Diaries

DIARY week 11+12 | Stemmen & een nieuwe piercing

Hoi! Welkom bij weer een nieuwe diary op deze dinsdag. Vorige week kwam er geen diary online en dat kwam omdat ik even rust nodig had. Daarnaast had ik ook niet echt veel foto’s gemaakt en niet zoveel om te delen. Ik heb dus besloten om de foto’s op te sparen en ze nu alsnog met jullie te delen ๐Ÿ™‚ Kijk je mee?

We gaan even terug naar 2 weken geleden op dinsdag. Ik was toen vrij omdat ik het weekend en de maandag had gewerkt. Het was toen weer super mooi weer en ik had zin om iets lekkers te eten (heb ik meestal als ik vrij ben, haha) en dus haalde ik Italiaanse bollen bij de supermarkt en filet americain. Ik probeerde nu voor het eerst “carpaccio” filet americain en die was echt heel lekker, met parmezaanse kaas en pijnboompitten. Nieuwe favoriet hoor ๐Ÿ™‚

Daarna ging ik met Nora op stap! Het was super mooi weer dus we gingen richting het natuurgebied hier in de buurt. Ik vind dat altijd heel fijn om lekker m’n hoofd leeg te maken en Nora mag dan altijd loslopen en vind dat ook heerlijk.

Lekker scharrelen in het gras.

En even pauzeren op een bankje terwijl ze op schoot klimt.

Eenmaal thuis stuur ik naar m’n moeder (ze is aan het werk) dat Nora al op haar wacht. Kijk dat hoofdje nou <3

Op woensdag maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Ik begin om 7 uur met werken, een vriendin komt op sollicitatiegesprek en wordt mijn collega op oproepbasis (super leuk!) en ’s middags ga ik stemmen. Eerst wilde ik eigenlijk niet gaan, maar toen bedacht ik me dat het wel heel belangrijk is en we ons stemrecht allemaal moeten gebruiken. Ik ging dus richting stembus nadat ik nog een kieswijzer had gedaan naar aanleiding van een instapost van Marlous. De uitslag van de verkiezingen vond ik trouwens vrij triest. Forum voor Democratie is zรณ’n aparte partij en Thierry Baudet vind ik al helemaal vreselijk. Hij ontkent alle problemen die er zijn in deze wereld en houdt mensen een oplossing voor die never nooit haalbaar is.

Op donderdag moet ik naar school en als ik thuiskom staat er een lekkere ovenschotel klaar! Dit recept haalde mijn moeder jaren geleden uit de Libelle. Inmiddels heeft ze het zich een beetje meer eigen gemaakt en maakt ze het regelmatig. Het is ovenschotel met spitskool.

Op vrijdag moet ik weer werken en ’s middags is mijn pakketje bezorgd! Het zijn Adidas Falcon sneakers en ik vind ze heel tof. Zoals ik in mijn vorige diary al vertelde had ik best veel oude sneakers en wilde ik nu een paar goede, nieuwe waar ik nog lang mee kan doen. Ik zag deze en was op slag verliefd.

Die avond eten we patat uit de Airfryer! Ik vind ze wel iets minder lekker (to be honest) dan uit de frituur maar het is wel gezonder en alsnog heel goed te eten hoor ๐Ÿ™‚

<3

Zaterdag ging ik met een vriendin naar Rotterdam om een nieuwe piercing te laten zetten. Eerst eten we even frietjes en een burger bij de Mac en daarna lopen we de piercingshop binnen. We moeten nog even wachten en gaan nog even een rosรฉbiertje drinken, na een halfuurtje kunnen we terecht.

Ik was eerst heel lang overtuigd dat ik geen nieuwe piercing wilde (eigenlijk tot op de ochtend zelf) en alleen meeging als mental support. Toch had ik wel zin in iets nieuws en ging ik uiteindelijk met een nieuwe piercing de deur uit. Eigenlijk wilde ik een “forward helix” maar daar was mijn oor te klein voor.

Uiteindelijk werd het de onderste piercing! Ik vind deze plek ook mega tof en eigenlijk nog leuker dan wat ik eerst wilde. Het deed wel echt flink pijn maar het was het waard. Qua herstel gaat het ook heel goed: ik kon er de eerste nacht al op slapen en het doet eigenlijk helemaal geen pijn. Piercing is gezet bij “Classic Glamour” op de mariniersweg in Rotterdam.

Daarna maakte ik nog maar heel weinig foto’s. Maandag werd ik wakker en was ik kotsmisselijk en kon nauwelijks op m’n benen staan. Ik moest me dus helaas ziekmelden op werk ๐Ÿ™ Daarna was ik nog een dagje vrij en ging ik met m’n moeder en Nora eventjes naar m’n oma omdat ze daarna een paar dagen wegging.

Later in de week ging ik met m’n ouders naar de groothandel. Heel vroeger was ik er weleens geweest maar ik vond het zรณ leuk. Eerst lunchten we wat. Ik ging voor deze carpaccio maar ik heb ze weleens veel lekkerder gegeten. Zou inmiddels wel een lijstje kunnen opstellen met de lekkerste carpaccio’s in de omgeving van Rotterdam… ๐Ÿ˜‰

Voor de drankliefhebbers kun je in de groothandel goed terecht, haha. Ik heb echt m’n ogen uitgekeken daar. ZO veel dingen die je normaal niet kunt kopen of in ieder geval niet in zulke grote oplages.

’s Avonds stond er ovenpasta op het menu. Heeeel erg lekker!

En toen was het weekend! Zoals je ziet had Noa er wel zin in en zit ze lekker relaxt. Op zaterdag deed ik nog wat voor school en sliep ik lekker uit. Verder ging ik een stuk lopen met Nora en zat ik vooral ook heeeel lekker in het zonnetje buiten met een tijdschrift en een kop thee. Echt zo van genoten! Ik merk dat ik zo opknap van het zonnetje, hoop dat hij zich nu weer vaker gaat laten zien.

Zondagochtend legde mijn moeder alle lapjes voor haar toekomstige deken neer om te kijken hoeveel ze er had. En dat waren er best veel… Maar nog niet genoeg. Verder deed ik de laatste dingetjes om zondagavond naar Culemborg te vertrekken voor een paar daagjes bij mijn “zus”. Komende week heb ik een overleg van werk, weer een dagje school en het weekend heb ik dagdienst. Lekker bezig dus! De volgende diary komt waarschijnlijk over twee weken online. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Hoe was jouw week?

Ook leuk

2 reacties

  • Beantwoorden
    Rachel
    3 april 2019

    ah wat heb je een leuke week gehad, en wat is het toch een schatje! Nog een fijne week verder ๐Ÿ™‚

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.