Favorieten Lifestyle

Favorieten | Netflix tips winter 2018

Netflix tips winter 2018

Hey lieve lezers! Nu de dagen donkerder worden en buiten de temperatuur daalt, merk ik dat ik het heerlijk vind om binnen onder een dekentje te kruipen met een Netflix serie of film. Ik ben geen hele erge bingewatcher: ik deed er bijvoorbeeld maanden over om “13 reasons why” af te kijken. Toch heb ik de laatste tijd weer wat leuke series ontdekt en deel ik vandaag mijn Netflix tips met jullie 🙂

Netflix tips winter 2018

 • Elite

Jaaaa, Elite is een top serie. Als je “La casa de papel” leuk vond, weet ik zeker dat je deze ook leuk vindt om te kijken. Het gaat over een Spaanse school en uiteindelijk wordt er een moord gepleegd. Al meteen na de eerste aflevering zat ik helemaal in het verhaal en konden we niet meer stoppen met kijken. Volgens mij heb ik deze, samen met mijn vriend, in een week tijd gekeken.

 • Dogs

Deze “serie” ontdekte ik pas en is zó mooi. Het gaat over de band tussen honden en hun baasjes en hoe trouw honden zijn. Zo zie je o.a. een meisje met epilepsie die een hulphond krijgt, een jongen die vluchtte uit Syrië en zijn hond moest achterlaten en een hond die elke dag meegaat met zijn baas om te vissen op het Comomeer. Het schetst een prachtig beeld van de band tussen mens en hond en is af en toe zelfs ontroerend. Ik kreeg tijdens het kijken de neiging om Nora heel hard te knuffelen en nooit meer los te laten. Dit is écht een aanrader!

 • The Rain

Alweer eventjes geleden keken we “The Rain”. Het speelt in Denemarken, waar het opeens heel hard gaat regenen en er een virus in het water zit. Als mensen met dit virus in aanraking komen overlijden ze. Simone & Rasmus worden door hun vader in een bunker opgesloten en leven jaren helemaal afgesloten van de wereld. Deze serie pakt je ook meteen vanaf het begin en dan wil je weten hoe het verder gaat. Heel spannend en meeslepend, ook echt een top serie.

 • Orange is the new black S6

Jaaaa, Orange is the new black. In mijn vorige blogpost over Netflix vertelde ik al dat ik OITNB aan het kijken was. Inmiddels ben ik alweer een tijd klaar met de eerste 5 seizoenen, maar deze zomer kwam seizoen 6 online. Ik ben er pas net aan begonnen, maar vind het weer net zo leuk als de vorige seizoenen.

Welke serie kijk jij op dit moment? En heb je nog Netflix tips? 

Ook leuk

4 reacties

 • Beantwoorden
  evelien
  13 december 2018

  Ik ben ook heel erg nieuwsgierig geworden naar de serie dogs!
  Lijkt mij heel erg bijzonder.
  Liefs,
  Evelien

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   13 december 2018

   Jaaa echt een aanrader! X

 • Beantwoorden
  naomi
  13 december 2018

  The rain is zo onwijs goed! Ik ben deze week begonnen aan Elite en ik ben al bijna klaar. Zo’n leuke serie!

  x

  • Beantwoorden
   Marjoleine
   15 december 2018

   Leuk dat je The Rain en Elite ook hebt gekeken! Elite is idd echt heel goed! X

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.