Diaries

DIARY week 16 | Genieten van het heerlijke weer, tussenbeoordeling en opruimen

Welkom bij weer een nieuwe diary! Deze week heb ik erg mijn best gedaan met foto’s maken, dus ik heb er een hele hoop klaarstaan! Ik liep deze hele week stage en genoot ook nog van het heerlijke weer. De zon kwam heerlijk door en het voelde écht even als zomer en vakantie. Verder had ik mijn tussenbeoordeling, wat ik heel spannend vond. Ook ging ik barbecuen met een vriendin en was mijn beste vriendinnetje jarig. Kijk je mee?

Aw, dit is echte liefde hoor! Nora is zo gek op ons allemaal en vind het ook heerlijk om zo te liggen bij ons. Soms doet ze ook nog een poging om gezichten te likken maar dat vind ik niet fijn, haha.

Maandag ben ik nog vrij en gaan we met Nora even lekker wandelen. We lopen een lekker rondje door het natuurgebied hier en ze vond het heerlijk! We laten haar dan vaak los lopen en daar geniet ze echt van.

Vanaf dinsdag was het weer tijd om stage te lopen én werd het lekker weer 🙁 Gelukkig was er in de pauzes wel tijd om even lekker in het zonnetje te zitten. En het was leuk om weer naar stage te gaan, ik was er bijna twee weken niet geweest.

En als ik thuiskom konden we nog lekker buiten zitten en buiten eten 🙂

M’n ouders hadden bloembollen gekocht en daar ben ik eigenlijk altijd heel sceptisch over. Meestal komt er helemaal niets uit. Maar deze keer kwamen er tot mijn grote verbazing prachtige tulpen omhoog! Zo mooi! Verderop zie je ze nog mooier 🙂

Op woensdag was de temperatuur echt tropisch en had ik mijn tussenbeoordeling! Ik vond het heel spannend maar het ging enorm goed. Ik loop tot nu toe goed op schema en heb al mijn competenties al ontwikkeld. Als ik zo doorga ga ik het dus halen met een mooi cijfer. Zo blij mee!

’s Avonds maakten we weer een avondwandeling én bedacht ik me opeens dat het prachtig was om daar wat foto’s te maken. We hielden een hele fotoshoot (haha, nee hoor dat viel wel mee) en er kwamen leuke foto’s uit. Volg je me op al op Instagram? Daar ben ik best actief en zal ik ze delen. Ik zou het heeel leuk vinden als je me volgt 🙂

Sunset <3

Blije foto met Nora, haha. Jammer van het tegenlicht, dat krijg ik ook niet veel beter als ik hem bewerk. Ondanks dat ‘ie niet perfect is vind ik het wel een hele leuke foto, zo vrolijk.

YES, ik kan ze weer aan! Ik haalde mijn witte allstars uit de kast en ik kan ze op dit moment goed dragen. Eerst kreeg ik altijd blaren maar het gaat steeds beter, gelukkig want ik vind ze altijd zo leuk staan.

Work, work, work. Ik droeg dit shirtje met open mouwen omdat het zó warm was. Op donderdag ging ik gezellig barbecuen bij een goede vriendin. Ik maakte geen foto’s maar het was een heerlijke avond. Goed gezelschap, lekker eten en een heerlijk zonnetje: kan niet beter!

Nora’s bezigheid als het mooi weer is: de hele dag kijken naar de schaduwen die door de zon tevoorschijn komen.

Ik heb zo enorm genoten van het weer de afgelopen dagen! Heerlijk in de zon gezeten, tijdschriftjes gelezen, gechillt en ijsjes gegeten. ZO fijn! Kan het vanaf nu altijd zo blijven please?

Ik deed een bestwel grote bestelling bij Pull&Bear met o.a. een paar jumpsuits. Deze is echt geweldig en zit heel fijn. Hij is lekker basic maar toch ook chique en geschikt voor elke gelegenheid. En dat voor maar €19,99 🙂

Ik zou eigenlijk met vriendinnen picknicken in het Euromast park maar dat ging niet door omdat ik echt zó moe was en een vriendin ook niet kon. Merk echt dat m’n conditie een beetje weg is na dat ziek zijn. Uiteindelijk ging ik ’s avonds met m’n moeder nog even naar oma om wat spulletjes terug te brengen en dat was heel gezellig.

Op zaterdag kan ik lekker uitslapen. Toch word ik om 5:30 wakker (iets met biologische klok…) en zie dan Noa en Nora zo tegen elkaar aan slapen. Hoe cute is dat?! Ik moest gewoon even m’n telefoon pakken om een foto te maken. Daarna viel ik weer lekker in slaap en sliep ik tot een uurtje of 10.

Op zaterdag genoot ik lekker van het weer en zat ik buiten in de tuin. Tijdschriftje erbij, benen in het zonnetje en genieten maar! Ik heb me trouwens wel goed ingesmeerd omdat ik merkte dat de zon erg brandde. Gelukkig verband ik eigenlijk nooit maar het is natuurlijk niet goed voor je huid.

Nora genoot ook van de zon maar zocht wel de schaduw op. Ze liep ook niet zo goed mee als normaal, ik denk dat ze het een beetje te warm vond. En dat voor een Spaans hondje….

Zaterdagavond was m’n moeder werken en at ik patat met m’n vader samen. Een vriendinnetje vroeg nog ik langskwam om iets leuks te doen maar ik was echt kapot van die eerste volledige week stage na m’n keelontsteking, ik voel me écht een oma. Gelukkig ga ik het komende week ruimschoots inhalen want dan is het koningsdag!

Op zondag was er Swan Market hier in de buurt en daar ging ik eventjes naartoe. Ik was nog nooit bij de Swan Market geweest maar het was echt leuk! Ik kende wel de winkel van Swan maar dit was weer net een beetje anders. Er stonden heel veel leuke kraampjes. Ik kocht een paar leuke kaarten, een tasje voor mijn beste vriendin haar verjaardag én twee hele leuke haarbandeau’s. Wat een leuk event, ik ga hier zeker nog vaker heen!

M’n moeder maakte deze foto en die vond ik heel leuk! Dit was de eerste foto die ze maakte en hij was meteen geslaagd, meestal moeten er eerst 100 foto’s gemaakt worden voor ik tevreden ben…. 😉 Ook zo’n klein dingetje wat me blij maakt, een foto die meteen leuk is.

Daarna ging ik naar mijn lieve beste vriendin want ze werd 22! Ze vierde het niet groots maar de mensen die belangrijk voor haar zijn waren er bijna allemaal. We konden nog heerlijk in het zonnetje eten en heb zelfs buiten gegeten. Ja, zondag was echt een heerlijke dag en zal ik niet snel meer vergeten. Gewoon zo’n dag met happy vibes <3

Zo, dat was mijn week! Ik heb de draad weer een beetje opgepakt en heel erg genoten. Deze week is mijn tante uit Zuid-Afrika hier met haar zus, ze zijn op vakantie in Nederland en dat is super gezellig. Daarnaast loop ik nog een dagje stage en is het vrijdag koningsdag! Ik ga op de dag zelf waarschijnlijk niks bijzonders doen (eigenlijk voor het eerst) maar ga wel uit met Koningsnacht, zin in!

Hoe was jullie week?

 

Ook leuk

6 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.