(Huis)dieren Budget

Hondenspullen via AliExpress

Een tijdje geleden schreef ik al over de kattenhalsbandjes die ik bestelde via AliExpress. Nu ook Nora deel uitmaakt van ons gezin deed ik ook research naar hondenspullen via AliExpress. Ze hebben ZO ontzettend veel leuke dingen. Ik bestelde een halsbandje met naam, strikjes voor speciale gelegenheden (hoe schattig!) en een heel handig etensbakje. Kijken jullie mee?

Ik zag op AliExpress hondenhalsbanden met naam en was meteen verkocht. Ze hebben ze in allerlei kleuren en je kunt de naam van je viervoeter erop laten zetten met een figuurtje erbij. Waar je in Nederland misschien wel een tientje voor een soortgelijke halsband zou betalen, kocht ik hem voor $3,96. De “store” waar ik hem kocht heeft trouwens een hele goede klantenservice: ik was te laat met het doorgeven van de naam en ze wouden hem verzenden met “Lucky” erop. Op het allerlaatste moment kwam ik hier achter en schreef ik snel een bericht dat er écht een andere naam op moest. De Chinese man ging tussen zijn bestellingen op zoek, viste de halsband eruit en zette er alsnog Nora op.

Ik kocht het halsbandje hier.

Afgelopen weekend was mijn oma jarig. We gingen met elkaar eten in een restaurant en zelfs Nora mocht mee. Toen we uitgenodigd werden leek het me zo enorm schattig om voor Nora een strikje te kopen. Ik ging op zoek en zag in Nederlandse webshops alleen maar strikjes voor 6/7 euro + verzendkosten. Uiteindelijk vond ik bij AliExpress deze schattig strikjes voor maar $0,99. Staat het niet onwijs schattig bij Nora?

Je kunt ze hier bestellen.

Aangezien Nora meeging naar een restaurant moest ze daar natuurlijk ook eten en drinken. Ik spotte dit ontzettend handige bakje wat je kunt “opvouwen”. Hij is heel plat waardoor hij in je tas past. Je kunt hem in bijvoorbeeld een restaurant vullen met water voor je hond om te drinken. Super handig!

Deze handige bakjes kun je hier bestellen.

Verder kocht ik nog een riempje waarmee je je hond in de auto kan vastzetten. Ik kocht er in de dierenwinkel eentje voor €14,99 (!!!) en bestelde hem vanuit China voor een paar euro. Dit is natuurlijk #nospon maar ik ben gewoon écht enthousiast over AliExpress. Je kunt dingen zoveel goedkoper kopen dan wanneer je het in Nederland in een gewone winkel koopt. Vind ik leuk 🙂

Volg op Bloglovin

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Jenn
    23 februari 2017

    Dat bakje! Superhandig! Bedankt voor de tips 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.