Hotspots&Reizen

Een heerlijke dag in Thermen Bussloo

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd om naar Thermen Bussloo te komen. Toen ik het mailtje met de uitnodiging zag sprong ik letterlijk een gat in de lucht. Ik was namelijk nog nooit in de sauna geweest en het stond heel hoog op mijn wensenlijstje. Ook mocht ik iemand meenemen en dat werd mijn moeder, het leek me heel leuk om samen zo’n “relaxdag” te beleven. Vandaag vertel ik jullie iets meer over onze fijne dag in Thermen Bussloo!

De eerste keer sauna

Ik was dus nog nooit in de sauna geweest maar het leek me echt enorm fijn. Ik ben gek op warmte en heb soms best een beetje moeite om te ontspannen. Zo’n dagje écht ontspannen was dus heel erg welkom. Vooraf leek het me wel een beetje eng om naakt te lopen met allemaal andere mensen. Gek genoeg was het totaal niet awkward en op een of andere manier wel bevrijdend?! Ik heb me geen enkel moment bekeken of ongemakkelijk gevoeld. Eenmaal in de sauna huurden we een pakket met badjas, handdoeken en slippers. Ook kreeg ik van Thermen een behandeling cadeau en ik koos voor een ontspanningsmassage.

Thermen Bussloo

Ons gekozen arrangement was er eentje voor “vroege vogels”, we moesten namelijk rond 10 uur al aanwezig zijn. Omdat de Veluwe voor ons best een stukje rijden is stapten we rond 8 uur al in de auto. We wisten totaal niet wat ons te wachten stond maar hadden er enorm veel zin in. Het eerste wat me opviel toen we er eenmaal waren was de enorm relaxte sfeer, iedereen komt om te ontspannen en dat merk je. Het voelde echt als een dagje vakantie. We kregen meteen onze ontspanningsmassage wat ook echt goddelijk was. Daarna struinden we de hele dag van sauna naar sauna. Wat ik enorm leuk vond is dat er ook buiten in de tuin allemaal verschillende sauna’s en baden waren. Ook vond ik het heel grappig dat je in het restaurant gewoon in je badjas zit. Rond een uur of 4 hadden we alles wel gezien en gingen we huiswaarts. Allebei enorm zen door de heerlijke massage, baden en sauna’s.

Het was een heerlijke dag in Thermen Bussloo. Het was enorm lekker om even helemaal te ontspannen en los te komen van alles. Vanaf nu ga ik echt vaker naar de sauna want zo’n ontspannen dag wil ik zeker vaker! 🙂

Zijn jullie weleens in de sauna geweest?

Volg op Bloglovin

*Bron linker- en rechterfoto: thermenbussloo.nl

Ook leuk

1 reactie

  • Beantwoorden
    Jenn
    7 maart 2017

    Wij gaan regelmatig naar de sauna, heerlijk. Bussloo zijn we in december geweest op uitnodiging, en in januari zijn we nog een keer gegaan.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.