Diaries

DIARY week 15 | I’m back!

Hoi! Leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog en deze diary bekijkt. De afgelopen week was ik helaas de hele week nog ziek. In de vorige diary zei ik nog dat ik hoopte snel weer te gaan stagelopen, dat was ook de bedoeling maar dat liep helaas iets anders. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed, ik merk wel dat ik nog moe ben en nog wat last heb van keelpijn en hoesten maar verder gaat het prima. Inmiddels ben ik ook weer begonnen met stage lopen én is het lekker lente geworden! Kijk je mee naar wat foto’s van mijn week?

Nou, de afgelopen week was dit grotendeels hetgeen wat ik deed. Ik lag op de bank, nam braaf mijn pillen in en slikte trouw mijn paracetamol elke dag. Wanneer ik dat niet innam kon ik echt helemaal niks: keelpijn, hoofdpijn, hoesten als een malle en een beetje lamlendig zijn.

Gelukkig was Noor er om me te troosten, ze heeft de hele tijd bij me gelegen en dat was heel erg fijn.

Dit waren de antibioticapillen die ik heb geslikt. Ik moest er 6 per dag en in totaal waren het er 40 (!) ik zal je vertellen dat het doorslikken hiervan niet altijd makkelijk ging. Gelukkig ben ik er nu vanaf 🙂

En ook de eerste zonnige dagen dienden zich aan! Nora zat heerlijk in de tuin, ze kijkt graag naar schaduwen. Ik heb ook even lekker in het zonnetje gezeten en dat deed me wel echt goed.

Ook genieten van de zon!

Op zondag liep mijn vader de 1/4 marathon in Rotterdam. Ik twijfelde heel erg of ik mee zou gaan omdat ik nog best ziek was, maar besloot toch mee te gaan omdat ik hem graag wou aanmoedigen. We zagen hem starten en hij heeft uiteindelijk een tijd van 1:17:02 gelopen wat best goed is 🙂 Het drama wat zich daarna afspeelde zullen we maar even vergeten… M’n vader had geen telefoon bij zich en dacht ons te zien bij de finish, echter stonden wij aan de andere kant en hebben we elkaar niet gezien. We zijn elkaar dus kwijtgeraakt en konden elkaar niet vinden. We hadden wel een plek afgesproken maar m’n vader stond aan de andere kant. Uiteindelijk na een uur belde mijn oma dat m’n vader naar haar was gekomen en gingen wij daar ook heen. Volgende keer moet hij dus maar een telefoon meenemen…. Het was best eng, zoveel mensen en drukte maar elkaar niet kunnen vinden. Bah.

Gaan met die banaan! Ik hou van Rotterdam <3

’s Avonds geen zin meer om te koken en dus maar een lekkere pizza besteld. Het was een zondagavond maar binnen 25 minuutjes was hij gebracht, best snel dus. En hij was súper lekker!

Kijk nou <3 Dit is een stekje van mijn pilea plant en hij doet het super goed. Bij deze komt er ook al een stekje uit, wat straks dus weer een nieuw plantje gaat worden. Zo leuk!

Toen was het alweer donderdag en ging Nora naar de trimmer. Het was wel nodig want ze had echt hele lange plukken op haar buik en pootjes. Ze ziet er weer netjes uit toch?

Aw deze twee zijn echt vriendjes, zo lief. Als Nora een beetje aan het spelen is heeft ze ook weleens de neiging om achter Vix aan te rennen maar dat kan hij niet echt waarderen. Als het om eten gaat zijn ze echter eensgezind en zitten ze lief naast elkaar.

Hoe mooi is deze foto?! Mijn vriendinnetje schreef een nieuwe, super mooie gastblog over haar leven met een eetstoornis. Heb je hem al gelezen? Zo niet, zeker even doen 🙂

Deze foto is gemaakt op het moment dat mijn moeder aan kwam rijden vanuit haar werk. Nora hoort het al als ze de auto parkeert en kijkt dan met een hele oplettende blik, zoals je ziet. Zo is altijd zo zo zo blij als we thuiskomen en dat is echt het liefste ooit <3

In het weekend deed ik vooral veel voor school en stage omdat ik deze week mijn tussenbeoordeling heb. Ik weet dat het sowieso voldoende gaat zijn, alleen ik wil altijd heel goed voorbereid zijn. Ik heb al mijn bewijzen uitgeprint en alle opdrachten die ik af moest hebben afgerond. Ben heel benieuwd! Verder ging ik zaterdagavond even naar de stad met vriendinnen om wat te eten en een drankje te doen. We aten bij “Hudson” op de Schiedamse Vest in Rotterdam maar vonden het niet zo geslaagd. De bediening had de burger van mij en mijn vega vriendin omgewisseld waardoor zij bijna vlees at. Ook kwamen ze heel vaak vragen of we iets wouden drinken, ook toen we allang de rekening hadden gevraagd. Ze deden hun best maar het kwam er niet echt uit. Het eten was wél lekker, maar ik weet nog wel meer goede burgertenten zoals Pickles 🙂

Nou, dat waren wat foto’s van mijn afgelopen week. Het was vrij rustig omdat ik natuurlijk ziek was en ik merk nu ook dat ik nog flink moet wennen. Zo’n keelontsteking, griep en een antibioticakuur doen wel echt iets met je lichaam. Ik denk dat er over twee weekjes weer een diary online komt en daar tussendoor wil ik nog wat andere leuke artikelen online zetten.

Hoe was jouw week? Ben je ook zo blij met de lente?

 

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Demi
  18 april 2018

  Wat is Nora toch een dropje, zo leuk om foto’s van haar te zien! 😀

 • Beantwoorden
  Mariamma
  18 april 2018

  Your dog is so cute! Lovely post <3

  xx

  Mariamma

 • Beantwoorden
  Judith
  23 april 2018

  Zo’n lief hondje!! Wat lief dat je alsnog bij je vader bent gaan kijken 🙂

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   24 april 2018

   Ja cute he <3 Dankjewel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.