Diaries

Best of.. #12 Februari

Hoi allemaal! Daar ben ik weer na wel een héle stille maand. Ik schaam me een beetje dat er zo weinig online is gekomen… Februari was zo druk dat ik bijna helemaal geen tijd heb gehad om te bloggen. Dat gaat me dus echt  niet meer gebeuren! Gelukkig heb ik nu een lekker rustig weekend en kan ik het een en ander voor mijn blog doen. Kijken jullie mee naar mijn maand februari?

Begin van de maand ging ik met mijn beste vriendin eten bij mijn oma. Dit stond al tijdje op de planning maar nu kwam het er eindelijk van! Ik droeg dit zwarte rokje met een witte trui erbij, ik voelde me er erg fijn in! / Nora kan tegenwoordig trap lopen en ze komt te pas en te onpas naar boven om op bed te chillen. Heel schattig! Wanneer ik er trouwens geen zin in heb doe ik gewoon mijn kamerdeur dicht :’)

Toen was het weekend en ging ik naar de verjaardag van een vriendin. Ze vierde het met een “high wine” wat erg geslaagd was. Uiteindelijk zijn we samen nog Rotterdam in gedoken waar we naar een heel leuk feestje in Bird gingen. Ik moet wel zeggen dat de wijntjes en het niet zoveel eten er flink in hakten, de dag daarna hing ik namelijk boven de wc. In eerste instantie dacht ik dat het kwam door de drank en de McDonalds midden in de nacht. Later die week bleek dat ik écht ziek was.

Ik kocht tweedehands deze spiegelreflexcamera. Op Facebook zag ik dat iemand hem te koop aanbood en ik hoefde niet lang na te denken en kocht hem. Al een tijdje stond een spiegelreflex op mijn verlanglijstje en deze kans kon ik niet voorbij laten gaan natuurlijk! / Helaas werd ik daarna keihard door de griep gegrepen. Waar ik eerst dacht dat het door de wijn kwam bleek het toch een voorbode te zijn geweest… Ik begon weer over te geven en kon helemaal niks binnen houden. Van 2 kanten kwam het er uit en het enige wat ik kon was in bed liggen en wachten tot het over zou gaan. Ik verloor in een paar uur tijd zoveel vocht dat het zwart werd voor mijn ogen. Het was echt verschrikkelijk…. Bij elkaar ben ik bijna een week ziek geweest en het heeft nog een tijd geduurd voor ik me weer helemaal 100% voelde.

Toen begon het opeens te sneeuwen. Ik ging voor het eerst weer even naar buiten en het was echt sprookjesachtig. Nora kreeg haar nieuwe jasje aan en vond de sneeuw ook erg leuk. Alhoewel ik sneeuw normaal niet echt leuk vind vond ik het toch leuk dat ik nog even in vers gevallen sneeuw heb kunnen lopen. / Half februari was mijn oma jarig en Nora mocht mee naar het restaurant. Ik kocht dit strikje voor haar via AliExpress zodat ze er een ook beetje feestelijk uit zou zien. Te schattig toch?

Valentijnsdag…. Wat een stomme dag is dat als je single bent. Tenzij je de beste vriendinnen hebt en je met z’n allen uit eten gaat, wat ik dus deed. We aten echt heerlijk en het was super gezellig. Who needs a man when you have your friends? / Dit was mijn outfit. Wederom het zwarte rokje met een bordeaux rode trui.

En toen werd het super mooi weer! Als ik het zo terug zie ging het in februari wel echt van het ene uiterste naar het andere qua weer. Ik ging met Nora naar het strand wat ze echt heel leuk vond. Ze kon lekker rennen en met andere hondjes spelen. Daarna dronken we nog eventjes iets op het terras waar we heerlijk in het zonnetje zaten. Ik besefte me toen hoeveel ik van de zon hou en hoe erg ik verlang naar de zomer…

Mijn telefoonabonnement was afgelopen en ik mocht verlengen. Ik heb nu de iPhone 6 waar ik nog steeds heel tevreden mee ben. Het enige minpunt is dat hij maar 16GB opslagruimte heeft. Ik besloot dus toch voor de iPhone 7 te gaan met maar liefst 128GB aan opslagruimte. Nu hoef ik nooit meer dingen te verwijderen als ik een foto wil maken 🙂 / Weer was het mooi weer en ik ging met Nora een groot stuk lopen door het natuurgebied hier in de buurt. Na 6600 stappen wou mevrouw opeens niet meer verder lopen…. Ze liep mank en kon haar pootje niet goed meer gebruiken. Ik heb uiteindelijk mijn vader gebeld die ons kwam ophalen. Even later liep ze weer gewoon normaal. Of ze nou écht pijn had of gewoon geen zin is me nog steeds niet duidelijk.

Omg hallo campingtickets voor Mysteryland! In 2015 heb ik Mysteryland ook bezocht en het was ZO tof. Ik ben dus echt heel blij dat ik dit jaar weer een van de partij ben en maar liefst een heel weekend <3 Dat wordt heel erg genieten! / Stiekem was dit op 1 maart maar ik ging dus naar de sauna. Ik werd uitgenodigd om naar Thermen Bussloo en het was mijn eerste keer in de sauna. Het was echt heel fijn. (Zie hier een uitgebreid blogje)

Nou dat was februari dan weer! In maart hoop ik dat de zon lekker gaat schijnen en we van het weer kunnen genieten. Ook ga ik eind maart een weekje op vakantie waar ik heel veel zin in heb.

Hoe was jullie februari?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Saar
    7 maart 2017

    Lekker uitgebreid verhaal! Op naar een nieuwe maand.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.