Diaries

DIARY week 38+39 | Broederliefde, kapotte Blond mokken & nieuwe recepten

Hey! De diary was er vorige week even uit. Ik had het nogal druk en niet zo heel veel dingen meegemaakt dus ik besloot hem een weekje over te slaan. Deze week ben ik er weer met een hele volle diary van de afgelopen twee weken. Kijk je mee?

Op zondag moet je jezelf een beetje verwennen toch? Mijn vader had een heleboel verse appels gekregen en besloot dus maar meteen twee appeltaarten te bakken. Ik ben de laatste tijd helemaal into de verse thee. Ik kreeg het van mijn zus als cadeautje en drink het sindsdien heel vaak. Ik had ook nog losse thee staan van Tastea en een ander theewinkeltje. Binnenkort ga ik wat nieuwe smaakjes kopen 🙂

Mijn etui was kapot gegaan en na mijn stage ging ik even naar het winkelcentrum om een nieuwe te kopen. Je zou denken dat je bij Hema goed kunt slagen, maar dit was de állerlaatste etui die ze hadden. Toevallig vond ik deze ook wel heel erg leuk (geel en citroenen, love it!) en nam ik hem mee. Bij de kassa bleek hij uit het assortiment te gaan en kreeg ik hem voor €1. Toen ik thuiskwam kreeg ik helaas wat minder leuk nieuws: mijn ouders hadden een aanrijding gehad. Iemand is hard achteruit gereden uit een parkeervak zonder te kijken. Door de harde klap is het zijraam uit het portier gebarsten en ligt het hele portier aan diggelen. Gelukkig hebben mijn ouders niets maar schrikken is het wel. Omdat het een heel gedoe is met de verzekering is de auto, op het moment dat ik dit schrijf, nog steeds niet gemaakt.

Aaaah mijn Nora. Ik heb een tijdje met haar op hondentraining gezeten en haar toen was basisdingen geleerd zoals zit, af en pootje. We oefenen het af en toe nog en ze blijft het onthouden! Zeg nou eerlijk, dit is toch te schattig?

Knuffelen op mijn vrije woensdag!

Het was mooi weer en ik besloot even met mijn moeder en Nora te gaan wandelen. We gingen naar een mooi natuurgebied hier in de buurt en liepen hier een tijdje. Het was gewoon warm!

Nora vond het helemaal leuk. Ze gingen overal snuffelen en liep een stuk voor ons uit.

Ik heb mijn MacBook (en ook de cover die eromheen zit) nu 2 jaar. Mijn MacBook doet het nog geweldig maar de cover heeft het helaas begeven. Ik kocht de vorige bij MyInteriorMusthaves maar die zijn wel vrij duur, rond de €40. Ik besloot dit keer een cover via AliExpress te bestellen, ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit! Vinden jullie het leuk om er een review over te lezen?

YAY, zaterdag! Al een hele tijd geleden kocht ik kaartjes voor Broederliefde, samen met twee vriendinnetjes, en nu was het zover. Ik had de kaartjes aangeschaft en printte ze voor de zekerheid nog maar even uit. Het was in Rotterdam Ahoy dus lekker dichtbij voor ons.

Voordat het zover was ging ik nog even winkelen met mijn moeder. Ik trakteerde haar op een lunch bij de Delifrance. Ik had deze baguette met carpaccio en mijn moeder ging voor een baguette met beenham, lekker!

Onderweg naar Ahoy! Ik nam even de tijd om wat selfies te maken, het was lang geleden dat ik dat had gedaan. Tegenwoordig maak ik me nooit meer zo uitgebreid op (alleen wat concealer, eyeliner en mascara) maar nu had ik wat meer make-up gebruikt. Ik gebruikte o.a. mijn Bobbi Brown Shimmer bricks, wat zijn die geweldig zeg!

Aangekomen bij de Ahoy stond er een enorme rij buiten én het regende ook nog eens. Doei make-up… Haha. Gelukkig schoot het redelijk op en zijn we niet zo super erg natgeregend.

De show was echt super leuk en we hebben het heel erg naar onze zin gehad! Klein irritatiepuntje: mensen die heel laat binnenkomen, zich dan door de menigte naar voren proberen te verplaatsen en vervolgens voor je neus gaan staan…… Verder een super leuke avond gehad! Ook kwamen o.a. Lil kleine, Ronnie flex en Jonna Fraser kwamen nog langs.

