Diaries

DIARY week 28 | By the creek & eindelijk vakantie!

Hey! Ik typ dit terwijl ondertussen België voetbalt tegen Frankrijk. Ik ben mega moe maar wou toch nog even deze diary online zetten. De afgelopen week was druk: mijn laatste stagedag, een festival en een nachtje logeren. Morgen vlieg ik voor 3 dagen naar Londen, daar ga ik zo mijn koffer voor inpakken. Ik zal het deze week dus iets korter houden, maar toch heb ik weer een aantal leuke foto’s. Kijk je mee?

Maandag! Ik ben vrij en ga ’s ochtends even malariatabletten ophalen bij de apotheek. Ik neem Nora mee, dan heeft ze gelijk een lekker wandelingetje. Ze mag niet naar binnen en dus laat ik haar even buiten bij het hek. Stiekem vond ik het best zielig maar ze gedroeg zich voorbeeldig. Zal je trouwens net zien dat het dan best lang duurt als je eigenlijk snel weer buiten wil zijn…

’s Middags ga ik naar een vriendin en maken we het weer heel gezellig met hapjes en drankjes. Ook gaan we weer lekker in de jacuzzi bij haar in de tuin. Het leek wel vakantie!

Ik bleef eten en we aten deze heerlijke pizza. Ik ben echt gek op pizza en neem áltijd een pizza waar salami op zit, ben daar echt fan van.

Dinsdag liep ik stage en ’s middags installeerde ik me lekker onder de parasol met m’n laptop. Ik wou nog wat dingen afmaken en nieuwe blogs lezen. Die laatste stagedagen vond ik trouwens echt pittig: de vakantie is zo dichtbij, maar toch moet je nog vroeg opstaan en werken. Ondanks dat ik een top stageplek had viel dat me af en toe wel zwaar.

Dinsdagavond komt oma eten en kunnen we buiten eten. Deze ovenschotel met witlof staat op het menu.

Waterijsjes verslind ik echt als het zo warm is. Dit is een mini twister en die is heeeel lekker.

Tussen de stagedagen door geniet ik lekker van het weer. Ik hou heel erg van buiten zijn en af en toe even in het zonnetje zitten maar echt bakken in de zon is niets voor mij.

Dit is een vegaburger van de Lidl maar vond hem niet zo geslaagd. Er zat groente in verwerkt en dat vond ik een beetje eentonig worden. Ik vind vega eten helemaal niet erg maar vind bijvoorbeeld burgers van Valess lekkerder.

Vrijdag, mijn laatste stagedag! Ik heb vakantieeeeee!

Zaterdag ging ik met een vriendin naar By the Creek festival. Ik heb (eigenlijk voor het eerst) gereden en vond het helemaal niet erg. Omdat het mega warm was drink ik toch niet veel alcohol en heb het echt heel erg naar m’n zin gehad. Leuk festival, leuke muziek en een fijne vibe. Zeker de moeite waard!

“Life is better by the creek”

Bedankt meisje die deze foto maakte, je moet fotograaf worden!

Na het festival was ik eigenlijk nog best fris en fruitig, mede omdat ik heel weinig alcohol had gedronken. Toch zakte ik later een beetje in op de bank en ging ik snel m’n bedje in.

Zondag geniet ik even lekker van het zonnetje en besef ik me pas dat ik echt vakantie heb.

Daarna ga ik naar een verjaardag en barbecue wat ook echt super gezellig en lekker is. Van mij mag het de hele zomer wel zulk mooi weer blijven, ik hou er echt van.

Ik ga op tijd weer weg want ’s avonds rij ik nog naar Culemborg om een nachtje te logeren bij mijn zus. Omdat de vakantie voor de deur staat zie ik ze een tijdje niet en vond het nog wel gezellig even langs te gaan. Ik geniet van de kindjes en het is, zoals altijd, heel gezellig.

Zo, dat was ‘m weer! Wellicht iets korter dan jullie gewend zijn, maar hopelijk alsnog leuk om te lezen. Morgen ga ik voor 3 dagen naar Londen, daar ga ik nu mijn koffer voor inpakken. Dan ga ik douchen en duik ik mijn bed in. Ik ben ontzettend moe, heb last van mijn nek en schouder en merk gewoon dat ik even rust moet pakken. Over hoe we in Londen terecht zijn gekomen komt trouwens nog een aparte blog online en voor foto’s kun je me volgen op Instagram. Volgende week probeer ik nog een diary online te zetten, maar daarna zijn ze er even uit vanwege mijn vakantie. Misschien plan ik nog wat blogs in, maar dat moet ik nog even bekijken. Voor nu ga ik in ieder geval eerst lekker slapen en dan genieten 🙂

Heb jij al zomervakantie?

 

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  R J
  11 juli 2018

  Veel plezier in londen!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   17 juli 2018

   Dankjewel! Dat is helemaal goed gekomen 🙂

 • Beantwoorden
  Rachel
  15 juli 2018

  Heel veel plezier in Londen en wat heb je een leuk overzicht gedeeld zeg!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   17 juli 2018

   Dankjewel! X Londen is echt een megaleuke stad 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.