Diaries

DIARY week 10+11 | Mediumavond, Nora met de metro en opnames

Hey! Ik mis de diary’s en dus besloot ik er gewoon weer eentje online te knallen. Geen foto’s van iedere dag maar wél foto’s van mijn afgelopen weken. Doordeweeks liep ik stage, maar gelukkig had ik ook nog tijd voor andere dingen. Ik ging, samen met mijn moeder, naar een hele bijzondere mediumavond, had opnames voor één van de grootste kranten in Nederland (ja echt!) en ging voor het eerst met Nora met de metro. Genoeg weer om te delen dus 🙂 Kijk je mee?

Zondag 4 maart

Op zondag kwam mijn oma gezellig langs. Eerst ging ik nog weleens naar haar toe als ik vanuit school kwam, maar nu heb ik daar geen tijd meer voor. Gelukkig komt ze af en toe wel naar ons toe en zie ik haar regelmatig! Ze is he-le-maal gek op Nora en Nora ook op haar, echte vriendjes.

Woensdag 7 maart

We hebben sinds kort nieuwe meubelen, een nieuwe bank en een heerlijke loungebank. Nora zit heel graag op haar kleedje op de loungebank. Zo gezellig ook als ik er dan zit, dan komt ze lekker bij me liggen. Ik weet dat er mensen zijn waarbij hun honden niet op de bank mogen maar ik vind het enorm gezellig. Daarnaast is ze natuurlijk ook heel klein: een hond van 30kg op je bank zou ik ook niet op zitten te wachten.

Vrijdag 9 maart

Op vrijdagavond ging ik met mijn moeder naar een “Mediumavond” dit was een avond georganiseerd door een winkeltje in de buurt. Een hele tijd geleden had ik me er al voor ingeschreven omdat het me een hele bijzondere ervaring leek. Ik speelde al langer met het idee om een medium te bezoeken, maar zie maar eens een goed en betrouwbaar medium te vinden… We zaten in een zaal met ongeveer 25 mensen en het medium was een super aardige, nuchtere vrouw. Ze deed het zó goed, mooi en integer. Ik geloofde altijd al dat er meer is dan alleen hier op aarde en overledenen bij je blijven, maar nu weet ik het zeker.

Daarna vond ik deze foto van mijn oma. Dit is echt typisch oma, altijd in voor een grapje en ze kon heeeel goed gek doen.

Zaterdag 10 maart

Ik kocht in Drenthe een pilea plant en nu begint het eerste stekje daarvan super goed te groeien! Let’s grow a Pilea family 😉

Zondag 11 maart

Ik ga naar de stad met vriendin Jahra en besluit Nora voor het eerst mee te nemen met de metro. M’n ouders zijn ook weg en anders zit ze de hele middag alleen thuis, dat vind ik zielig. Ik rij met de auto naar de metro en parkeer daar. Ze is meteen super enthousiast en vind het leuk om in de metro te gaan. Ik neem haar op schoot en ze kijkt rustig om zich heen. Ik merk dat ze alle indrukken wel spannend vindt en op een moment begint ze een beetje te hijgen. Ze springt zelf op de grond en gaat rustig onder mijn stoel zitten, helemaal prima 😉 Eenmaal aangekomen in Rotterdam lopen we door het Euromast park en daarna gaan we lekker lunchen bij Café Loos. Jahra en ik hadden weer veel bij te kletsen dus dat was erg gezellig! Op de terugweg zat Nora al een stuk rustiger in de metro en vond ze het helemaal prima. Thuis was ze helemaal uitgeput en viel ze lekker in slaap.

Thuis kijk ik nog de laatste aflevering van de luizenmoeder. Echt zo’n geniale serie vond ik dat, heb enorm gelachen. Gelukkig komt er een tweede seizoen! Alhoewel ik dan wel benieuwd ben of ze het succes van het eerste seizoen nog kunnen overtreffen…

Maandag 13 maart

Op maandag had ik een vrije dag! Ik had in mijn vakantie doorgewerkt waardoor ik wat extra dagen op had gebouwd. Ik merkte dat ik alle eerste indrukken van stage nog even moest verwerken en besloot lekker een lang weekend te hebben. Dat was fijn! Ik maakte een lekkere lange wandeling met Nora en ’s middags kwam er een regisseur van Metro naar me toe. Waarover, dat hoor je komende week en als ik iets meer bekend mag maken laat ik het jullie weten via Instagram 🙂 ’s Avonds had ik een afspraak staan om bloedplasma te doneren en dat ging helemaal prima.

Woensdag 14 maart

Woensdag had ik een dagdienst op stage en dat betekent dat ik dan rond 16.00 uur weer thuis ben. ’s avonds besloot ik eindelijk visitekaartjes te bestellen voor mijn blog. Ik wou het al heel lang maar kwam er nooit toe om ze te bestellen. Woensdag ging ik even voor zitten en TADA! Komende week worden ze bezorgd en ik ben zooooo benieuwd.

Zaterdag 17 maart

Yes! Weekend! Ik ben altijd best moe na de week stage en niks is dan ook lekkerder dan lekker rustig aan doen. M’n moeder en oma waren naar de mattheüs passion en stuurden een selfie, dus ik maakte er eentje van Nora en mij om terug te sturen. ’s Avonds ging ik gezellig uit eten met m’n vader bij de pizzeria. Als voorgerecht hadden we tomatensoep (de lekkerste ooit!) en als hoofdgerecht heerlijke pizza. Jummie!

Zo, dat was het weer! Hoe was jullie week? En vonden jullie het leuk om weer wat foto’s te zien?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  R J
  24 maart 2018

  Leuk om te zien hoe jouw week eruit ziet! En je hondje is echt heel schattig!!!

 • Beantwoorden
  Malou | Blonde Blossom
  24 maart 2018

  Superleuke diary! Nora is zo’n cutie, wat een lieve naam ook. Vooral dit vaker delen hoor, vind het hartstikke leuk! Malou x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 maart 2018

   Aw lief! Thanks babe X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.