Ik voelde me dinsdag niet zo lekker en kreeg deze prachtigste bloemen <3 Wat een fijne dag was dit. Daarna voel ik me gelukkig weer beter en donderdag kan ik weer aan de slag.

Donderdagmiddag haal ik de auto van mijn beste vriendin op. Ik mag deze gebruiken voor een weekje omdat mijn ouders nu in mijn auto rijden ivm het ongeluk. Het was nog even de vraag hoe ze op vakantie moesten gaan (ze zouden met de auto gaan) maar gelukkig is het gelukt!

Lieve Noa! Ik merk dat, nu het kouder gaat worden, de katjes weer wat meer binnen zijn en mijn gezelschap opzoeken. Zo gezellig! Donderdagavond ga ik met mijn moeder naar yoga en dat was echt weer heerlijk rustgevend.

Vrijdag ga ik naar school en ben ik al lekker vroeg klaar. Als ik eenmaal thuis ben zijn mijn ouders vertrokken op vakantie en ga ik boodschappen doen. Ik draag mijn nieuwe Vans (de blaren zijn steeds minder!) en mijn nieuwe teddy jas. De portemonnee is van Fabienne Chapot.

Nooit boodschappen doen als je honger hebt toch..? Ik had dus wel een beetje trek en nam wat dingen mee die ik eigenlijk helemaal niet zo nodig had maar wél heel lekker vond, zoals deze donuts.

Vrijdagavond maakte ik deze heerlijke quiche! Er zat salami, ui en champignons in en hij was écht heel goed gelukt, ook al zeg ik het zelf.

Handig Marjoleine….. Ik loop in het donker naar mijn bed en stoot een tafeltje om waar deze Blond mokken op staan. Helaas vallen ze allebei kapot. Achja, excuus om nieuwe te kopen toch?

Zaterdagavonden als je het druk hebt met school en stage en niet zoveel behoefte meer hebt om uit te gaan: op de bank! De laatste tijd hecht ik meer waarde aan een lekker nachtje slapen dan aan uitgaan. Misschien komt het ook omdat ik nu een relatie heb?

Jummie! Ook dit kookte ik dit weekend deze noodles. Ook zó ontzettend lekker. Ik wil echt vaker rijst en noodles gaan eten.

Zondag vermaakte ik mezelf met het maken van een pastasalade. Ik ben de boterhammen met kaas een beetje zat en wilde eens iets anders proberen. Ook dit was goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ingredienten: pasta, rucola, gedroogde tomaten, pesto, kip, ei en mozzarella.

Zo, dat was ‘m weer voor deze twee weken! Ik heb nog een blogpost klaar over Londen, alleen deden de foto’s een beetje gek. Komende week wil ik hem proberen online te zetten. Verder heb ik deze week weer school en stage, wil ik proberen een beetje tijd voor mezelf te nemen (ik heb altijd zoveel dingen in m’n hoofd die ik “moet” doen) en wat leuke dingen te plannen.

Hebben jullie nog leuke plannen voor komende week?

Ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  Simone
  2 oktober 2018

  Heee wat leuk dat je een relatie hebt! Dat had ik nog helemaal niet gelezen. Hopelijk ben je heel gelukkig :-)! Ik herken het wel hoor, maar dan andersom: van een relatie en samenwonen naar weer alleen en ik ben juist elke week in de stad te vinden nu haha. Wat naar van de auto van je ouders, hopelijk is het snel opgelost!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 oktober 2018

   Wat een lieve comment! We zijn super gelukkig!

 • Beantwoorden
  Rachel
  2 oktober 2018

  hihi wij houden wel van dezelfde dingen.. carpaccio, donuts love it! en wat een heerlijk overzicht zeg.
  Ik heb altijd mijn cases op ebay en aliexpress gekocht voor mijn laptop! ideale kwaliteit hoor, niets mis mee. en leuk om paar te nemen van paar euro dan kan je afwisselen! Gefeliciteerd met je relatie trouwens wat leuk! op vele gezonde en liefdevolle jaren samen
  ah en wat naar van je ouders zeg.. bah!

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   7 oktober 2018

   Awww dankjewel! Ik ga ze inderdaad nu vaker op AliExpress kopen, idd leuk om af te wisselen.

 • Beantwoorden
  Vaya
  5 oktober 2018

  aaahhw je Blond servies… dan moeten we maar snel nieuwe gaan kopenHier in de Blond winkel hihihi☺️

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   5 oktober 2018

   Jaaaa moeten we echt doen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.