Fashion&Beauty Koken&voeding

Beautythee van Tastea

beautythee van tastea

Laatst kreeg ik een mailtje van Tastea: of ik een thee wou proberen van hen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken, aangezien ik een enorme theeleut ben: JA! Meteen ging ik naar hun site en snuffelde ik rond tussen alle soorten thee die ze hadden. Wow, wat zijn dat er veel. Het toffe is dat alle soorten thee een functie hebben, zo is er menstruatiethee om je menstruatiepijn te verlichten en is er zelfs “sexthee” waar je meer zin van zou krijgen in seks. Ook viel mijn oog op de “Picture perfect” thee, thee die onzuiverheden van de huid zou moeten verminderen. Gezien ik hier de laatste tijd nogal last van heb koos ik voor deze variant. Vandaag lezen jullie mijn ervaring met deze beautythee van Tastea.

beautythee van tastea

Waarom Tastea?

De theeën van Tastea zijn 100% natuurlijk. De effecten ervan zijn te vergelijken met homeopathische middelen en zullen dus voor iedereen anders werken. Wel zijn de theesoorten uitgebreid getest en pas wanneer het merendeel van de testers effect ervaart, wordt het toegevoegd aan het assortiment. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de thee van Tastea totaal niet werkt. De theebladeren worden “manueel” geplukt, dit betekent dat ze speciaal geselecteerd zijn en met de hand geplukt worden. De thee die je bijvoorbeeld in de supermarkt koopt wordt met machines geplukt, dit betekent meer winst maar wel een mindere smaak en kwaliteit.

beautythee van tastea

Beautythee van Tastea

♥ Bevordert de groei van gezonde haren en nagels

♥ Bevordert de aanmaak van collageen

♥ Verminderen van huidontstekingen zoals acné

De beautythee van Tastea kan bijdragen aan de bovenstaande punten, die mij erg aanspraken. De laatste tijd heb ik nogal last van acné, zowel op mijn gezicht als op mijn schouders en rug. Ook gezonde haren en nagels zijn natuurlijk erg fijn. De aanmaak van collageen zorgt ervoor dat je huid minder slap wordt en rimpels minder snel de kans krijgen zich te laten zien. Gelukkig ben ik nog jong en heb ik hier nog geen last van, toch kan een beetje versteviging van de huid nooit kwaad. In de thee zit o.a. jasmijn, citroengras, passiebloem kruid, gedroogde frambozen en bamboe blaadjes. Een combinatie die ik erg lekker vond klinken, vooral de jasmijn en frambozen spraken me aan.

beautythee van tastea

Mijn ervaring + kortingscode

Bij de thee kreeg ik ook een hele fijne beker. Deze beker is ECHT een aanrader. Er zit een filter in waardoor je geen theeblaadjes in je mond krijgt, de beker is dubbelwandig waardoor je thee lekker warm blijft en je kunt hem makkelijk meenemen. Ook kun je er natuurlijk iets anders in doen dan thee, bijvoorbeeld water met munt en citroen. De picture perfect thee smaakt heel lekker: echt een typische groene thee. Fris en niet te “zwaar”. Per kopje thee moet je ongeveer 2,5 gram gebruiken, ik doe een theelepeltje. De eerste keer deed ik er flink wat thee in en werd hij erg bitter, geen aanrader dus.

Aan mijn huid merkte ik zeker verschil: de acné werd iets minder, vooral op mijn gezicht. Of dit echt door de thee komt is natuurlijk lastig te zeggen: de conditie van je huid heeft met zoveel meer dingen te maken. Toch vind ik de thee van Tastea echt heel lekker en voelt het ook erg gezond als ik het drink omdat er geen toevoegingen in zitten.

Mocht ik je enthousiast hebben gemaakt: met de kortingscode imarjoleine krijg je 10% korting op alle producten van Tastea (met uitzondering van package deals), deze kortingscode is 2 weken geldig vanaf vandaag (t/m 29 juli) en je kunt hier shoppen.

Hebben jullie ervaring met Tastea thee en zouden jullie het willen proberen?

Volg op Bloglovin

Ook leuk

2 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.