Diaries

Best of.. #3 April

bestof april header

De tijd gaat zo snel, alweer het einde van april. Het lijkt alsof het nog maar net oud & nieuw was, vinden jullie ook niet? April was weer een super leuke maand, omdat ik stopte met mijn stage had ik veel vrije tijd en deed ik veel leuke dingen. Vooral toen het mooi weer was, was dat echt heel fijn. Kijken jullie mee?

best of april1

Jaaaa het begin van de maand was het super mooi weer. Ik kon eindelijk mijn witte Allstars dragen die ik vorig jaar kocht. Ze zijn nog zo wit omdat ik er telkens blaren in kreeg en ik ze dus nog maar weinig heb gedragen.. Inmiddels kan ik ze gelukkig wel wat langer dragen zonder blaren te krijgen.

Bij dit mooie weer hoort natuurlijk IJS! Ik heb met mijn moeder een tijdje heerlijk in de zon op het terras gezeten, dat was voor het eerst dit jaar. We hebben heel erg genoten van de zon en ik was meteen verkleurd. Toen we thuiskwamen besloot mijn vader spontaan de barbecue aan te zetten en hebben we zelfs gebarbecued! Het was echt een heerlijke dag.

best of april2Wat eten we? Ovenpasta! Deze pasta is echt goddelijk. Er gaat o.a. gehakt, tomaat, paprika en ui in. Dit doe je in een ovenschaal met héél veel kaas ertussen en smullen maar. Ik ga het toevallig vanavond weer maken, misschien kan ik er wel foto’s van maken zodat jullie ook kunnen genieten van deze heerlijke pasta.

Ik bestelde bij H&M een aantal hele leuke dingen waaronder deze top met touwtjes aan de voorkant. I love it! Mocht je hem ook willen, het is deze. 

best of april3

Ik ging wederom weer uit eten met een vriendin. Ik vind uit eten gaan altijd zo leuk, gezellig en bovenal lekker! We gingen eten bij een pizzeria met echt de lekkerste pizza’s die ik ooit heb gegeten. Het was ZO lekker. Als voorgerecht namen we tomatensoep, helaas konden we de pizza niet helemaal op… Gelukkig mochten we het restant mee naar huis nemen.

Cocktailtime! Op zaterdagavond ging ik met een paar vriendinnen naar Rotterdam om daar cocktails te drinken. We gingen naar Noah aan de Oude haven, een super gezellig tentje. Volgens mij is het wel populair want het was erg druk, het duurde dan ook best lang tot onze cocktails kwamen. Wat wel aardig was, was dat we een shotje kregen als ’troost’. Vrij snel daarna kwamen onze cocktails en kreeg ik de verkeerde.. Later kreeg ik de goede nog en had ik dus 2 cocktails voor de prijs van één. Een fout die ik eigenlijk helemaal niet zo erg vond 😉

best of april4

Selfie of the day! Ik maakte deze via snapchat. Mocht je het leuk vinden mijn dagelijkse bezigheden te volgen: mijn gebruikersnaam is marjoleinevr.

Op een doodnormale maandag was het weer heerlijk weer! Ik ging lunchen met een vriendin op het strand in Rockanje. We zaten heerlijk in het zonnetje bij een beachclub: muziekje, drankje erbij, gezellig kletsen en een heerlijke lunch. Het was echt ontzettend gezellig en ik was wederom weer een beetje bruin geworden. Het was net zomer!

best of april5

Haha Vix is totaal geobsedeerd door van die speelstokken met veertjes eraan. Hij wordt wild en gaat helemaal los. Omdat hij wit is worden zijn neus en oren altijd helemaal rood, normaal zijn deze lichtroze maar als hij opgewonden is…

Ik ging logeren bij mijn “zus” en ging met de trein via Utrecht. We hebben een super gezellige tijd gehad en binnenkort ga ik weer een keer. Super leuk trouwens, al die plaatjes van steden erbij. Zelfs de kleinere dorpen en stadjes hebben het.

best of april6

En toen was het Koningsdag! De weersvoorspellingen waren dramatisch maar we hadden al kaartjes voor een festival en besloten dus maar wel gewoon te gaan. Ik had het weekend nogal een heftig feestje gehad (Gin-tonic he….) en besloot het rustig aan te doen. Ik ging pas ’s middags richting de metro om naar het festival te gaan. We waren op het Kralingse Bos festival en helaas ging het steeds meer regenen, het was echt een drama. Na nog wat gegeten te hebben besloten we maar naar huis te gaan. Onze schoenen zaten he-le-maal onder de modder en je kon nergens normaal lopen zonder in de modder te zakken.. Heel jammer want anders was het echt wel een leuk festival geweest!

Best gelezen blogposts April:

  1. Waarom een time-out nemen goed is. Super leuk om te zien dat persoonlijke ‘mindstyle’ arikelen het goed doen. Ik denk dat deze blogpost ook erg herkenbaar is voor sommigen en ik ben blij dat ik erover heb kunnen schrijven.
  2. H&M shaping jeans: mijn favoriete jeans. Een blogje wat ik als heel lang wou schrijven, over mijn favoriete jeans van H&M. Leuk dat ‘ie vaak gelezen is!
  3. Favoriet – Etos app. De Etos app was wel de ontdekking van afgelopen maand. Door te bewegen kan je beloningen krijgen, dat klonk mij erg goed in de oren! Inmiddels heb ik 106.000 stappen gezet en mag ik weer iets ophalen bij de Etos. Deze leuke app was zeker een plekje op mijn blog waard!

Afgelopen week heb ik trouwens mijn Propedeuse gehaald! Ik moest nog één tentamen halen en die heb ik gelukkig gehaald met een 6,4! Ik heb dagen geleerd en het was niet m’n beste vak dus ben er erg blij mee!

Hoe was jullie maand april?

signature

 

 

Ook leuk

Laat een reactie achter

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.