Diaries

DIARY week 25 | Spannend eindassessment & vaccinaties halen

Welkom op deze zonnige dinsdag bij een nieuwe diary! De afgelopen week was mega spannend want ik had mijn eindassessment op school. Ik moest mijn persoonlijke groei en ontwikkelingen bewijzen en presenteren. Hoe ik dat er vanaf bracht, zie je later in deze diary. Ook ging ik vaccinaties halen voor Indonesië, shopte ik veel kleding voor de vakantie en moest ik “afscheid” nemen van mijn beste vriendin… 🙁 Kijk je weer mee?

We maken gelijk een sprongetje naar de dinsdag want op maandag maakte ik helemaal geen foto’s. Ik liep ’s avonds stage en verder deed ik ook niet zoveel boeiends. Dinsdag daarentegen was spannend. Ik had mijn eindassessment op school en het was ook meteen de laatste schooldag van het jaar. Ik had me wel goed voorbereid maar besloten om wat steekwoorden op te schrijven en gewoon te gaan vertellen. Bij medestudenten zag ik hele lappen tekst op hun blaadje en dus werd ik wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig ging het goed en kon ik alles vertellen wat ik wou. Meteen erna hoorde ik ook dat ik het had gehaald met een “goed”. Het kon onvoldoende, voldoende of goed zijn dus dit was een mooi resultaat. Weer een last van mijn schouders!

Ik nam voor het eerst mijn nieuwe rugzak van Fjallraven mee. Hij is eigenlijk bedoeld voor de vakantie maar m’n laptop past er ook prima in. Dit is trouwens niet het speciale model voor een laptop maar toch gaat het prima 🙂

Na het assessment ging ik lopend naar mijn oma, ze woont in het centrum van Rotterdam. Ik liep langs het oude Erasmus MC, zo bizar om te zien dat dat nu helemaal leegstaat. Moet dan altijd denken aan alle “verhalen” die zich binnen die muren hebben afgespeeld, indrukwekkend vind ik dat. Ik ging dus naar mijn oma om ’s avonds een hapje te eten samen met haar en een oom van me. Was gezellig en heel lekker! Ik liet m’n telefoon bij oma thuis dus kon er geen foto’s van maken, ook weleens fijn.

M’n oma heeft een rollator en voor de grap zette ik Nora even op het zitje en reed een rondje met haar. Eerst vond ze het een beetje eng maar daarna vond ze het wel relaxt.

Woensdag liep ik weer stage en kreeg ik, toen ik thuiskwam, opeens deze brief. Ik was super benieuwd en maakte het snel open. Bleek dat ik was vergeten een boete te betalen en deze nu verhoogd was…. Normaal betaal ik dat soort dingen altijd wel snel maar ik was het nu glad vergeten.

Dat hoofdje <3 Vaak als een van ons weg is geweest is ze zó blij als we weer thuis zijn en komt ze helemaal bij ons liggen en kroelen.

Woensdagavond ging ik naar mijn beste vriendin toe en trok ik deze jumpsuit aan. Ik vond het best “eng” om hem te dragen omdat het heel anders is dan normaal, maar kreeg via Instagram super veel lieve reacties. Dankjewel daarvoor <3 Mijn beste vriendin gaat dus naar Portugal om te herstellen van een eetstoornis (ze schreef ook de columns op mijn site maar deze liggen hierdoor nu even stil). Het was best emotioneel om “afscheid” te nemen en in gedachten ben ik dan ook heel erg bij haar. Ik hoop zo dat het haar gaat helpen, een eetstoornis is echt enorm kut.

Donderdagochtend moest ik naar de GGD voor de inentingen voor Indonesië. Ik hoefde alleen DTP omdat ik hepatitis A voor Zuid-Afrika had gehaald. De prik zelf ging heel snel maar ik heb de dagen daarna nog wel flink wat spierpijn gehad… Het enige wat ik nu nog moet doen is de malariapillen ophalen bij de apotheek, deze moet je dan slikken als je klachten van malaria krijgt (hopelijk gaat dat niet gebeuren…) Het komt dichtbij nu!

Daarna dook ik even de H&M in om het een en ander te shoppen voor de vakantie. Het was nog vroeg in de ochtend en echt mega rustig, heerlijk! Ik kocht o.a. dit playsuitje.

