Diaries

DIARY week 39 | Bloed doneren en borrelen

Hoi! Hoe was jullie afgelopen week? Deze diary is iets korter omdat die van vorige week pas op woensdagavond online kwam. Toch heb ik weer een aantal fijne foto’s voor jullie klaarstaan en klets ik jullie weer bij over mijn avonturen van afgelopen week. Leuk als je weer meekijkt!

Op donderdag ga ik al vroeg naar Den Haag met mijn beste vriendin. Ze heeft een gesprek en ik ga even gezellig met haar mee. Kijk nou even hoe mooi dit gebouw is? Zo moooi met die oude elementen. Ook het vele wit geeft een hele strakke maar toch mooie uitstraling.

I like it!

Daarna eventjes lekker in het centrum van Den Haag rondgekeken. Ik was er al best lang niet meer geweest omdat ik er nu natuurlijk niet meer studeer. Ondertussen hadden we best honger gekregen en streken we neer bij Dudok. In eerste instantie wou ik een stuk taart, maar omdat het lunchtijd was ging ik voor deze club sandwich. Hij was lekker! Ik vind Den Haag een leuke stad maar toch weet het centrum met niet écht te boeien, Rotterdam blijft de allerbeste <3

Ook kreeg ik deze week weer een aantal pakketjes voor mijn blog binnen waaronder een hele leuke powerbank. Toen ik op Mysteryland was, was er geen elektriciteit en kon je dus je telefoon niet opladen… Ik moest daar een powerbank kopen (voor 20 euro!!!) en met deze kon je je telefoon één keer opladen. Ik stelde me dus voor om er zo snel mogelijk eentje te kopen, en toen mocht ik er eentje ontvangen. Er komt snel een review online en er zit ook een winactie aan gekoppeld 🙂 Stay tuned!

Op donderdagavond was het weer tijd om bloedplasma te doneren. Ik mocht even niet geven vanwege de vakantie naar Egypte maar nu mocht het weer. Er was nu een nieuwe berekening waardoor ik iets meer mocht geven, ipv 650cc was het nu 690cc. Mijn moeder ging gezellig mee en toen was het eigenlijk wel weer zo voorbij. Ik vind het helemaal niet erg maar gek genoeg kan ik er niet tegen als ik die naald in mijn arm krijg, ik kijk dan ook altijd weg.

Zo lief <3 Deze kreeg ik opeens van mijn beste vriendin en dat kon ik wel eventjes gebruiken. Thanks honey!

Op vrijdag ging ik studeren in de bibliotheek. Dat was echt heel fijn en productief! Thuis word ik vaak afgeleid door vanalles maar in de bieb word ik gedwongen om echt te focussen en dat werkt voor mij heel goed. Ik nam thee mee in de beker van Tastea en ook wat water en eten. Ik ben van plan dit zeker vaker te gaan doen.

Daarna ging ik eventjes een broodje eten bij de Hema en zag ik, tot mijn grote verbazing, al chocoladeletters! Whut? Ik weet dat het cliché is maar volgens mij wordt dit echt ieder jaar eerder… Ik weiger ze in ieder geval te kopen tot het echt koud en regenachtig is.

Kijk nou hoe braaf!

Op vrijdagavond ging ik naar de Frank Borrel met vriendinnen. Het was in de cruise terminal in Rotterdam en het was heeeel leuk! Ik droeg (zoals je ziet) chelsea boots met flinke hakken en dat bezorgde me dan ook aardig wat voetpijn aan het eind van de avond… Verder smaakten de cocktails heerlijk en was het een gezellige avond.

Au au au! Onze voetjes…

Op zaterdag ging mijn moeder naar een feestje van haar werk. Ze vraagt dan altijd wat ik van haar outfit vind en of ze er leuk uitziet. Ze ziet er altijd leuk uit maar ik moest toch écht even een foto maken van haar gipsvoet met deze enorme schoen eromheen, hahahah. Dan kun je er nog zo leuk uitzien maar zo’n schoen maakt je outfit dan toch een beetje minder mooi.

Op zaterdag had ik zin om los te gaan met make-up en rode lipstick te dragen 🙂 Ik ging die avond ook uit eten en dus vond ik het wel leuk staan.

’s Avonds gingen we dus uit eten bij Bregje en parkeerde we de auto bij de Maastoren. Daar stapten we in de lift en deze was van glas. We keken op de Erasmusbrug en dat was echt heel mooi. Ik at beef tataki, ossenhaas en een chocolade lavacakeje na. Het was gezellig!

Op zondagochtend maak ik een lange wandeling met Nora. Ik kocht een nieuw tuigje voor haar in het bordeauxrood en vind het haar echt schattig staan. Hij is ook super makkelijk om aan en uit te doen en hij zit heel stevig. Ik denk dat het wel een aanwinst is 😀

Verder bleef ik in het kader van #insidemybones lekker make-uploos op zondag. Ik ging even langs bij oma en deed wat voorbereiding voor school. Weer klaar voor een nieuwe week 🙂 Zondagavond begon ik op Netflix aan de documentaire over Lady Gaga, wat ik tot nu toe wel een aanrader vind.

Ennnnn op maandagochtend werd ik wakker met dit plaatje wat een vriendin stuurde in een groepschat. Hahahaha. Ik moest maandagochtend al om half 9 beginnen maar was gelukkig ook om 14 uur weer klaar.

En ’s avonds haalden we kapsalon, het was zooooo lekker. De rest van de avond deed ik het rustig aan en chillde ik lekker in mijn joggingbroek en oversized trui, dat had ik eventjes nodig.

Hoe was jullie week?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

5 reacties

 • Beantwoorden
  Daisy
  3 oktober 2017

  Leuk om je diary weer te lezen! Goed dat je ook bloed geeft 🙂 Ik heb het nu een keer gedaan en vond het heel erg meevallen! Leuke dingen heb je gedaan zeg 🙂 Ik wil ook graag nog een keertje naar de Frank borrel!

 • Beantwoorden
  Simone
  3 oktober 2017

  Snap dat je pijn had aan je voetjes, maar wat zijn je chelseaboots leuk. Dat uitzicht vanuit de lift op de Erasmusbrug, zó mooi! Leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan, een hoop leuke en gezellige dingen!

 • Beantwoorden
  Lieke
  4 oktober 2017

  Die foto van die borrel is echt leuk!

 • Beantwoorden
  Rosita Elise
  5 oktober 2017

  Volgens mij een heerlijke week! Wat goed dat je bloed doneert!

  Liefs,
  Rosita Elise

 • Beantwoorden
  Danielle
  6 oktober 2017

  Wat een leuke foto’s ! Die kapsalon ziet er zo lekker uit, dat heb ik al heel lang niet gegeten.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.