop thee. Ik heb besloten dat ik dat elke dag dat ik school heb ga doen. Vaak drink ik dan de hele dag alleen maar water maar dat is ook zo saai. Ik maakte deze week kennis met mijn nieuwe klas SLC’er die waren allemaal heel aardig! Ook fijn is dat ik nu tot het afstuderen in deze klas blijf dus zo bouw je echt een band op met elkaar.

’s Avonds was het tijd voor PIZZA! Ook las ik de blog van Femke over de Sims 4 spelen met mods. Ik had al een hele tijd geen Sims meer gedaan maar downloadde heel veel nieuwe items voor in huis enzo en dat maakt het spelen toch weer wat leuker 🙂

Toen was het zaterdag! Ik werkte een extra ochtendje en in de middag ging ik met mijn moeder en Nora even wandelen hier in de buurt. Ik geniet ZO enorm van dit mooie weer, merk echt dat het invloed heeft op m’n gemoedstoestand. Prachtig plaatje he?

Zondag ging ik naar Rotterdam! Ik sprak af met een vriendin die ik alweer even niet gezien had en het was super gezellig. We lunchten eerst in de Witte de With bij het NRCafe, we zaten buiten in de zon! En daarna namen we een kijkje bij Collectiv by Swan, mijn favoriete winkel. Ik zag deze headbands met super mooie stoffen en kleuren en kon het niet laten er eentje te passen. Ik kocht er eentje met allerlei kleuren, heel erg leuk.

Toen we nog verder keken zag ik deze kleine fluffy alpaca’s <3 Ik heb er al heel vaak naar gekeken maar deze was nog iets kleiner en zó cute. Er waren verschillende kleuren maar ik vond deze echt mega schattig met die bruine en witte vlekken en dat kleine hoofdje tussen al dat haar. Ik kon het niet weerstaan, deze ging met mij mee naar huis!

Meet my little furry friend <3 Ik kocht ook nog kleine zilveren oorbelletjes. Als jullie het leuk vinden maak ik binnenkort een shoplog met wat ik kocht.

Daarna gingen we naar het Boijmans van Beuningen! In mei gaat het sluiten om gerenoveerd te worden, maar nu was het nog gedeeltelijk open. Er was een tentoonstelling over het Bauhaus én de mooiste stukken uit de collectie werden getoond. Hierboven zie je een Mondriaan en een Picasso. We zagen ook stukken van Rembrandt, Monet, van Gogh en Munch. ZO tof! Het was een hele leuke middag en eigenlijk zou ik best vaker naar een museum willen.

Na het museum ging ik nog even thee drinken bij m’n oma. Daarna ging ik lekker naar huis en at ik pasta. Ik wilde iets kijken tijdens het eten en kwam toen op Netflix “The kitten rescuers” tegen! Dat gaat over katten die gered worden, eentje zat bijvoorbeeld vast in een schoorsteen en van een ander katje moest het pootje geamputeerd worden. Echt een must-see voor alle kattenliefhebbers.

Zo, dat was ‘m weer voor deze week! Als jullie dit lezen ben ik in Zeeland en daarna moet ik 3 dagen werken. Wat het weekend zal gaan brengen weet ik nog niet, ik heb in ieder geval nog geen specifieke plannen. Ik wens jullie een hele fijne week en tot de volgende keer!

Hoe was jouw week? Heb je ook genoten van het weer?

Ook leuk

8 reacties

 • Beantwoorden
  evelien
  26 februari 2019

  Ohhh ik kijk ook the kitten rescuers!
  Wat een fijne week, wat heerlijk ook een wandeling op het strand!
  En je nieuwe telefoon hoesje is écht te leuk.

  Liefs,
  Evelien

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 maart 2019

   Aaah zo leuk he! Ik ben al op de helft van het seizoen :'( Hopelijk komen er nog meer afleveringen.. En dankjewel! Vond hem zelf ook super tof 🙂

 • Beantwoorden
  Irene
  26 februari 2019

  Oh Nora is zo cute! En door Femke heb ik ook weer allemaal nieuwe dingen gedownload! Het was ook alweer een tijdje geleden dat ik nog had gespeeld maar ben er vrijdag weer mee begonnen 😀

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 maart 2019

   Super leuk! Ik ga vandaag ook weer eens even kijken of ik nog wat dingen kan downloaden, ben vooral helemaal fan van de interieur items. Maar kleding is ook leuk om te downloaden 🙂

 • Beantwoorden
  Yvonne
  26 februari 2019

  Geweldig he dat weer! Ziet eruit als een heerlijke week <3

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 maart 2019

   Dat was het ook echt! <3

 • Beantwoorden
  Rachel
  26 februari 2019

  Ah het is inderdaad echt fantastisch weer! Wat een leuk overzicht heb je weer met ons gedeeld

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   2 maart 2019

   Dankjewel! Ja het weer was ZO lekker, niet normaal gewoon 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.