HOTSPOT | Collectiv by Swan

Collectiv by Swan: één van de leukste en uniekste winkeltjes van Rotterdam. Ik ben er nu een paar keer geweest en telkens weer zijn er zoveel leuke producten bijgekomen. Of je nou een cadeautje zoekt voor iemand, babykleertjes of iets voor jezelf: je gaat het hier vinden! En ook al ben je helemaal naar niks op zoek: ook dan ga je niet met lege handen de deur uit.

Collectiv by Swan

Collectiv by Swan is een “conceptstore” waar meerdere kleine ondernemers hun producten aanbieden. Meestal is het bij een conceptstore zo dat ze op een moment weer weg gaan, maar Collectiv by Swan blijft gelukkig lekker zitten. De winkel is gevuld met allerlei kleding, tassen, sieraden en andere hebbedingen. Het leuke eraan is dat het allemaal is gemaakt door kleine ondernemers en je dus echt iets unieks koopt. Ook is het veel leuker om daar iets te kopen dan bij een grote keten, waar jouw geld opgaat in de massa. Ik kocht er een tijdje terug kleine oorbelletjes in de vorm van een hartje, ze zijn van echt zilver en van het merk My treasure hunts. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee en heb ze nog nooit ergens anders gezien. Ze hebben ook prachtige kettingen en ringen maar ook kleding. Ook zag ik héle schattige babykleding: leuk om te geven als kraamcadeau. Ze hebben kaarten, tassen, spiegels en ja… Wat eigenlijk niet.

Hoe, wat, waar?

Mocht je ook graag een bezoekje willen brengen aan Collectiv by Swan, ze zitten in Den Haag en in  Rotterdam. Ook heb je regelmatig de “Swan Market” waar de winkel ook van is afgeleid, hier kun je ongeveer dezelfde spulletjes vinden. De Swan Market wordt de komende tijd o.a. georganiseerd in Utrecht, Tilburg, Antwerpen en Rotterdam.

Adres Rotterdam:

Witte de Withstraat 30
3012 BP Rotterdam
Openingstijden kun je hier vinden.

Voor een uniek cadeautje of als je iets leuks voor jezelf wil kopen: loop hier zeker even binnen! You’ll love it.

Hadden jullie weleens van Collectiv by Swan gehoord of ben je er weleens geweest?

Volg op Bloglovin
Volg:

11 Comments

  • Marjoleine
   28 februari 2018 / 4:52 pm

   Jaaa zeker doen! Echt een hele leuke winkel 🙂

  • Marjoleine
   2 maart 2018 / 2:27 pm

   Haha die kans is heeel groot ja! Maar ook heel leuk om even te kijken 🙂

 1. 2 maart 2018 / 12:10 am

  Deze winkel ziet er super leuk uit. Ik ben pas geleden in Utrecht geweest en daar heb je ook allemaal van dit soort winkels.

  • Marjoleine
   10 maart 2018 / 10:50 pm

   Aw jammer! Misschien toch eens een tripje maken 🙂

  • Marjoleine
   10 maart 2018 / 10:51 pm

   Ik ben nog nooit bij de swan market geweest, lijkt me ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.