Diaries

DIARY week 26 | Inschrijven bij KvK, eindbeoordeling & jacuzzi

Hoi! Weer een nieuwe diary vandaag! Ietsje later dan normaal maar wel met weer heel veel leuke foto’s. Ik had mijn eindgesprek (mega spannend!) liet mijn tatoeage bijwerken en genoot vooral heel erg van de zon en het lekkere weer. Kijk je weer mee naar mijn week?

Maandag ging ik uit eten met een groepje vriendinnen. Ik had ze al een eeuwigheid niet gezien dus het was wel weer gezellig elkaar weer eens te zien 🙂 Ik droeg een top van de Zara met een soort knoop aan de voorkant en besloot deze bandeau in mijn haar te doen. Toen ik mezelf zo zag in de spiegel vond ik mezelf echt een typische Indisch meisje, het verbaasde me gewoon hoe Indisch ik eruitzag.

In het begin konden we buiten zitten maar het werd toch wel snel een beetje fris. We gingen naar Bregje in Rotterdam en de vorige keren was ik daar heel enthousiast over. Deze keer viel het eigenlijk tegen: we zaten super lang met onze lege borden voor onze neus en ook moesten we alles doorgeven toen ze gingen afruimen. Ik zou niet heel snel weer gaan..

Dinsdagochtend had ik dagdienst en haastte ik me mega snel naar huis. Met een goede reden: ik had een afspraak bij de Kamer van Koophandel! Ik heb wel een jaar nagedacht over het inschrijven van mijn blog en toen besloten het gewoon te gaan doen. Op een of andere manier voelt het, nu mijn blog mijn eigen bedrijf is, ook veel “echter” om eraan te werken. Het is gewoon ontzettend leuk om op zo’n serieuzere manier te brainstormen en echt verder te denken dan alleen een hobby.

Dinsdagavond ging Noor lekker in bad en keek ik voor het eerst het WK voetbal. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat het begonnen was maar vind het nu echt mega leuk om naar te kijken. Ben zo blij dat Duitsland eruit is!

Woensdag kreeg ik mijn bestelling binnen van Asos. Bizar maar ik had er nog nooit besteld… Een vriendin had super leuke dingen gekocht dus ik besloot ook een bestelling te plaatsen. Tot mijn verbazing was het bestellen heel makkelijk en kan je kosteloos retouren. Op een of andere manier had ik in mijn hoofd dat Asos heel lastig was met betalen en terugsturen maar dat is dus helemaal niet zo. Weer een leuke webshop erbij waar ik kan bestellen 🙂 Ik bestelde dus deze jumpsuit die ik echt heeeel leuk vind. Hij was eerst €60 en nu afgeprijsd naar €30.

En toen begon het opeens: ZOMER! Ik ging heerlijk in de tuin zitten en genoot van het zonnetje.

Hier is weer de wekelijkse Pilea update: er zitten worteltjes aan deze stekjes en ze zitten nu in een potje. Donderdag maakte ik helemaal geen foto’s, want het was een super spannende dag. Ik had de eindbeoordeling van mijn stage en was toch best zenuwachtig. Voor de stage moet je aan een bepaald aantal competenties voldoen. Ik had het idee dat ik dit zeker had gedaan en kon dit ook bewijzen maar toch blijft het spannend. Het gesprek was heel lastig: ik zat eigenlijk “te hoog” in mijn competenties waardoor ik me helemaal moest verantwoorden en moest laten zien dat ik alles heel goed wist. Het voelde echt alsof ik een beetje moest vechten om te laten zien wat ik kon, maar uiteindelijk is het gelukt: mijn stage afgerond met een freaking 10!!!

Vrijdag ging ik naar de tattooshop om mijn tatoeage bij te laten werken. Sommige lijntjes hadden niet helemaal goed gepakt dus dat moest even netjes gemaakt worden. Hij is nu weer “opnieuw” aan het genezen en jeukt verschrikkelijk. De blogpost over mijn tatoeage is trouwens in de maak, mocht je nog vragen hebben: vertel het me in de comments of via Instagram!

’s Middags ging ik gezellig naar een vriendin toe. Zij heeft een jacuzzi in de tuin en omdat het zo warm was gingen we daar lekker in zitten. We hadden allebei lekkere hapjes gehaald en deze desperados maakte het helemaal af, jummie.

Heerlijke middag!

Ik heb dus voor Indonesië sandalen gekocht van Teva. Ze zijn mega leuk, met een beetje een plateauzool. Toch moet ik er écht aan wennen, ik ben het niet gewend om van die banden om m’n voet te hebben. Weet zeker dat het wel gaat wennen hoor 🙂

Wanneer Nora geen zin meer heeft om te lopen, stil blijft staan en me vervolgens compleet negeert…. Gekkie.

Dit was dan wel weer lief: terwijl ik Vix aaide pakte hij mijn hele hand vast. 

Zaterdag <3 Ik had het hele weekend totaal geen plannen en dat was echt heerlijk. Omdat het eindgesprek van m’n stage zo heftig was, moest ik daar ook echt wel even van bijkomen. Zaterdag droeg ik een broekje en body van H&M, allebei pas gekocht.

Ik verplantte deze Pilea’s en zette wat nieuwe stekjes in de aarde. Ondertussen bekijkt Nora alle schaduwen in de tuin heel grondig.

Het enige wat ik die dag buitenshuis deed was naar de Albert Heijn gaan om biertjes en ijs te halen. Voor mezelf haalde ik Liefmans en Radler, die vind ik echt heerlijk voor de zomer. Ik gebruikte trouwens de ijsblokjes van Action, waar ik een eeuwigheid geleden een keer een blog over schreef.

Zomeravonden dat je tot laat in de tuin kunt zitten hadden we nog niet gehad, maar dit was er een hoor! Heerlijk!

Zondag kwam mijn oma langs om te vieren dat ik mijn stage had gehaald. Ze had een roos en cadeautje voor me gekocht, super lief. Mijn moeder had taart gekocht om het te vieren. Dat ging er wel in!

’s Avonds staken we de barbecue aan. Dit is al de 3e of 4e keer dat we barbecuen en ik kan me niet herinneren dat we andere jaren zulk mooi weer hadden?! Heerlijk in ieder geval! Ik ben trouwens echt zo iemand die al veel te veel brood met kruidenboter eet en daardoor helemaal niet zoveel trek heeft in het vlees…

En we eindigden de dag met deze fruitsalade. Wat een week was dit, er is echt een last van mijn schouders gevallen omdat ik mijn beoordeling heb gehad. Merkte dat ik een paar weken geleden er echt even doorheen zat maar gelukkig is nu écht het einde in zicht. Het is zo waar dat laatste loodjes het zwaarst wegen, je energie is op een moment gewoon op en dan moet je nog een tijdje door. Ook de inschrijving bij de KvK was echt heel tof en binnenkort mag ik mijn eerste factuur al uitschrijven.

Komend weekend ga ik naar By The Creek festival en de week daarna 3 dagen naar Londen! Daarna is het echt aftellen tot Indonesië. Ik ben er klaar voor <3

Hoe was jullie week? Hebben jullie al vakantie?

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  Marsha
  4 juli 2018

  Ziet eruit dat je een super week heb gehad! En wat tof zeg dat je je stage heb afgerond met een 10! Gefeliciteerd!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   5 juli 2018

   Dankjewel! Ben er ook echt mega blij mee 🙂

 • Beantwoorden
  Rachel
  4 juli 2018

  Wat een gezellige en leuke dingen heb je gedeeld zeg, looking good girl!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.