Ook deze body en het broekje met de citroenen kocht ik, een heerlijk outfitje voor in Indonesië leek mij 🙂 Toen ik de dag daarna in een andere H&M was, zag ik dit broekje trouwens bij de pyjama’s hangen :’) Persoonlijk vind ik hem daar veel te leuk voor!

Ook kreeg ik een melding, van de databank waar de chips van onze huisdieren staan ingeschreven, dat Noa jarig was. Ze is 4 geworden en ik ben heel blij dat ze nog steeds bij ons is, na haar ongeluk had dat heel anders kunnen zijn. Voor degenen die mij nog niet zo lang volgen: Noa heeft in 2015 een auto-ongeluk gehad, ze is aangereden en daarbij is haar achterpootje zo gewond geraakt dat het geamputeerd moest worden. Verder mankeerde ze wonder boven wonder niks en ze is er heel goed van hersteld.

Liefde voor de pilea plant! Deze is echt heeeel groot aan het worden en ik vind hem zo leuk.

Ook maakte ik het 3e flesje van mijn Jimmy Choo parfum op 🙁 Ik kreeg hier ooit een tester van en kocht hem toen meteen omdat ik hem zo lekker vond. Inmiddels ben ik dus drie flesjes verder en er nog steeds niet op uitgekeken. Denk dat ik op Schiphol als we naar Indonesië gaan een nieuwe koop.

Vrijdag liep ik weer stage en kregen we overheerlijk gebak! Een mevrouw was 95 geworden en had voor ons thuiszorgteam gebak gehaald. Super lief 🙂 Vrijdagavond ging ik gezellig met een vriendin naar de Primark, ook daar kocht ik nog wat dingetjes voor de vakantie.

W E E K E N D! We kochten bij TK Maxx deze luiaard voor een vriendin als cadeautje. Zaterdagavond gingen we uit eten en zouden we hem geven maar ik vergat hem mee te nemen van huis 🙁 Zo stom. Hij ligt nu dus nog ingepakt bij mij thuis. Ze heeft de foto trouwens al gezien dus ze weet dat ze hem nog gaat krijgen! He’s waiting for you jahr.

We gingen uit eten bij Gusto op de Schiedamse Vest in Rotterdam. Je kunt hier mega lekker Italiaans eten voor een hele goede prijs. We begonnen de avond aan de bar, ik had een Limonsecco (kruising tussen prosecco en limoncello, heel lekker!). Daarna gingen we lekker eten en hebben we heel wat gelachen en gepraat. Was een super gezellige avond, moeten we vaker doen! <3

Zondag had ik niet echt mijn dag, ik voelde me gewoon niet zo fijn in de kleding die ik aan had en vond dat m’n haar rot zat. Toch ging ik even de deur uit met mijn moeder om naar de Swan Market in Rotterdam te gaan. We gingen daarna nog even naar m’n oma en dus ging Nora ook gezellig mee. Ze vond het doodeng op de Swan Market met de harde muziek en veel mensen maar ze liep toch wel goed mee. Ik kocht trouwens niks maar het was wel heel gezellig.

Op de terugweg nog even een ijsje en nog even een kopje thee gedronken bij m’n oma.

Eenmaal thuis was Nora doodmoe van alle indrukken en viel ze zo in slaap. Ik was ook best moe en ging lekker uitgebreid douchen, daar knapte ik al heel erg van op.

Zo, dat was ‘m weer! Deze week heb ik de eindbeoordeling van mijn stage en over 2 weken heb ik vakantie! Ik ben er zoooo aan toe. Ik heb al een beoordelingsformulier toegestuurd gekregen en daar stond een heel mooi cijfer op, die beoordeling gaat dus wel goed komen. Verder ga ik vrijdag mijn tatoeage even laten bijwerken, sommige lijntjes hadden niet helemaal goed gepakt, en loop ik nog 3 dagen stage. Ennnnn, vandaag ga ik naar de Kamer van Koophandel om mijn blog in te laten schrijven. Zo mega spannend maar zo leuk! Bedankt voor het lezen en tot volgende week! X

Hoe was jullie week?

 

Ook leuk

4 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.